Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@16:02:48 GMT

۱۵ درصد خانواده ها دچار مشکل ناباروری هستند

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۴۸۴۷

۱۵ درصد خانواده ها دچار مشکل ناباروری هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، آمارها نشان می دهد ۱۵ درصد خانواده ها مشکل ناباروری دارند. زوج هایی که یک سال متوالی برای فرزند دار شدن تلاش می کنند اما فرزندی نصیب آنها نمی شود. هرچند پس از ترویج شیوه لقاح خارج رحمی بسیاری از مشکلات حل شد اما این روش ها تنها در مورد افرادی کاربرد دارد که ضعف باروری دارند. در حالی که ما با زوج هایی روبه رو هستیم که اصلاً امکان باروری در آنها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که با شرایطی همچون: نبودن تخمک یا اسپرم یا هر دو، وجود نواقص ژنتیکی در اسپرم و تخمک یا هر دو، سن بالا و در نتیجه عدم تشکیل جنین، وجود رحم غیر طبیعی (در حالی که اسپرم و تخمک سالم وجود دارد) مواجه هستند. در واقع در تمامی موارد ذکر شده زوج های نابارور نیازمند استفاده از گامت، جنین یا رحم شخص ثالث زیر نظر مراکز معتبر و متخصصانی با تجربه هستند.

برخورداری اهداکننده و دریافت کننده از سلامت متعارف عمومی، تشابه خصوصیات ظاهری (فنوتیپی) اهداکننده و محرمانه ماندن هویت اهدا کننده از دریافت کننده از موارد مورد توجه در اهدا است.

همچنین، به دیدگاه های زوج دریافت کننده در زمینۀ خصوصیات فرهنگی و اعتقادی اهدا کننده نیز بسیار توجه می شود که پس از احراز ضرورت درمان به روش جایگزین (اهدا) و با رعایت حداقل شاخص های ضروری در انتخاب اهدا کنندگان و دریافت کنندگان، نسبت به ارزیابی، پذیرش یا رد درمان دریافت کننده و اهدا کننده اقدام می شود.

بنابراین باید خاطرنشان شد: 'اهدا' رویکردی است که مراکز درمانی در راستای استفاده از روش های جایگزین برای درمان ناباروری اتخاذ کرده اند؛ این روش از نظر علمی برای زوج های نابارور نتیجه بخش بوده و باعث شده روش های جایگزین مورد توجه هرچه بیشتر قرار گیرد.

کد خبر 4394534 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: درمان ناباروری زایمان ناباروری مردم علیه احتکار سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت داروسازی کمیسیون بهداشت و درمان دارو بیماری های قلبی و عروقی زنان دیابت طرح تحول سلامت بهداشت دهان و دندان دندانپزشکی پرستار داروخانه آزمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است

سفیدک و شپشک تاغ نوعی بیماری انگلی است و موجب خشکیدن تدریجی درختان می‌شود و هرس درختان آلوده تنها راه مقابله با برخی بیماری‌های درختان از جمله این انگل است.

برای مبارزه با آفت شپشک و سفیدک، درختان آلوده کف بر شده و پس از مدتی درختان دوباره جست زنی کرده و منطقه با درختان جوان و سالم تاغ احیا می‌شود و چوب درختان قطع شده در صنایعی مانند تهیه سرکه چوب برای تقویت اراضی کشاورزی و باغی، تولید پودر برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع تولید آجر و سفال ساختمانی استفاده می‌شود.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: برخی آفت‌های موجود در طبیعت مفید هستند و مبارزه شیمیایی با یک نوع آفت مضر می‌تواند موجب از بین رفتن آفت‌های مفید شود، بر همین اساس بهترین روش مبارزه با آفت‌های تاغ استان سمنان در دست پیگیری است.

حمیدرضا عبدوس ادامه داد: روش مبارزه با آفت‌ها در طبیعت مهم است و نمی‌توان برای از بین بردن یک گونه مضر آفت بدون بررسی تمام جنبه‌ها به سمپاشی اقدام کرد، چرا که با از بین رفتن آفت‌های مفید، زمینه طغیان بسیاری از آفت‌های مضر فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد: دخالت کمتر در طبیعت راهکار مهم و موثر در حفظ توازن طبیعت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در استفاده سموم شیمیایی برای نابودی آفت‌ها در طبیعت وجود دارد، راهکار‌های زیستی و مکانیکی برای مبارزه پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، آفت‌های مفید و مضر همواره در طبیعت وجود دارند و زمانی که گیاه قوی باشد قادر به دفع آفت‌های مضر است و زمانی که تضعیف شود، آفت بر آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: تغییرات اقلیمی، گرمایش زمین و خشکسالی و کاهش بارندگی از عوامل مهم در تضعیف گیاه و مغلوب شدنش در مقابله با آفت است.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ملخ کوهان‌دار از دیگر آفت‌های تاغزار‌ها محسوب می‌شود که اکنون تاغزار‌های رضا آباد خارتوران شاهرود درگیر این آفت است و مبارزه زیستی برای از بین بردن آفت در حال اجراست.

بهترین زمان مبارزه با ملخ کوهان‌دار مرحله پورگی است، چرا که حشره فاقد قدرت پرواز و زمینه لازم برای مبارزه با این ملخ‌ها فراهم است، پوره‌های ملخ کوهان‌دار تاغ در فصل بهار از کپسول‌های تخم گذاری شده در داخل ماسه‌های بادی بیرون آمده و موجب از بین رفتن و خشکیدن گیاه می‌شود که به منظور جلوگیری از نابودی مرتع، هر ساله در فصل بهار در صورت مشاهده کانون‌های آلوده به سرعت اقدامات لازم برای مبارزه با آنها صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است