Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@21:57:34 GMT

جراحی کاشت حلزون بدون نوبت دهی در کشور انجام می شود

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۶۷۸۶۱

جراحی کاشت حلزون بدون نوبت دهی در کشور انجام می شود

تهران- ایرنا- رئیس هیات امنای بنیاد بخشش با اعلام اینکه تاکنون 10 هزار نفر در ایران تحت جراحی کاشت حلزون گوش قرار گرفته اند، گفت: در حال حاضر با دارا بودن 11 مرکز کاشت حلزون در کشور کسی در فهرست انتظار برای انجام این جراحی نیست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا محمد فرهادی روز سه شنبه در آئین امضای تفاهم نامه بنیاد بخشش با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با بیان اینکه به همت پزشکان و خیران 26 سال است که کاشت حلزون در کشور انجام می شود، افزود: ایران جزو نخستین کشورهایی است که در رفع این معلولیت و جراحی کاشت حلزون موفق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به وضعیت فرد ناشنوا در خانواده و جامعه گفت: در شرایط مطلوب، فردی که دچار ناشنوایی و کم شنوایی است، به مدرسه استثنایی می رود و به سختی می تواند مدارج عالی را طی کند، اما با استفاده از این تکنولوژی این مشکل حل شده و شنوایی فرد بازمی گردد.
فرهادی درباره تکنولوژی ساخت حلزون توضیح داد: اکنون بخشی از این وسیله کمک شنوایی در ایران تولید می شود و امیدواریم بخش های دیگر نیز در کشور تولید شود.
وی با اشاره به افرادی که تاکنون کاشت حلزون شده اند، افزود: اگر این افراد درمان نمی شدند، قطعا مشکلات زیادی داشتند و خانواده های آنها نیز هزینه های زیادی را باید متقبل می شدند.
فرهادی افزود: بیش از 90 درصد افرادی که ناشنوا به دنیا می آیند اگر در زمان مناسب، جراحی انجام دهند، شنوایی خود را به دست می آورند، ولی موضوع مهم این است که از تولد نوزاد ناشنوا باید پیشگیری شود.

* انجام 2 هزار و 500 جراحی کاشت حلزون در بنیاد بخشش
محمد اجل لوئیان عضو هیات امنای بنیاد بخشش با اعلام اینکه بر اساس نرخ جمعیت سالانه هزار و 500 فرد ناشنوا و کم شنوا در کشور متولد می شوند، گفت: از سال 95 که بنیاد بخشش تاسیس شده است، 2 هزار و 485 نفر از خدمات کاشت حلزون استفاده کرده و هزار و 500 نفر از خدمات پس از کاشت حلزون بهره مند شده اند و بر اساس آمار از سال 96 تاکنون دیگر کودکی به دلیل خراب شدن دستگاه حلزون، مجدد ناشنوا نشده است.
وی افزود: همچنین از سال 96 تاکنون آزمایش غربالگری ناشنوایی در خانواده هایی که کودک ناشنوا دارند، آغاز شده که از این طریق کمک زیادی به کاهش نوزادان ناشنوا در کشور شده است.
اجتمام*3377*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد اجرايي شنوايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران