Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@21:37:03 GMT

پلیس راهنمایی و رانندگی دوچرخه‌سوار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۸۲۲۹۴

پلیس راهنمایی و رانندگی دوچرخه‌سوار می‌شود

پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با هدف ارتقای فرهنگ عبور و مرور کاربران ترافیکی، روان‌سازی آمد و شد و ایجاد انضباط ترافیکی به‌ویژه در معابر پرترافیک اقدام به راه‌اندازی پلیس دوچرخه‌سوار نموده است. سردار محمدرضا مهماندار در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو خبر داد: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با هدف ارتقای فرهنگ عبور و مرور کاربران ترافیکی، روان‌سازی آمد و شد و ایجاد انضباط ترافیکی به‌ویژه در معابر پرترافیک اقدام به راه‌اندازی پلیس دوچرخه‌سوار نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله اول اجرای این طرح، در مناطق ۶ و ۱۲ با همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اجرا می‌شود.
مهماندار همچنین اظهار داشت: هدف از این اجرای این طرح ارتقای فرهنگ عبور و مرور کاربران ترافیکی در زمینه استفاده از دوچرخه، برقراری نظم و ایمنی ترافیک و سهولت حرکت در معابر و خیابان‌های منتخب مناطق ۶ و ۱۲، جلوگیری از توقف وسایل نقلیه در محل‌های غیرمجاز، طرح کنترل ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر، کاهش زمان حضور پلیس در معابر پرترافیک و افزایش قدرت مانور مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی است.
وی در همین رابطه افزود: این طرح در دو شیفت صبح و عصر اجرا می‌شود. پلیس راهنمایی و رانندگی مأموریت دارد با به‌کارگیری عوامل خود، نسبت به ارتقای فرهنگ عبور و مرور کاربران ترافیکی، ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری و ایجاد تسهیلات ترافیکی در محدوده پرترافیک مخصوصاً محدوده بازار تهران و محور‌های منتهی به آن با اجرای طرح پلیس دوچرخه‌سوار اقدام کند.
مهماندار با اشاره به سابقه استفاده از دوچرخه در انجام مأموریت‌های پلیس در سطح جهان، گفت: پیش از فراگیر شدن وسایل نقلیه موتوری، دوچرخه ابزاری کارآمد در انجام مأموریت‌های روزانه پلیس مخصوصاً در نقاط شهری و مسکونی داشته است. امروزه در اکثر کشور‌های دنیا مشاهده افسران پلیس دوچرخه‌سوار، به کرات اتفاق می‌افتد و در ارتقای فرهنگ عبور و مرور نقش مؤثری دارد. دوچرخه مزایای زیادی همچون سبک و سریع بودن دارد، به‌علاوه فاقد هر نوع آلایندگی صوتی و شیمیایی بوده و از قابلیت تحرک بالایی برخوردار است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار مهماندار پلیس راهور ناجا نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • فرهنگ ما-حق تقدم در رانندگی
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • ارتقای درجه‌های ۷ شهرداری استان اردبیل
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقاء فرهنگ ترافیک در کرمانشاه هستند
  • اقدامات خوبی برای اصلاح فرهنگ ترافیک کرمانشاه صورت گرفته است
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • ۷ شهرداری استان اردبیل ارتقای درجه پیدا کرد
  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی