Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صدرالدین علی پور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در نشست مشترکی که بین این مرکز و اداره کل معماری ساختمان با هدف بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در ساختمان‌ها برگزار شد،  با اشاره به سهم ۴۰ درصدی ساختمان‌ها در اتلاف انرژی اظهار داشت: معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی از مهمترین بخش‌ها در بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها است که می‌تواند با پیگیری و نظارت دقیق در این زمینه، بسیار موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این خصوص باید دستورالعمل‌های اجرایی لازم تدوین و به تمامی بخش‌ها ابلاغ شود که این امر نیازمند تصویب بستر‌های قانونی توسط شورای اسلامی شهر تهران است.

علی پور تاکید کرد: استفاده از سازوکار‌ها و طرح‌های تشویقی جهت جلب مشارکت‌های مردمی بسیار ضروری است که این امر با هم افزایی و مشارکت سایر بخش‌ها محقق می‌شود.

وی همچنین بیان کرد: در کنار توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، ایجاد سامانه‌ای جهت درج تمامی مشخصات و اطلاعات تمامی ساختمان‌های شهرداری تهران (به صورت فازبندی شده) نیز در دستور کار این مرکز قرار دارد.

در ادامه موسوی مدیر کل معماری ساختمان شهرداری تهران با اشاره به اهمیت موضوع محیط زیست گفت: تاکنون گام‌های مثبتی در راستای حفظ محیط زیست برداشته شده است، اما با توجه به وسعت شهر تهران و وجود انواع آلودگی ها، میزان توجه به جایگاه محیط زیست به ویژه در پروژه‌ها و طرح‌های شهری کافی نیست.

وی افزود: یکی از مهمترین دغدغه‌های محیط زیستی که توجه به آن نتایج مطلوب بسیاری را در پی دارد، توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است که با استقبال خوب مالکین ساختمان‌ها روبرو شده است.

موسوی ادامه داد: ماموریت اصلی مجموعه شهرداری تهران در توسعه شهری، استفاده مناسب از منابع، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهبود وضعیت محیط زیست است.

وی همچنین خاطرنشان ساخت: طرح‌ها و پیشنهادات ارائه شده باید از خاصیت عینی و شهودی بودن برخوردار باشد.

مدیر کل معماری ساختمان شهرداری تهران با اشاره به وسعت حریم شهر تهران گفت: با توجه به اینکه حریم شهر تهران فاقد منابع مناسب جهت کشت و زرع است، بنابراین ایجاد مزارع انرژی می‌تواند گزینه مناسبی باشد که در این خصوص به همکاری مرکز مدیریت محیط زیست نیاز است.

همچنین در این نشست مقرر شد تا بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران الزام شهرداری تهران به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، ماده ۲ مصوبه مذکور مبنی بر تهیه الحاقیه انرژی‌های تجدیدپذیر در آیین نامه اجرایی مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و سایر موضوعات مشترک، یک کارگروه تخصصی مشترک جهت هم افزایی و رصد کردن شهر تهران و طرح موارد لازم تشکیل و دستورالعمل‌های اجرایی جامع به منظور بهینه سازی مصرف انرژی، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و همچنین بازچرخانی آب در ساختمان‌ها به ویژه ساختمان‌های مسکونی، تدوین شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ با کمترین تنش برق صنایع تأمین شد و صنایع استان همکاری خوبی برای مدیریت مصرف برق در زمان اوج مصرف تابستان داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد رضا صلابت، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اظهار داشت: در سال 1402 مجموعا 16 هزار و 866 میلیون کیلووات ساعت مصرف برق استان تهران (به‌جز کلانشهر تهران) بوده که 37درصد آن معادل حدود 6000 میلیون کیلووات ساعت مصرف صنایع استان بوده است.

وی افزود: صنایع باید طبق مصوبه مربوطه در زمان اوج بار به شبکه برق کمک کنند که در این زمینه برنامه‌هایی برای تابستان 1402 تدوین شد که صنایع استان هفته‌ای یک‌روز از ساعت 11 صبح تا 11 شب به شبکه برق کمک کنند.

صلابت با بیان اینکه "در سال 1402 هم رشد در زمینه تأمین برق صنایع و هم رشد تولید داشتیم"، گفت: در سال 1402 با کمترین تنش برق صنایع تأمین شد و صنایع استان همکاری خوبی برای مدیریت مصرف برق در زمان اوج مصرف تابستان داشتند.

وی ادامه داد: در تابستان حدود 30 درصد بار شبکه مربوط به بار سرمایشی است که شرکت توانیر با طرح‌های تشویقی و پاداش‌های مختلف در صدد است تا در مصارف برق خانگی تا حد امکان صرفه‌جویی شود و برق به بخش‌های مولد بیشتر تخصیص یابد.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تصریح کرد: در ضوابط مدیریت بار مطرح شده که صنایع یک‌روز در مدیریت مصرف برق همکاری داشته باشند و اگر صنایعی دومین روز را هم همکاری کنند، پاداش دریافت خواهند کرد.

وی افزود: تمایم صنایع استان در سامانه مدیریت بار ثبت می‌شوند و میزان مشارکت آنها درج خواهد شد، صنایعی که در اوج بار همکاری داشته باشند، در زمان مدیریت مصرف، کمترین میزان مدیریت مصرف برای آنها اعمال می‌شود ولی برای صنایعی که همکاری نکنند، در زمان مدیریت بار، بیشتر مورد توجه هستند.

صلابت با اشاره به تأکید قانون برای تأمین بخشی از نیاز برق صنایع با انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: پاداش‌های خوبی برای صنایعی که اقدام به نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدیدپذیر کنند در نظر گرفته شده و برق مازاد آنها نیز با نرخ‌های بسیار خوبی خریداری خواهد شد و حتی صنایع این امکان را خواهند داشت که برق مازاد خود را به صنایع دیگر بفروشند.

وی ادامه داد: سلسله جلسات هماهنگی با صنایع استان برای مدیریت بهینه بار شبکه در پیک تابستان 1403 برگزار خواهد شد و تلاش می‌کنیم در تابستان گرم امسال، با همکاری صنایع به‌بهترین وجه تأمین برق صنایع در زمان اوج بار صورت گیرد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳