Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@08:21:42 GMT

طنز/ پوشک‌پژوهی

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۶۷۲۸۶

نظر به کمبود پوشک در بازار و خبر تعطیلی چند کارخانه تولید پوشک در کشور عزیزمان این حقیر احساس تعهد کردم و تصمیم گرفتم پژوهشی درباره دلایل کمبود این کالای راهبردی انجام دهم و به تنویر افکار عمومی بپردازم. آفتاب‌‌نیوز : علی مسعودی‌نیا، طنزپرداز، با این مقدمه نوشت: «نتایج این پژوهش ذیلا به عرض ملت عزیز ایران می‌رسد:
دلیل اول- به علت حباب‌های مکرر اقتصادی در جامعه و تنش‌های بی‌دلیل روانی در بازار، سفره بسیاری از خانواده‌ها از مواد خوراکی خالی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه برای بسیاری از این خانواده‌ها که فرزندان پوشکی داشتند، چیزی نبود که بخورند. حالا اگر بچه شیرخوار باشد که مادر چون چیزی نخورده امکان شیردهی به فرزند را نداشته و اگر هم بچه‌ در سن غذا خوردن باشد که به طریق اولی اصلا چیزی نبوده که بخواهد بخورد و لابد دائم هم نق می‌زده: «پس من چی بخورم؟» و پدرش به او می‌گفته: «بیا این آب‌قند را بخور!» همان‌طور که می‌دانید باید یک چیزی برود توی دستگاه گوارش آدم تا نیازی به قضای حاجت پیش بیاید و وقتی چیزی نمی‌رود توی دستگاه گوارش پس منطقا چیزی هم بیرون نمی‌آید. به این ترتیب طبق فرمول اقتصادی عرضه و تقاضا، تقاضای پوشک در جامعه کم شد. کارخانه‌های پوشک هی تولید کردند و هی کسی نخرید و آنها ورشکست شدند. حالا که پس از توضیحات رییس‌جمهور ملت متوجه شدند که باید خیال‌شان راحت باشد و نگران وضع اقتصادی نباشند، حباب‌ها هم خدا را شکر ترکیده و ملت دوباره افتاده‌اند به غذا خوردن ولی حالا که سیستم گوارشی از تولید به مصرف شده، دیگر کارخانه‌ای نمانده تا پوشک تولید کند و به این ترتیب بحران پوشک کشور را فرا گرفته است.
دلیل دوم- علاقه‌ روزافزون مردم به حفظ محیط زیست و طبیعت و مسائل اقلیمی آنها را به شکلی خودجوش واداشته تا در حد توان خود با عوامل مخرب اکوسیستم به مقابله برخیزند. همان‌طور که می‌دانید پوشک هم به خاطر جنس پلیمری‌اش امکان بازگشت به طبیعت را ندارد. این در حالی است که بر خلاف خود پوشک، محتویات یک پوشک نه‌تنها امکان بازگشت به طبیعت را دارد، بلکه سرشار است از غنی‌ترین مواد آلی و معدنی برای تغذیه نباتات. به همین دلیل طی کمپینی با هشتگ «نه_به_پوشک» بسیاری از خانواده‌ها پوشک را از پای بچه‌های عزیز درآوردند و وادارشان کردند در طبیعت کارشان را بکنند. به همین دلیل کارخانه‌های پوشک‌سازی با کمبود تقاضا مواجه شدند و گردش مالی‌شان دچار نقصان شد. اما آقای کلانتری به اطلاع مردم رساندند که لازم نیست آنها این زحمت را متحمل شوند. چون عملا محیط زیستی باقی نمانده تا بخواهیم حفظش کنیم. کمپین دیگری به نام «آره_به_پوشک» راه افتاد اما متاسفانه دیگر پوشکی در بازار نبود و همین عامل بحران شد... .
این شد که همچین شد... یعنی یکهو پوشک کلا در بازار نایاب شد. پیشنهاد می‌شود برای مقابله با این رانت‌خواری‌ها کمپین «پوشکت کجاست؟» هم راه بیندازیم و از نتایج درخشان آن بهره‌مند شویم.»
منبع: روزنامه قانون  کد خبر: ۵۴۳۷۴۸ تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طنز پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه شنبه همزمان با روز کارگر با حضور در کارخانه ایران خودرو دیزل ضمن بازدید از بخش‌هایی از کارخانه از جمله سالن خط تولید، با تعدادی از کارگران نیز گفت‌وگویی صمیمانه و چهره به چهره داشت و وضعیت شغلی و معیشتی آنها را جویا شد.

این کارخانه در مساحتی بالغ بر 760 هزار متر مربع با 5 هزار و 500 نفر پرسنل سالانه 22 هزار دستگاه محصولات باری کشنده شامل کامیون، کشنده و کامیونت و 12 هزار و 500 دستگاه محصولات مسافری شامل ون، اتوبوس و مینی بوس تولید می‌کند.

کارخانه ایران خودرو دیزل با اهتمام ویژه دولت مردمی به امر تولید، در سال گذشته رشد تولید بیش از 600 درصدی را محقق کرده و برای افزایش آن  تا سال 1404 نیز هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!