Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستانی به این موضوع ورود کرده و مطالب عنوان شده توسط آن فرد صحت نداشته است. آفتاب‌‌نیوز : رئیس سازمان میراث‌فرهنگی معتقد است که هر زمانی که ورود گردشگران عرب به کشور گسترش یافته، برخی افراد چنین موضوعات و حواشی را مطرح کردند.
نشست فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با حضور علی‌اصغر مونسان رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست، رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه طرح اشتغال روستایی ابتدا به حوزه صنعت و کشاورزی اختصاص داشت، گفت: «پس از مذاکرات ۱۲۰۰ میلیارد تومان به حوزه گردشگری و ۱۲۰۰ میلیارد تومان به حوزه صنایع دستی اختصاص یافت که باید به همین میزان مبلغ از سوی بانک ها به این حوزه ها اختصاص یابد، اما مشکلی که در این بخش وجود داشته، این است که بانک ها از هنرمندان صنایع دستی و گردشگری تضامینی درخواست می‌کنند که همین پرداخت تسهیلات را سخت کرده است.»
مونسان با بیان اینکه سامانه‌ای طراحی شده که بر فعالیت تورها نظارت لحظه‌ای داشته باشد، ادامه داد: «اگر یک گردشگر ایرانی به خارج از کشور سفر کند و متناسب با آنچه که ابتدا اظهار شده خدمات ارائه نشود، می‌تواند به صورت لحظه‌ای گزارش دهد تا اثرات آن را در همان سفر مشاهده کند.»
رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه ۵ ماهه نخست سال جاری ۴۵درصد رشد گردشگر خارجی داشته‌ایم، افزود: «حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان صنایع دستی در داخل کشور به فروش رسیده و ۲۸۱ میلیون دلار نیز صادرات در این بخش صورت گرفته است.»
او با اشاره به برخی حواشی ایجاد شده درباره سفر اعراب به شهر زیارتی مشهد، ادامه داد: «دادستانی به این موضوع ورود کرده و مطالب عنوان شده توسط آن فرد صحت نداشته است، البته هر زمانی که ورود گردشگر اعراب به کشور گسترش یافته است، چنین موضوعاتی و حواشی توسط برخی افراد ایجاد شده است.»
مونسان تاکید کرد: «با مدیران کل خراسان و مازندران تماس‌هایی داشته‌ام و تاکید شده که در حوزه گردشگری چنین مباحثی وجود نداشته و اگر در حوزه های لایه پشت شهرها چنین مباحثی مطرح است باید توسط ارگان‌های دیگری همانند نیروی انتظامی به این موضوع ورود شود.»
او با بیان اینکه در حوزه زیرساخت‌های گردشگری وضعیت نسبت به گذشته تغییر کرده است، تصریح کرد: «۱۹۰۰ پروژه در حوزه گردشگری تعریف شده که ۴۳هزار میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری در این پروژه هاست.»
رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: «حوزه گردشگری فرابخشی است و اگر سایر بخش‌ها همانند ناوگان حمل‌و‌نقل هوایی، همراهی‌های لازم را در این بخش نداشته باشند، این حوزه زمین گیر می‌شود، بنابراین ابزارهای گردشگری در دست سازمان میراث فرهنگی نیست.»
منبع: ایلنا کد خبر: ۵۴۳۹۵۷ تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳

منبع: آفتاب

کلیدواژه: میراث فرهنگی مشهد مونسان زائر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۳۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود