Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@07:48:25 GMT

تویوتا مدل "تورینگ اسپورت" کرولا را معرفی کرد (+عکس)

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۶۹۸۴

تویوتا مدل 'تورینگ اسپورت' کرولا را معرفی کرد (+عکس)

پس از بازمعرفی کرولا در انگلیس، تویوتا تصاویر و جزئیاتی جدید از کرولاهای خود را -در آستانه نمایشگاه خودرویی پاریس- معرفی کرد.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران ظاهر این خودرو در مرکز اروپایی تویوتا، طراحی شده و اشتراکات زیادی با مدل هاچ‌بک معمولی آن دارد. با این  وجود ستون C در این خودرو با حرکت به جلو، تفاوت‌های دلنشینی را در خودرو رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، افزایش خطوط شانه‌ای، قوس گلگیرها در نمای جانبی در کنار شیب سقفی و شیشه‌های باریک و زاویه‌دارانتهایی فاکتورهایی هستند که خودرو را بیش از یک استیشین به "شوتینگ بریک" شبیه می‌کنند. چراغ‌های LED در این خودرو نیز کاملا تغییر ظاهر داده و 2 طیف رنگی دیگر به مجموعه این خودرو افزوده شده‌اند.

درست شبیه بخش بیرونی، بخش درونی خودروی تورینگ اسپورت کرولا نیز متفاوت از یک هاچ‌بک معمولی است. تویوتا فاصله بین دو محور این خودرو را 60 میلی‌متر گسترده کرده و مدعی است که فضای پای مسافران عقب در این خودرو یکی از بهترین‌ها در این کلاس است.

محفظه بار در این خودرو در موقعیت عدم تا کردن صندلی‌ها حدود 598 لیتر ظرفیت دارد و پیشاپیش لئون ST قرار می‌گیرد. با این وجود خودرو از رقبایی مانند اشکودا اکتاویا استیت و پژو 308 SW کم آورده و برای ظرفیت بیشتر در کرولا مجبور به تا کردن صندلی‌ها خواهیم شد.

تورینگ اسپورت تقریبا از همان موتور بنزینی مدل هاچ‌بک بهره می‌برد و در سطح پایه موتور 1.2 لیتری توربو 114 اسب‌بخار قدرت دارد. 2 گزینه هیبریدی بنزینی- الکتریکی با یک موتور 1.8 لیتری 121 اسب‌بخاری از خودروهای پریوس و  CH-R در مدل‌هایی از کرولا تورینگ اسپورت به کار رفته‌اند. یک موتور 2 لیتری 187 اسب‌بخاری نیز روی بالاترین مدل کرولای موجود قرار می‌گیرد.

از فناوری‌های این کرولا نیز می توان به هدآپ دیسپلی، سیستم صوتی پیشرفته JBL و شارژر بدون سیم تلفن هوشمند اشاره کرد.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تویوتا کرولا رونمایی نمایشگاه پاریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی: اوروس SE