Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، شینا انصاری مدیرکل دفتر پایش‌های فراگیر سازمان محیط زیست از آغاز پایش «بو» در کشور خبر داد و گفت: غفلت از پایش آلودگی بوهای نامطبوع به دلیل ملموس‌تر بودن آلودگی‌های هوا و آب بود اما این آلودگی آزاردهنده از این پس مورد پایش قرار می‌گیرد.  
 
وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته نیز پایش این آلودگی جزو پایش‌های جدید محسوب می‌شود واستانداردهای اروپایی در خصوص آلودگی بو در سال ۲۰۰۳ تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
مدیرکل دفتر پایش‌های فراگیر سازمان محیط زیست با اشاره به مشکلاتی که بوی نامطبوع برخی واحدهای صنعتی و دامداری به وجود آورده و باعث طرح شکایت‌های مختلفی از سوی مردم می‌شود، اظهار داشت: تصفیه‌خانه‌ها،‌ واحدهای کشتارگاهی و دامداری، زون‌های پتروشیمی و نفتی از جمله واحدهایی هستند تولید بوی نامطبوع دارند.
 
انصاری با اشاره به اینکه پیش از این با دریافت شکایات مردمی از بوی متصاعد شده از تصفیه‌خانه‌هایی که در محدوده شهری قرار دارند، کارشناسان این سازمان به پایش تصفیه‌ خانه اقدام می‌کردند اما با پایش براساس استاندارهای آب نتیجه‌ای گرفته نمی‌شد، ابراز داشت: در واقع آلودگی‌های این تصفیه‌خانه‌ها حدود مجاز استانداردها را داشتند، مشکل آلودگی بوی منتشر شده از این واحدها بود که به دلیل نداشتن حدود قانونی نمی‌توانستیم اقدامی کنیم.  
 
وی ادامه داد: چالش بوی متصاعد از واحدهای آلاینده مسیر فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) نیز در این سال‌ها گریبان سلامت مردم و محیط زیست را گرفته بود، بوی متصاعد شده به دلیل تجمع چند واحد آلاینده در مسیر فرودگاه بود و ما نمی‌توانستیم بدون وجود دستگاه سنجش سهم هر واحد را بررسی کنیم.
 
مدیرکل دفتر پایش‌های فراگیر سازمان محیط زیست با تأکید بر اینکه این نوع آلودگی همانند دیگر آلودگی‌ها نیازمند پایش و تعیین حدود استاندارد است، گفت: به همین منظور سال گذشته دستگاه اندازه‌گیری آلودگی بو را خریداری کردیم و آموزش‌های استفاده از این دستگاه تکمیل شده است.
 
وی افزود: با تهیه این دستگاه در حال حاضر در انتظار تعریف استانداردهای ملی برای برخورد با واحدهای آلاینده هستیم که این استانداردها از سوی مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست در دست تدوین است.  
 
انصاری در خصوص نحوه کاهش آلاینده‌های بو از سوی واحدهایی که آلاینده شناخته می‌شوند، گفت: برای مثال علت اتساع بوی نامطبوع از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب به دلیل کاهش کارایی تصفیه‌خانه است که برای رفع این مساله نیازمند توسعه و تکمیل شبکه فاضلاب هستیم.  
 
وی ادامه داد: در خصوص واحدهای کشتارگاهی غیراستاندارد نیز به نظر می‌رسد اگر سیستم‌های تصفیه فاضلاب این واحد ارتقا یابد، مساله بوی نامطبوع آنها حل خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان محیط زیست واحدهای صنعتی دامداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از بازدید تولیدکنندگان هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و روزآمدن شدن و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

شهرزاد با اشاره به 7 ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته‌ افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین‌المللی می‌تواند در ارتقاء کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره 18 برای تجهیز واحد‌های تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی درنظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جزء سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثربخش خواهد بود.

گفتنی است هیئت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان بااستقبال گرم سرکنسول در فرودگاه شانگهای، وارد کشور چین شده و در اولین و دومین روز از سفر هیات تجاری، مذاکرات دوجانبه تولیدکنندگان هرمزگانی با طرف چینی در حوزه‌های مختلف بویژه تولید قطعات بتنی و متدهای سبک ساختمانی، توسعه واحدهای پتروپلاستیک، تولید آب معدنی و تولید پلاستوفوم صورت پذیرفت همچنین نمایشگاه بین‌المللی صنعت لاستیک و پلاستیک (CHINA PLUST) کشور چین نیز در شهر شانگهای مورد بازدید هیئت تجاری قرار گرفت.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند