Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی نژاد گفت: آزاد سازی مرحله سوم حوزه معدن جهت ایجاد حوزه شفاف آزاد برای سرمایه گذاری جدید انجام خواهد شد لذا ۲۵ شهرویور مرحله سوم ازاد سازی معدن را برای سرمایه گذران به مناقصه خواهیم گذاشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ مهدی حسینی نژاد مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان عصر گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه  گفت: آزاد سازی مرحله سوم حوزه معدن جهت ایجاد حوزه شفاف آزاد برای سرمایه گذاری جدید انجام خواهد شد لذا  ۲۵ شهرویور مرحله سوم ازاد سازی معدن را برای سرمایه گذران  به مناقصه خواهیم گذاشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص وضعیت معادن در حال حاضر تصریح کرد: اگر وضعیت معادن را از ۲۰ سال گذشته تا کنون مورد بررسی قرار دهیم خواهیم دید از میزان برداشت هایی که از سال ۵۴ تا کنون داشته ایم، بسیار تغییرات چشم گیر و شگرفی رخ داده است و با راه اندازی صنایع فراوری توانستیم از معادن استفاده ببریم ،  لذا اکنون ۸۳ درصد معادن کرمان در عرصه سنگ آهن ، ذغال سنگ ، کرومیت و مس بوده است ۳۲ میلیون کنسانتره   ۲۸ گندله ۱۰ میلیون تن شمش داریم که  از ۵۵ میلیون تن فولادی که باید  در کشور تولید شود ۱۰ میلیون آن  تنها متعلق به استان کرمان هست .

مدیر کل سازمان صمت کرمان اذعان کرد : جی دی پی و تولید ناخالص ملی  ۱٫۳ درصد در کل کشور است اما در استان کرمان نزدیک به ۴۳ از سهم  در کل کشور متعلق به کرمان  است .

وی افزود :  طبق  قانون،  کرمان ۱۵ درصد از حقوق دولتی را به خزانه باید بپردازد و بعد از یک پروسه دوباره به کرمان برگشت بخورد که متاسفانه در سال گذشته تنها ۵ صدم درصد به کرمان برگشت خورده بود  اما در برنامه ششم توسعه ماده ۴۳ را پیگیری کردیم  که ۴۵ درصد از حقوق دولتی که به حساب خزانه ریخته می شد و بعد به کرمان دوباره تخصیص می گرفت اما اکنون ۲۰ درصد در اختیار شورای معادن استان است و نباید به حساب دولت ریخته شود و فقط در داخل استان باید خرج شود .

حسینی نژاد به بیان رشد اشتغال زایی در عرصه معدن اشاره کرد و گفت : بزرگترین مشکل ما در استان کرمان از دهه ۹۰ تا کنون قیمت پایین ذغال سنگ ، بیماری هایی که برای کارگران معدن ایجاد شده و نیروهایی که در حد وسیع بازنشست شده اند در حالی که تولید نبود و بیشترین سهم قیمت در عرصه ذغال سنگ متعلق به نیروی انسانی ماست و دیگر مشکل ما این است که  تنها خریدار ذغال سنگ ما شرکت ذوب آهن اصفهان بود لذا تلاش همکاران ما این بوده که سال ها به دنبال دریافت پول محصول خریداری شده از ذوب آهن بوده است .

مدیر کل سازمان صمت کرمان  ادامه داد : به دنبال اجرای سیاست صنایع فناوری  در عرصه ذغال سنگ همچون (کک ساز ی) و صادارت ذغال حرارتی و  حذف تک فروشی به ذوب آهن هستیم تا بتوانی صنعت ذغال را گسترش دهیم لذا معین لقتصادی منطقه  ۱۳ که شرکت گل گهر است  و باید فاز ریلی کرمان سیرجان را راه اندازی کند ، منطقه ریلی در شهرستان زرند که برای فراهم شدن زیر ساخت های صادراتی است نیز مصوباتی صورت گرفته است لذا  ۴۳ درصد بازار نیاز را در استان دارند و واحد های کوچک و متوسط وجود دارد که باید زنجیره ارتباط بین صنایع مادر با صنایع کوچک و بزرگ است .

حسینی نژاد با بیان اینکه توسعه پایدار در کنار حفظ محیط زیست صورت بگیرد تا پروژه هایی برای احیاء منابع طبیعی صورت بگیرد  خاطر نشان کرد : تعارض محیط زیست با پروژه بحر آسمان و کوه شاه در این زمینه  سبب شده تا قانونی تصویب شده است  آن زمان مسئولان ما برای شروع فعالیت در زمان صدور پروانه استعلام انجام داده اند لذا موافقت اولیه داده شده اما انچه این معدن را دچار مشکل ساخته است  که عدم  ذخیره قابل توجهی برای برداشت کشف نشده است لذا امیدواریم سرمایه گذار بتواند به پیشرفت خوبی دست پیدا کند .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان

مسئول دبیرخانه مرحله استانی نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون گفت: در این جشنواره ۱۶ گروه نمایش در بخش‌های کانونی و آزاد با شیوه‌ی اجرای (عروسکی و زنده_عروسکی) با موضوعات توجه به نامداران، امیدآفرینی، آیین‌های بومی، سنتی، مذهبی، طنز، محیط زیست و آزاد در رده‌ی سنی نوجوانان و جوانان ۱۲ تا ۲۲ سال، به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که با انتخاب هیئت داوران متشکل از «امیر شیخ جبلی»، «منصورقربانی» و «منیر السادات سجادیان»، ۳ گروه به عنوان نماینده استان اصفهان به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

مریم حسینی افزود: این جشنواره امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح کار خود را در سالن نمایش تالار هنر شهرداری اصفهان کار خود را آغاز می‌کند و تا پایان روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ادامه دارد.

آیین پایانی این جشنواره سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالارهنر شهرداری اصفهان از ساعت ۹ الی ۱۲ با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴