Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:46:33 GMT

مشکلات تامین تجهیزات توانبخشی درشرایط نوسانات ارزی

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۶۹۱۲

مشکلات تامین تجهیزات توانبخشی درشرایط نوسانات ارزی

مدیرکل دفتر امور مراکز توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با بیان این که تامین وسایل کمک توانبخشی معلولان در شرایط نوسانات ارزی یکی از دغدغه‌های این سازمان است، گفت: بر اساس جلسه انجام شده با مدیرکل دفتر تجهیزات وزارت بهداشت، مشکل تامین سمعک بر طرف شده است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، افروز صفاری فرد، با اشاره به مشکلات پیش آمده در تامین تجهیزات کمک توانبخشی معلولان، افزود: یکی از مشکلات موجود در استان‌ها مربوط به این بوده است که شرکت‌های تامین کننده این لوازم داوطلب فروش کالاهایشان نیستند و از تحویل اجناس خریداری شده قبل از شرایط اقتصادی جدید به هر دلیلی خودداری می‌کنند که با توجه به این که این کالاها جزو نیازهای اولیه معلولان به شمار می‌رود، باید هر چه‌ سریع‌تر نیازهایشان بر طرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلساتی با حضور تامین کنندگان وسایل کمک توانبخشی برای شنیدن مشکلات آنها ، اظهار کرد: وارد کنندگان سمعک در زمینه واردات و ترخیص از گمرک ، همچنین رتبه بندی وزارت بهداشت در مورد اختصاص رتبه اول کالاهای اساسی به این محصولات مشکلاتی داشتند. تولید کنندگان نیز در زمینه تامین مواد اولیه به ویژه‌ لاستیک ویلچر  که وارداتی است و ارز به نرخ دولتی به آن تعلق نگرفته بود با مضیقه روبرو بودند که این مشکلات طی نامه‌ای به وزارت بهداشت منعکس شد.

وی در ادامه‌ خاطر نشان کرد: جلسه‌ای نیز با مدیر کل دفتر تجهیزات وزارت بهداشت درباره رتبه بندی کالاهای اساسی در حوزه وسایل توانبخشی معلولان نیز برگزار شد که طی آن مشکل سمعک ناشنوا و کم شنوایان حل شده است ، اما هنوز در زمینه تامین باطری سمعک آنها مشکلاتی وجود دارد.

مدیر کل دفتر امور مراکز توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که از  سازمان بهزیستی نیز درخواست شده است تا 70 درصد از اعتبارات تجهیزات توانبخشی تا پایان نیمه اول سال جاری برای خرید این محصولات تامین و ابلاغ شود تا این خریدها هر چه‌ زودتر انجام شود، خاطر نشان کرد: تاکنون 53 درصد از تامین این اعتبارات محقق شده است. همچنین مکاتباتی با سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته است تا بخشی از اعتبارات این بخش از سازمان بهزیستی به شکل ارز دولتی در اختیار سازمان بهزیستی قرار گیرد تا مایحتاج معلولان از تولید کنندگان خارجی خریداری شود.

صفاری فرد ادامه‌ داد: همچنین از سازمان برنامه و بودجه درخواست شد تا اعتبار ویژه‌ای بابت افزایش نرخ محصولات به سازمان بهزیستی تعلق بگیرد تا در حد نگه داشت وسایل کمک توانبخشی نسبت به سال‌های گذشته اقدامات لازم صورت بگیرد.  بر این اساس مکاتبه‌ای نیز با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز انجام شده است.

وی با اشاره به این که در مورد وسایل بهداشتی به ویژه‌ پوشاک بزرگسالان مدتی مشکلاتی به وجود آمده است، اظهار کرد: با هدف تامین لوازم بهداشتی نیز اقداماتی در حال انجام است و تصمیم بر این است تا برخی از اقلام به شکل متمرکز خریداری شود تا به ‌این‌ ترتیب قیمت اقلامی مانند سمعک و پوشک بزرگسالان با کمک برخی از تولید کنندگان داخلی با قیمت پایین‌تر تامین شود.

مدیر کل دفتر امور مراکز توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور به برنامه دیگر سازمان بهزیستی برای تامین وسایل کمک توانبخشسی معلولان از طریق رایزنی با معاونت مشارکت‌های مردمی بهزیستی اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس رایزنی‌هایی که با این معاونت انجام داده‌ایم قصد داریم تا در زمینه جلب و جذب مشارکت‌های مردمی برای وسایل کمک توانبخشی و بهداشتی همکاری‌هایی را انجام دهیم. همچنین به سازمان برنامه و بودجه نیز مستنداتی را ارائه کنیم که نشان دهنده اوضاع افزایش قیمت در زمینه کالاهای توانبخشی و کمک توانبخشی معلولان باشد. با وزارت صنعت و معدن نیز طی هفته‌ آینده جلساتی برای ترخیص این کالاها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تجهیزات توانبخشی سازمان بهزیستی نوسانات ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه