Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره ارزیابی‌اش از نتایج تیم‌های شنا، شیرجه و واترپلو در بازی‌های آسیایی گفت: در شیرجه قطعاً به مربی خارجی نیاز داریم و باید سرمایه‌گذاری بر روی استعدادهای کوچک را از امروز آغاز کنیم. واقعیت شیرجه ما همین است. ناگفته نماند که باید بحث کارشناسی و علت اعزام شهنام نظرپور به مسابقات را نیز جویا شویم که چطور با وجود آسیب‌دیدگی در کمرش عازم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: رکوردهای خوبی زده شد اما سطح آسیا فراتر از رکوردهای ملی ما رفته و تیم‌هایی مانند کره شمالی و اندونزی پیشرفت بسیاری را داشته‌اند و این نشان می‌دهد که شیرجه ایران به مربیان بادانش نیاز دارد که خوشبختانه این مربیان در کشورهای آسیای شرقی حضور دارند. همانطور که دیدید، ۱۰ طلای توزیع شده در شیرجه به چینی‌ها تعلق گرفت.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تصریح کرد: در بخش شنا نیز همانطور که بارها اعلام کرده‌ام، ما به یک پروسه و علم نیاز داریم تا آن را اجرایی کنیم. حضور مشاور خارجی نیز یکی دیگر از نیازها است. چند شناگر خوب ما در بازی‌های آسیایی رکورد ۹ ساله ملی را شکستند که در سطح کشور قابل تقدیر است اما اگر بخواهیم فراتر از ایران برویم، باید حتماً از مربیان برجسته دنیا استفاده کنیم.

رضوانی بیان کرد: حتماً در جلسه کمیته فنی، نتایج کسب شده در شنا را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد و تغییراتی نیز در سطح ملی خواهیم داشت و استفاده از مربیان خارجی در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد. البته این را نیز می‌دانیم که ورزش کشور از نظر اقتصادی دچار مضیقه است و ما باید منتظر بمانیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم به این اولویت‌ها برسیم.

وی با اشاره به کسب مدال برنز واترپلو پس از ۴۴ سال اظهار کرد: در واترپلو اتفاق بزرگی رخ داد، به بازیکنان تیم، کادر فنی بخصوص چریچ، سرپرست، روانشناس، آنالیزور و فیزیوتراپ تیم تبریک می‌گویم که همگی دست به دست هم دادند و یک پروسه سه ساله را پشت سر گذاشتند. در ۶ ماه آخر نیز تیم ملی نتیجه یک ساختار کامل را دید. هر چه ساختار کامل‌تر باشد، نتیجه آن نیز بهتر خواهد بود. به جرأت می‌توانم بگویم که یک اتفاق بزرگ رقم خورد.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ادامه داد: کسب مدال در رشته‌های آبی کار بسیار سختی است ضمن احترام به سایر رشته‌ها که اصلاً قصد ندارم نام رشته خاصی را بگویم اما به جرأت باید بگویم که در رویدادهای مهمی مانند المپیک و بازی‌های آسیایی، دو رشته شنا و دوومیدانی از اهمیت خاصی برخوردار هستند و کسب مدال واترپلو، نام کشور ما را بر سر زبان‌ها انداخت که به آن افتخار می‌کنیم.

رضوانی از حمایت‌های سلطانی‌فر تشکر کرد و افزود: باید از حمایت‌های ویژه سلطانی‌فر تشکر کنم چرا که از مدیران پایین‌دست او بارها کارشکنی رخ داد تا واترپلو به بازی‌های آسیایی اعزام نشود اما او با سعه‌صدر، شرایط اعزام تیم را فراهم کرد. همچنین از سجادی تشکر می‌کنم که او نیز با نگاه مثبت و فرهنگی‌اش، انرژی بسیاری را به تیم و شخص من انتقال داد.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: همانطور که می‌دانید، واترپلو دو دوره به بازی‌های آسیایی اعزام نشده بود و حدود سه ماه پیش نیز صحبت‌هایی مطرح می‌شد که واترپلو ۱۷ بر ۱ نتیجه را مقابل چین واگذار کرده است و همین صحبت‌ها باعث دلسری بازیکنان تیم می‌شد اما آنها بدون حاشیه و سر و صدا، دست به چنین کار بزرگی زدند و مدال برنز بازی‌های آسیایی را پس از ۴۴ سال کسب کردند. امیدوارم که این مدال منشأ خیر برای این رشته و قدم‌های آتی باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که وزارت ورزش و جوانان برای رسیدن شنا به مدال در رویدادهای بین‌المللی چه بودجه‌ای را باید در نظر بگیرد؟ افزود: بودجه‌ای که به فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تعلق می‌گیرد، معادل هندبال و بسکتبال است و حتی شاید از آنها نیز کمتر باشد، از این نکته نباید غافل شد که هر یک از رشته‌های فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، المپیکی هستند. البته از زمان حضور سجادی در وزارت ورزش، توجهات و نگاه‌ها بهتر شد و در دوره حضور سلطانی‌فر نیز بودجه کمی افزایش یافت اما این اعداد و رقم، اعداد و رقمی نیستند که بتوان از آن انتظار مدال داشت.

رضوانی تأکید کرد: تا چند روز دیگر حدود ۵۰-۴۰ شناگر نوجوان از سراسر کشور در اردو حاضر خواهند شد که نیاز اصلی آنها، حضور مربی خارجی است. ما برای رقم زدن یک کار بزرگ در رویدادهای بین المللی نیاز به بودجه داریم و با ۷ استخری که در اختیار هیئت‌ها است، این کار شدنی نیست. با معجزه و جادو نمی‌توان دست به چنین کاری زد. یک پروسه باید طی شود و آن اینکه شناگران از ۱۰ سالگی در مدرسه شنا کنند و نگاه مسافرتی از ورزشکاران ملی حذف شود و باید کار بر روی تیم های پایه را قوی‌تر کنیم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در پایان بیان کرد: باید توجه ویژه‌ای به بخش پایه داشته باشیم. در بازی‌های آسیایی در بخش مردان سه کشور چین، ژاپن و سنگاپور، مدال‌ها را کسب کردند که البته شناگر سنگاپور همان اسکولینگ معروف است که در المپیک مایکل فلپس را گرفت. اگر بخواهیم کار ویژه‌ای انجام دهیم، باید استخرها در اختیار هیئت‌ها قرار گیرد و حداقل سه مربی و مشاور خارجی در کشور حضور داشته باشند که اینها همگی نیاز به یک بودجه ویژه دارد.

کد خبر 4393993 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: فدراسیون شنا محسن رضوانی مسابقات شیرجه واترپلو مردم علیه احتکار بازیهای آسیایی اندونزی 2018 تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس بازیهای آسیایی جاکارتا جاکارتا السد قطر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ قهرمانی فوتبال آسیا لیگ قهرمانان فوتبال آسیا کاراته دوومیدانی کشتی آزاد وزنه برداری تیم فوتبال الدحیل قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجمع انتخاباتی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عصر امروز (جمعه) با حضور اعضا در کشور تایلند برگزار شد.

با رایزنی‌های صورت گرفته از سوی مسئولان فدراسیون شنا، در این انتخابات دو کرسی مهم و ارزشمند توسط نمایندگان ایران کسب شد.

پس از برگزاری این جلسه فرید فتاحیان که پیش از این به عنوان مدیر اجرای کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا برگزیده شده بود در این سمت باقی ماند. طبق دستورالعمل جدید کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عنوان دبیر کلی حذف شده و تمام وظایف آن با دایره اختیارات بیشتر بر عهده مدیر اجرایی است. بر این اساس فتاحیان مدیر اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا شد.

همچنین محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنای ایران در این انتخابات با رای اعضا مجمع بعنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان از سال ۲۰۲۵ الی ۲۰۲۹ انتخاب شد. رضوانی علاوه بر این مقام به عنوان نماینده هیئت رئیسه ورزش‌های آبی آسیا به منظور نظارت بر کمیته واترپلو این قاره تعیین گردید. رئیس فدراسیون شنا پس از این انتخابات در هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا نیز ابقا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • استخر‌هایی که جان می‌گیرند
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • ویدیو/ ملی‌پوش واترپلو که پس از طلسم‌شکنی حذف شد!
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد