Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی در خراسان جنوبی با بیان اینکه برنامه‌های قرارگاه در زمینه اشتغال و توجه به معیشت خانوارهای روستایی است گفت: برای ۶ دهستان قرارگاه پیشرفت و آبادانی در استان ۷ هزار قطعه جوجه پیش‌بینی شده که به صورت پایلوت توزیع می‌شود. ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶ استانها خراسان جنوبی نظرات

مهدی هنری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: هدف از تشکیل قرارگاه پیشرفت و آبادانی محرومیت زدایی در روستاهای مرزی بوده و در این راستا در خراسان جنوبی 6 دهستان در 4 شهرستان مرزی درمیان، سربیشه، نهبندان، زیرکوه مورد هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی در حوزه‌های معیشت و اشتغال، فرهنگی، تعلیم و تربیت، بهداشت و سلامت و عمرانی فعالیت دارد افزود: معیشت و اشتغال یکی از حوزه‌های است که در این شرایط اقتصادی برای مردم روستایی پر اهمیت است.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی در خراسان جنوبی گفت: این قرارگاه اقدامات خوبی برای اشتغال پایدار روستایی انجام داده که در این راستا توزیع جوجه بومی اصلاح شده در مهردشت شهر درح شهرستان سربیشه یکی از این اقدامات بوده است.

هنری افزود: از برنامه‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی در زمینه اشتغال توجه به معیشت خانوارهای روستایی بوده و در این جهت طرح‌های معیشت محور در برنامه‌های قرارگاه قرار گرفته تا بتوانیم نیازهای اساسی مردم را در روستاها توسط خود مردم تامین کنیم.

وی با بیان اینکه در گذشته در روستاها شاهد تولیدات زیادی بودیم که به شهرها هم ارسال می‌شد اما در چند سال اخیر این امر کمرنگ شده است افزود: تلاش می‌کنیم برای ترویج و تمرکز اقتصاد در روستا به صورت پایلوت در تعدادی از روستاها توزیع جوجه اصلاح شده بومی را انجام دهیم.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی در خراسان جنوبی افزود: بعد از واکسیناسیون، جوجه‌ها بین مردم توزیع شده و در زمینه‌های موارد پزشکی و درمانی تا زمان رشد جوجه ها از افرادی دریافت کردند حمایت و پشتیبانی می‌شود.

هنری تصریح کرد: برای 6 دهستان قرارگاه پیشرفت و آبادانی حدود 7 هزار قطعه جوجه را پیش‌بینی کردیم که در فاز اول به صورت پایوت توزیع شد و در حال حاضر در هر دهستان در روستاهایی که به طور ویژه در زمینه اشتغال در حال پیگیری هستیم این امر در حال انجام است.

وی گفت: هدف از این طرح تامین نیازهای اساسی روستائیان توسط خود روستائیان است تا با گسترش این طرح بتوانیم بخشی از نیازمندی‌های شهری و خانواده‌های شهری را از طریق روستاها تامین کنیم و این امر سبب اشتغال پایدار روستایی و ماندگاری در روستاهای مرزی می‌شود.

جانشین قرارگاه پیشرفت وآبادانی در  خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر این طرح به صورت پایلوت در روستاهای 6 دهستان مورد هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی اجرایی شده و اگر با موفقیت انجام شود برای گسترش این کار در سایر روستاهای استان انجام می‌شود.

انتهای پیام/م

R41348/P1486/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۹۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی

vضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در خراسان شمالی گفت: این طرح با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با حجم سرمایه گذاری ۵۵۰ میلیارد تومان، در نظر دارد تا پایان دولت سیزدهم جمعیت ۹۰ هزار نفری را در ۱۶۴ روستای استان از نعمت آب پایدار بهره‌مند نماید.
عطایی عنوان کرد: طرح جهادآبرسانی در قالب چهار مجتمع روستایی "پایین دست شیرین دره"، "کهنه جلگه"، "پرسه سو" و زیدرسرانی"در استان در حال اجرا است که تاکنون ۱۹ روستا در این طرح از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شده اند.
وی در خصوص روند اجرای این طرح در سال ۱۴۰۲ افزود: طرح جهادآبرسانی استان در سال گذشته، گام‌های مثبتی داشته و تاکنون ۳ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آّب شرب احداث و ۱۴۰ کیلومتر خط انتقال نیز اجرا شده است.
عطایی در ادامه اظهارداشت: عملیات اصلاح و توسعه ۶۵ کیلومتر خط انتقال و احداث ۹ باب ایستگاه پمپاژ از دیگر اقدامات انجام شده این طرح در سال ۱۴۰۲ بوده است.
عطایی گفت: علیرغم اینکه عملیات نوسازی انشعابات در قرارداد طرح جهادآبرسانی عنوان نشده، اما با این حال سال گذشته ۲۰۰ مورد نوسازی انشعاب صورت گرفته و هزار و ۵۰۰ مورد انشعاب نیز در سال ۱۴۰۳ نوسازی خواهد شد.
وی بااشاره به اینکه برای اجرای این طرح در استان، اعتباری معادل ۵۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده، افزود: تاکنون ۱۷۰ میلیارد تومان برای طرح‌های جهاد آّبرسانی در استان هزینه شده است. 
طرح جهاد آّبرسانی، از اقدامات تاثیرگذار و امیدآفرین در جهت آبرسانی به مناطق روستایی کم برخوردار از آب شرب پایدار است؛ در این طرح، قرار است، ۱۰ هزار روستا در سطح کشور از نعمت آب سالم و بهداشتی پایدار بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی