Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:10:45 GMT

سرویس های فرسوده مدارس کابوس والدین کرمانی

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۳۶۳۰

سرویس های فرسوده مدارس کابوس والدین کرمانی

کرمان - ایرنا - ماه مهر با همه زیبایی ها و تجدید خاطراتش برای والدین علاوه بر مشکلات مالی تامین وسایل مورد نیاز فرزندان، نگرانی هایی را نیز در بخش تامین سرویس سالم و غیرفرسوده با خود به همراه دارد که به نوعی کابوس روزهای منتهی به مهر والدین است.

به گزارش ایرنا، تصادف سرویس مدارس به دلیل فرسودگی، خبر دور از ذهن و تازه ای نیست و هر ساله بسیاری از این جنس اخبار روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفته و تیتر یک رسانه های مکتوب و البته خوراکی برای کاربران فضای مجازی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هنوز کرمانی ها، حادثه بریدن ترمز مینی بوس فرسوده سرویس دبیرستان فرهیختگان کرمان در دومین روز از بازگشایی مدارس در خیابان میرزا آقاخان، برخورد آن با یک دستگاه تریلر و آسیب دیدن 20 دانش آموز را فراموش نکرده اند، حادثه ای که می توانست اتفاقات بدتری را رقم بزند.
حالا از بالا رفتن صعودی هزینه های سرویس مدارس به عنوان یک دغدغه مهم والدین که بگذریم تامین مینی بوس سالم به عنوان سرویس مدرسه نگرانی است که در کنار سایر نگرانی ها در دل والدین غوغا می کند.
هر چند استفاده از خودروهای سواری سبک نیز علاوه بر بالاتر بودن هزینه های سرویس دهی با نگرانی هایی چون سوار کردن اضافه بر ظرفیت خودرو، بیش از سرعت مجاز راندن و غیره را برای والدین به همراه دارد.
از همه این مباحث مهمتر این است که مسئولیت تامین خودرو سالم بر عهده هیچ نهادی حتی آموزش و پرورش نیست و هیچ نهاد و ارگانی در این بخش به طور مشخص و خاص معرفی نشده است.
مسئولان آموزش و پرورش و استانداری نیز خود را در زمینه تامین سرویس مدارس نهادی نظارتی معرفی می کنند، هر چند نظارت بر سرویس مدارس نیز زمانی که غالب ناوگان مینی بوس استان کرمان کهنه و فرسوده است نه تنها نمی تواند نظارتی جامع باشد بلکه مصوبه ممنوعیت استفاده از مینی بوس های بیش از 25 سال عمر مفید را نیز دور می زند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان از وجود 400 مینی بوس در ناوگان سرویس مدارس شهر کرمان خبر داد و در مورد فرسوده بودن بخش اعظمی از این تعداد هشدار داد.
ابراهیم روحی از فرسوده بودن تعداد زیادی از مینی بوس های ناوگان سرویس مدارس شهر کرمان ابراز نگرانی می کند و نسبت به جلوگیری از اتفاقات مشابه سال قبل در مورد فرسوده بودن این ناوگان به مسئولان امر هشدار می دهد.
وی اظهار داشت: طبق مصوبه کارگروه ماده 18 متشکل از مسئولان آموزش و پرورش، شهرداری و نماینده والدین، خودروهای بالای 25 سال سن اجازه سرویس دهی به دانش آموزان را ندارند.
وی ادامه داد: این مصوبه به استانداری کرمان ابلاغ شد و جواب استانداری با توجه به کمبود خودرو مینی بوس، اکتفا به معاینه فنی برای خودروهای فرسوده بود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه 18 شرکت حمل و نقل دانش آموزی از سوی شهرداری به آموزش و پرورش معرفی شده ، اظهار داشت: دفاتر این شرکت ها مورد بازرسی پلیس راهور؛ آموزش و پرورش و شهرداری قرار گرفته است.
روحی ادامه داد: 2 پایگاه ثبت نام دانش آموزان برای استفاده از سرویس مدارس در مدرسه معلم ناحیه 2 و کانون فجر ناحیه یک در شهر کرمان راه اندازی شده است.
وی افزود: ثبت نام دانش آموزان برای استفاده از سرویس مدارس از اول شهریور سال جاری آغاز شده است.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه 21 هزار و 700 هزار دانش آموز طی سال گذشته در شهر کرمان از سرویس های مورد تایید آموزش و پرورش و شهرداری استفاده می کردند تصریح کرد: پیش بینی می شود امسال این تعداد به 30 هزار مورد افزایش یابد.
وی گفت: برخی والدین اول مهر برای استفاده فرزندنشان از سرویس مراجعه می کنند و این امر ترافیک ایجاد می کند.
روحی، تعداد رانندگان سرویس مدارس شهر کرمان در سال قبل را سه هزار و 700 راننده اعلام کرد و ادامه داد: هزار و 300 مورد از این تعداد زن و 2 هزار و 400 مورد مرد بودند.
روحی گفت: 400 مینی بوس و 2 هزار سواری و ون در کنار خودروهای سواری کار سرویس دهی به دانش آموزان شهر کرمان را بر عهده داشتند.
وی نرخ سرویس مدارس خودرو سواری شامل پیکان، پراید و روآ را تا سه کیلومتر 70 هزار تومان و هر کیلومتر اضافه را چهار هزار و 600 تومان اعلام کرد.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان تصریح کرد: هزینه سرویس دهی خودروهای سواری سمند، ال نود، تیبا و غیره نیز تا سه کیلومتر 75 هزار تومان و هر کیلومتر اضافه چهار هزار و 800 تومان است.
وی افزود: هزینه سرویس دهی خودرو ون را نیز تا سه کیلومتر 65 هزار تومان و هر کیلومتر اضافه را چهار هزار و 400 تومان و مینی بوس و اتوبوس را تا سه کیلومتر 45 هزار تومان هر کیلومتر اضافه هزار و 800 تومان مصوب شده است.
روحی تاکید کرد: مدت زمان سرویس دهی به دانش آموزان مدارس ابتدایی هشت ماه، متوسطه اول هشت ماه و نیم و متوسطه دوم 9 ماه است.
وی ادامه داد: چنانچه ایام امتحانات در هر یک از دوره های تحصیلی خارج از مدت قرارداد باشد با توجه به نوع خودرو به ازای هر روز سرویس دهی به صورت روز شمار خودروهای سواری پنج هزار تومان، خودروی ون چهار هزار و 500 تومان و مینی بوس سه هزار تومان مصوب شده است.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد: ناوگان مینی بوس ها در استان قدمت بالایی دارد و عمدتا مسن و فرسوده هستند و ممکن است موجب بروز مشکلاتی باشیم که باید مسئولان به رفع این معضل توجه ویژه داشته باشند.
وی از والدین نیز خواست از خودروهایی که تحت پوشش شرکت های مورد تایید آموزش و پرورش فعالیت می کنند برای تامین سرویس مدارس فرزندان خود استفاده کنند.
روحی تاکید کرد: رانندگان و خودروهایی که زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت می کنند مجوز لازم را برای سرویس دهی دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: تامین سرویس مدارس به آموزش و پرورش تحمیل شده در حالی که این مهم در حیطه وظایف این نهاد نیست.
احمد اسکندری نسب افزود: باید نسبت به تامین خودروهای سالم به منظور جابه جایی دانش آموزان تلاش کرد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان نیز گفت: آموزش و پرورش مکلف به تامین سرویس مدارس نیست اما موظف به نظارت بر چگونگی سرویس دهی است.
حمید ملانوری افزود: باید تلاش کرد ناوگان سالم و نوپایی در زمینه تامین سرویس مدارس در استان کرمان ایجاد شود.
وی با بیان اینکه ما در طول سال برای تامین خودروهای نو در زمینه حمل و نقل تلاش نمی کنیم تاکید کرد: این در حالی است که هر ساله زمان بازگشایی مدارس این مشکل را مطرح می کنیم.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان گفت: می توان از خودروهای سواری سبک به جای مینی بوس ها در سرویس دهی به دانش آموزان استفاده کرد.
وی کرایه بالا را یکی از دلایل بی رغبتی والدین در زمینه استفاده از خودروهای سواری سبک عنوان و تصریح کرد: معمولا از ناوگان سواری سبک در این بخش استفاده نمی شود.
وجود یک نهاد مسئول در زمینه تامین سرویس استاندارد مدارس امری واجب است که می طلبد مسئولان امر در این زمینه تلاش کنند تا کمتر شاهد بروز مشکلات در این بخش برای دانش آموزان باشیم.
گزارش از: نجمه حسنی
3029/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سرويس مدارس فرسودگي والدين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان در گرگان آیین متمرکز نواخته شدن زنگ سپاس در دبستان دخترانه هاجر با حضور مدیر کل آموزش و پرورش و تعدادی دیگر از مسئولان این سازمان برگزار شد.

در این مراسم با اهدای گل از معلمان قدردانی شد.

به گفته سید رضا نظری مدیر کل آموزش و پرورش گلستان در هفته تجلیل از مقام معلم در تمامی مدارس از این بزرگواران قدردانی خواهد شد و دهیاران و شهرداران نیز در این راستا برنامه هایی خواهند داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان