Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه ستاد اربعین استان بر استقرار ۵۳ موکب استان قم در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) تأکید شد. ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه ستاد اربعین استان ظهر امروز با حضور یونس عالی پور معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم و جمعی از مدیران و موکب داران قم در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، مدیرکل گمرک استان قم با اشاره به مشکلات گمرکی موکب‌های اربعین اظهار داشت: با توجه به اتفاقات اخیر کشور مشکلات گمرکی ممکن است بیشتر شود بنابراین باید چاره‌اندیشی مناسبی برای آن شود.

محمد خلیلی تأکید افزود: با توجه به ممنوعیت صادرات برخی از کالاها و اقلام موکب‌های اربعین ممکن است مشکلات جدی پیش روی موکب‌های اربعین باشد، کالاها اقلام اربعین باید از بخش اقلام صادراتی حذف شود.

وی با تأکید بر وجود برخی مشکلات برای موکب‌های استان قم برای حضور در اربعین گفت: در گمرک و مرزهای کشور بیش از 20 دستگاه و نهاد مختلف مستقر بوده اما تمام مشکلات ایجادشده در این زمینه به نام گمرک تمام می‌شود که مسئله درستی نیست.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم نیز در ادامه این جلسه، ابراز کرد: تمام تصمیم‌گیری‌ها برای خروج و ورود کامیون‌ها و اتوبوس‌های اربعین از طریق ستاد مرکزی انجام‌شده و حمل‌ونقل جاده‌ای قم اختیاری در این زمینه ندارند.

ابوالفضل جمالی با تأکید بر اهمیت همکاری بین ستاد مرکزی با استان قم برای عبور و مرور بدون وقفه خودروهای سنگین بین استان قم و کشور عراق گفت: با هماهنگی ستاد مرکزی می‌توان برخی از کامیون‌ها و اتوبوس‌ها را به‌صورت مستقیم از قم به شهرهای عراق اعزام کرد.

نوسانات نرخ ارز تأمین اقلام اربعین حسینی(ع) را با مشکل روبه‌رو کرده است

اکبر عطایی از اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قم نیز در بخشی از این جلسه، اظهار داشت: مراسم بزرگ اربعین حسینی(ع) ژبرگزار می‌شود، تمام موکب‌هایی که دارای مجوز رسمی هستند حساب مشترک در نزدیکی از بانک‌های دولتی برای مراسم اربعین افتتاح می‌کنند.

وی با اشاره به خدمات موکب‌های استان قم در پیاده‌روی اربعین حسینی عنوان کرد: در سال گذشته 43 موکب استانی در مسیر پیاده‌روی اربعین مستقرشده و بیش از 500 هزار نفر را اسکان داد.

عطایی خاطرنشان کرد: در اربعین سال گذشته بیش از 3 و نیم میلیون نفر توسط موکب‌های استان قم مشمول خدمات‌رسانی و تغذیه شدند، در سال جاری 53 موکب برای جانمایی در مسیر پیاده‌روی اربعین اعلام آمادگی کرده که از این بین تاکنون 35 موکب پرونده‌های خود را تکمیل کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: استان قم در تعداد موکب‌های اربعین هم‌پایه استان‌های بزرگ فعالیت کرده و اقدام به برپایی موکب‌های مختلف در مسیر اربعین می‌کند که باید حمایت‌های لازم نیز از این حرکت الهی صورت گیرد.

عطایی ادامه داد: نوسانات ارزی اخیر سبب شده تا تهیه و تأمین اقلام مصرفی مانند برنج و روغن با مشکل روبه‌رو شود بنابراین باید ارز و ویزای ویژه‌ای برای این افراد تعلق گیرد تا روند خدمات‌رسانی به زائران اربعین بدون وقفه انجام شود.

کمبود اسکان مشکل نخست زائران اربعین حسینی(ع) است

علی افشار از موکب داران استان قم نیز در بخشی از این جلسه، ابراز کرد: با توجه به نوسانات نرخ ارز هزینه‌های تردد خادمان به کشور عراق افزایش پیداکرده که امید می‌رود تسهیلاتی به خادم‌های اربعین ارائه شود.

افشار ادامه داد: علی‌رغم فضاسازی‌های مسموم رسانه‌ای در روزهای اخیر تعامل و همکاری طرف عراقی در برپایی موکب‌ها قابل‌قبول و مطلوب است، صداوسیما و رسانه‌های گروهی در تبلیغ و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و نیازهای موکب‌های استان می‌توانند اثرگذار باشند.

حسین خلج از موکب داران استان قم نیز در بخشی از این جلسه ابراز کرد: اگر محدودیت زمانی ایام اربعین بین ایران و عراق برطرف شود بسیاری از مشکلات گمرکی بین دو کشور حل می‌شود. با توجه به امکان فساد مواد خوراکی مانند مواد پروتئینی باید تسهیلاتی برای عبور و مرور پرسرعت کامیون‌های باری انجام شود.

خلج با اشاره به مشکل اسکان زائران اربعین عنوان کرد: مشکل اصلی زائران ایرانی اربعین حسینی(ع) مسئله اسکان و امکانات رفاهی مانند سرویس‌های بهداشتی بوده که تعداد آن‌ها بسیار اندک است.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف شده و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، داریوش امانی، امروز در بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران گفت: در 2 پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها شروع شده که همچنان ادامه دارد.

وی در ادامه با اقدامات انجام شده در مرزهای اربعین اشاره کرد و افزود: زائران اربعین از ورودی پایانه‌های مرزی گذرگاه‌های اربعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایه‌بان و مه‌پاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایه‌بان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: همچنین محوطه سازی و بهسازی پایانه‌ها، افزایش  سرویس‌های بهداشتی و نصب سایه‌بان جدید از اقدامات در دستور کار برای اربعین سال‌جاری است.

وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است، گفت: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده، علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوس‌های این کشور برای جابه‌جایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.

امانی با اشاره به نقاط حادثه خیز گفت: بر اساس استانداردهای موجود و اظهار نظر پلیس 887 نقطه پرحادثه در کشور وجود داشت که 400 نقطه در سال گذشته برطرف و بر اساس برنامه ریزی در سال جاری 487 نقطه پرخطر دیگر نیز ایمن می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: 487 نقطه پرخطر جاده‌ای با اولویت مسیرهای اربعین تا پایان سال ایمن می‌شوند.

وی افزود: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور نیز 130 نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون 70 نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شوند.

امانی گفت: نیازمندی‌های استان‌های مسیر گذر زائران اربعین حسینی شناسایی شده و بر اساس برآوردها حدود 10 هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود 20 هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت 25 هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین