Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@01:35:35 GMT

نشست آموزشی منطقه ای طرح ملی پیمان در گیلان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۸۹۴۹

نشست آموزشی منطقه ای طرح ملی پیمان در گیلان آغاز شد

رشت - ایرنا - مرحله دوم طرح ملی پیمان با برگزاری نشست های توجیهی - آموزشی از امروز (چهارشنبه) به میزبانی جمعیت هلال احمر استان گیلان در دانشگاه فرهنگیان رشت به اجرا درآمده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان در حاشیه برگزاری این نشست به خبرنگار ایرنا گفت: دوره تکمیلی طرح پیمان با حضور یکصد و 30 عضو جوان جمعیت هلال احمر از استان های مازندران، قزوین، زنجان و گیلان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی ولی پور افزود: این نشست های توجیهی - آموزشی ویژه یک هزار نفر از سرگروه های طرح ملی پیمان در هشت منطقه برگزار می شود که در این دوره جمعیت هلال احمر استان گیلان ، میزبان سرگروه های استان های قزوین ، زنجان و مازندران است.
وی با بیان این که طرح پیمان با کمک گرفتن از جوانان جامعه ‌ای ایمن در مقابل تهدیدات و آسیب‌ های اجتماعی جامعه ایجاد می کند، اظهار داشت: این طرح به جوانان می آموزد که در قبال دوستان، خانواده و اطرافیانشان مسئولند تا آنها را از آسیب‌ های اجتماعی مانند اعتیاد حفظ کنند.
به گفته ولی پور، هیچ‌ کس به اندازه خود جوان نمی ‌تواند در پیشگیری از معضلات اجتماعی مانند اعتیاد موفق عمل کرده و تاثیرگذار باشند، بنابراین اجرای این طرح، نقطه آغاز جریانی برای دوری جوانان و نوجوانان از آسیب های اجتماعی بوده و جذب یک جوان در هلال ‌احمر تلاش برای کمک به کاهش این آسیب‌ هاست.
وی خاطر نشان کرد: استان گیلان برای آموزش 40 نفر از اعضا به عنوان سرگروه در حوزه پیشگیری اولیه از اعتیاد با عنوان طرح ملی پیمان (پیشگیری موثر از اعتیاد در جهت نشاط اجتماعی) به منظور افزایش خودمراقبتی و کاهش گرایش به اعتیاد، تغییر نگرش و تقویت رفتارهای محافظت‌ کننده در جوانان و نوجوانان اقدام کرده که هر یک از این سرگروه ها موظف به آموزش هفت نفر هستند.
وی اظهار داشت: این طرح با هدف پیشگیری موثر از اعتیاد برای نشاط اجتماعی برای افزایش خود مراقبتی و کاهش گرایش به اعتیاد، تغییر نگرش و تقویت رفتارهای محافظت‌کننده در جوانان و نوجوانان است.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان گیلان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: برای برخورداری از جامعه ای عاری از اعتیاد مهمترین مسئله، سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی است و در این راستا از هیچ مساعدتی دریغ نخواهیم کرد.
امید عظیمیان افزود: برگزاری این کارگاه ها گام موثری در پیشگیری از اعتیاد و آگاه سازی جوانان در این زمینه است که در راستای آن بر اساس تفاهم نامه سازمان جوانان و ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری های خوبی در این استان انجام گرفته و برای برگزاری این طرح هماهنگی های لازم انجام شده است.
وی با اشاره به برگزاری نشست های توجیهی - آموزشی در اجرای این طرح تصریح کرد: این دوره آموزشی با حضور یکصد و 30 عضو جوان جمعیت هلال احمر استان های یادشده زیر نظر اساتید و ناظران و مسئولان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور تا فردا (پنجشنبه) ادامه دارد.
7286/2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هلال احمر گيلان جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی

به گزارش قدس انلاین، علیرضا شهرجردی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی با اعلام این خبر افزود: این آزمون به صورت منطقه‌ای و با حضور نجاتگران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر شهرستان ساوه برگزار می‌شود.   

وی افزود با بیان اینکه تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است، گفت: تست دریافت درجه ایثار در دو مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی انجام می شود. در نخستین بخش آزمون، شرکت‌کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تایید هیات داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت‌های تخصصی و مهارتی امدادگران است،‌ راه می یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: در مرحله آمادگی جسمانی آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن و در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جستجو و نجات در جاده، جستجو و نجات در آوار، جستجو و نجات در کوهستان، جستجو و نجات در محیط های آبی انجام می‌شود.

سیاوش غلامی رئیس امور امدادگران سازمان امدادونجات کشور نیز با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون های کشور در حوزه امداد و نجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

وی افزود: به همین جهت سازمان امداد و نجات کشور با توجه‌ ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیات داوران و کادر اجرایی کرده است.

وی در پایان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالابردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجاتگران برای حضور موثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه و خدمت رسانی در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • نوجوان ۱۶ ساله ناپدید شده در جنگل‌های رامسر پیدا شد
  • پیکر ۲ کودک سراوانی در رودخانه ماشکید پیدا شد
  • غرق شدن دو کودک در رودخانه ماشکید سراوان
  • پیکر۲ کودک سراوانی در رودخانه ماشکید پیدا شد
  • آغاز واکسیناسیون حجاج البرزی
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر 
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان