Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون،‌ گفت: سلبریتی‌ها اصلاً نمی‌توانند اسباب انسجام و وحدت‌ملی باشند و اصلاً هم به فکر مردم نیستند؛ من اعتقاد دارم این عرض‌اندام‌های به اصطلاح دلسوزانه فقط بازی است که آن‌ها برای خودنمایی و پول بیشتر درآوردن انجام می‌دهند. ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، سلبریتی‌ها یا همان آدم‌های بی‌هنری که گاهی اوقات یک شبه به شهرت می‌رسند جامعه را به سمت فرهنگ‌های غربی صرفاً مادی‌گرا و به دور از معنویت هدایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً برخی از آن‌ها سال‌ها از تلویزیون و دستگاه‌های دولتی پول می‌گیرند به یک باره می‌بینید موضوع ارزش‌ها و هنجارهای حقیقی را به مضحکه می‌گیرند که برای مردم و جامعه هم یک اصل انکارناپذیر است. یا برخی دیگر که یک شبه به شهرت رسیده‌اند جوانان عاشق هنرمند و سینما که در فضای مجازی فعالیت دارند را به سمت مدگرایی و فضاهای سیاه و آلوده غربی می‌کشانند. این روزها هم با دست فرمان سانسور و خودشان را محبوب جلوه می‌دهند و انگار می‌خواهند از مردم دفاع کنند اما در عمل به گونه‌ای دیگر هستند مقابل نظام می‌ایستند. همین‌ها اگر یک نفر را در خیابان ببینند که مشکلات عدیده مالی دارد و به آن‌ها مراجعه کند با یک لحن و نگاه و رفتار زشتی با او برخورد می‌کنند. جهانگیر الماسی هم به خبرنگار فرهنگی تسنیم گفت: من اعتقاد دارم سلبریتی‌ها جامعه را به بازی گرفته‌اند و صرف مسائل مادی و زودگذر و رسیدن به شهرت‌ هرکاری می‌کنند حتی مقابل نظام می‌ایستند و دست به تحریک اذهان عمومی و مضحه گرفتن ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی که شهدای بسیاری فدا شده‌اند تا این ارزش‌ها به اوج خودش برسد.

وی تصریح کرد: روزگاری هنرمندان مشهوری داشتیم که هنرشان معرف نگاه و معرفت‌شان بود و امروز هنرمندان بی‌هنری داریم که فقط صرف مسائل مادی و شهرت به دنیای بازیگری و فیلم و سینما آمده‌اند. واقعاً تأسف باید خورد که در قاب تلویزیون می‌آیند و به یک باره در فضای مجازی یک آلودگی‌هایی را به نمایش درمی‌آورند که همه را شگفت‌زده می‌کند که آن چهره حجاب کرده تلویزیون را باور کنند یا این شخصیت که غرب‌گرایی از آن می‌بارد.

الماسی با توجه به گفتاری از داشتن یک روانشناس سلبریتی‌ها در هالیوود، خاطرنشان کرد: من هم قبول دارم که ستاره‌ها نیازمند مدیریت و روانشناس هستند اما برخی از این‌ها ستاره بازیگری نیستند و فقط می‌توان به آن‌ها گفت مدل یا مدگرا! هنرمند کارنامه‌اش معرف حضور و فعالیتش است نه ظاهر و چهره که سوار بر مدار مجازی می‌کوشد تا خودش را به اثبات برساند. آیا واقعاً بایستی مردم خوراک و تغذیه علمی و روحی و فرهنگی‌شان را از پیج‌ها و مواضع بی‌محتوای این قشر برداشت کنند؟!

وی با بیان اینکه سلبریتی‌ها نمی‌توانند اسباب انسجام و وحدت ملی باشند، خاطرنشان کرد: من سال‌هاست به خاطر انتخاب نقش‌های فاخر و بازی در آثار ماندگار پیشنهادی را قبول نکرده‌ام و از این قشر به اصطلاح هنرمند بی‌هنر گلایه‌های فراوانی دارم. چرا باید امروز شاهد حضور فعال بازیکنان بازنشسته فوتبال که به قدر کفایت درآمد از راه فوتبال داشته‌اند، باشیم و بازیگرانی با وجود سال‌ها کار و تخصص، کماکان بیکار بمانند. این نوع توجه و به‌کارگیری در میدان هنرمندی، سلبریتی‌بازی نیست، پس چیست. این را هم بگویم دیدم برخی می‌گویند به وسیله این سلبریتی‌ها یا آدم‌های مشهور می‌توان انسجام و وحدت‌ملی آفرید؛ اصلاً این طور نیست. انسجام و وحدت ملی تابع مستقیم عدالت، پاکدامنی و شرافت نه به معنای اشرافی‌گری! شرافت یعنی خون پاک، چشم پاک،  قلب پاک، ایمان و رفتار متناسب آدمی؛ این‌ها اسباب انسجام ملی است. اگر در جامعه پر از بی‌عدالتی، زورگویی و دروغ و نیرنگ باشد، این سلبریتی چطور می‌تواند انسجام ایجاد کند اتفاقاً می‌تواند برخلاف این عمل کند.

وی در خاتمه افزود: سلبریتی اصل و شیوه رفتارش به گونه‌ای است که هر وحدت منسجمی را منقطع می‌کند. چون گرایش‌های هر قومیت و منطقه‌ای در ایران به گونه‌ای دیگر است. متأسفانه مدیران اجتماعی ما به تنها چیزی که اهمیت نمی‌دهند روانشناسی فردی و اجتماعی مردم است. خودشان نمی‌بینند مردم دارای شعور و معرفت و تحلیل هستند و فکر می‌کنند بر جای درست نشسته‌اند و حرف‌های درست می‌زنند.

انتهای پیام/

R1515/P1439/S4,34/CT3 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی سینما تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی سینما تلویزیون رسانه ملی سینما تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید جهانگیر بیات در ماهدشت