Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با پیشنهاد فرمانده نهاجا و تصویب فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان «حمید واحدی» به سمت جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر سرتیپ دوم خلبان «مهدی هادیان» به سمت معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شدند. به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با پیشنهاد امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» فرمانده نهاجا و تصویب امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ دوم خلبان «حمید واحدی» به سمت جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر سرتیپ دوم خلبان «مهدی هادیان» به سمت معاون هماهنگ‌کننده این نیرو منصوب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در ادامه شرح مختصری از سوابق و مسئولیت‌های امیر «مهدی هادیان» معاون هماهنگ کننده جدید نهاجا را می‌خوانید.

سرتیپ دوم خلبان ستاد «مهدی هادیان» متولد ۱۱ دی‌ماه ۱۳۴۴ است. اصالتی طالقانی دارد و به‌دنیا آمده منطقه «هشتگرد» استان البرز است. او در سال ۱۳۵۶ همراه با خانواده ساکن کرج شد و تا امروز نیز در این شهر زندگی می‌کند.

پس از پیروزی انقلاب و هنگامی که مقطع دبیرستان را به اتمام رساند، در خرداد ۱۳۶۴ و در اثنای جنگ تحمیلی ارتش بعث علیه ایران، با هدف اینکه یک خلیان شکاری شود وارد «دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران» شد و به مدت ۳ سال در این دانشکده، دوره‌های تخصصی را با موفقیت طی می‌کند.

ورود او به گردان‌های عملیاتی نیروی هوایی مصادف می‌شود با تصویب قطعنامه ۵۹۸ و به همین دلیل توفیق رزمندگی در دفاع مقدس را پیدا نمی‌کند. به پایگاه هوایی برادران شهید «دل‌حامد» در کنارک چابهار می‌رود و پس از آن به یگان‌های عملیاتی پایگاه هوایی بوشهر که بعد‌ها به «پایگاه هوایی شهید یاسینی» تغییر نام داد، وارد می‌شود.

از سال ۱۳۷۳ به کابین جلوی هواپیمای «اف ۴» می‌آید و تا سال ۱۳۸۸ با درجه «ستوان یکم» به‌عنوان «معلم خلبان هواپیمای اف ۴» انجام وظیفه می‌کند. در طول این سال‌ها، مأموریت‌های مختلف عملیاتی و همچنین مأموریت‌های بسیاری با محوریت «پرواز‌های آموزشی» انجام می‌دهد و در مانور‌ها و رزمایش‌ها و پرواز‌های عملیاتی و تاکتیکی حضوری جدی دارد.  
«افسر عادی گردان پروازی»، «افسر عملیاتی گردان پروازی»، «فرمانده گردان آموزشی»، «جانشین عملیات»، «رئیس یکنواختی پایگاه»، «معاون عملیات پایگاه شهید نوژه همدان»، «سرپرست پایگاه شهید نوژه» بخشی از مسئولیت‌های او از سال ۷۳ تا ۸۸ است.   امیر هادیان در سال ۸۸ به‌عنوان فرمانده پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر، مجدداً به بوشهر بازمی‌گردد و به مدت ۶ سال این مسئولیت را بر عهده می‌گیرد.

امیر هادیان از سال ۹۴ تا نیمه شهریور ۱۳۹۷ مسئولیت فرماندهی دانشگاه هوایی شهید ستاری نیروی هوایی ارتش را بر عهده داشت. او در طول خدمت ۳۲ ساله‌اش در ارتش، از محضر شهدایی همچون شهید یاسینی، شهید صیاد شیرازی، شهید بابایی، شهید اردستانی، شهید ستاری و ... تلمّذ کرده است.

مشروح گفت‌وگوی تفصیلی میزان با امیر هادیان

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید

یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با رأی اعضای هسئت دو‌لت به استاندار مازندران شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری عصر امروز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه 1403 با نظر هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران معرفی شد و جایگزین سید محمود حسینی‌پور شد که از 1400 استاندار مازندران بود.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم و پیش از انتصاب به عنوان استاندار مازندران فعالیت‌هایی در سازمان آموزش و پرورش داشت.

داشتن سوابق مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش وپرورش، ریاست سازمان آموزش و پرورش استان ایلام و معاون اجرائی معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی در کارنامه نوری است.

یوسف نوری که در سال 1340 متولد شده است مدرک فوق دیپلم پرورشی، مدرک کارشناسی برنامه ریزی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکترای مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی را دارد.

وی سال 1400  توانست به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت سید ابراهیم رئیسی از مجلس رای اعتماد بگیرد.

اما حسینی‌پور استاندار پیشین مازندران نیز از سوی مخبر، به عنوان رییس دبیرخانه شورای مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور منصوب شد.

شایعه تغییر سید محمود حسینی پور چند روزی بود که مطرح شده بود.

با حکم مخبر او به سمت «رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی» شد.

سید محمود حسینی پور که از آبان 1400 تاکنون به عنوان استاندار مازندران مسئولیت داشت، دارای مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی و با بیش از 25 ماه حضور در جبهه‌های حق علیه باطل به کسب افتخار مدال جانبازی نائل آمده است.

تدریس در دانشگاه‌های امام باقر (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیران و عضویت در شورای امنیت کشور و شورای فرهنگ عمومی کشور از جمله سوابق او است.

معاون وزیر اطلاعات و دستیار ویژه وزیر، ریاست مرکز پیگیری‌های ویژه دادستانی کل کشور، ریاست دفتر ویژه سازمان بازرسی و دبیری شورای راهبردی این سازمان، دبیری شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی کل کشور و  عضو هیأت تخلفات اداری دیوان محاسبات بخشی از سوابق اجرایی و مسئولیت‌های حسینی پور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین فرمانده گردان شهید استان کهگیلویه و بویراحمد را بشناسید
  • مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ استقلال کشور است
  • گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهل وپنجمین سالگرد شهادت امیر سپهبد شهید محمدولی قرنی
  • امیر سیاری: بدون حضور دانشگاهیان و جهادیان نمی‌توانستیم «موشک تاو» بسازیم
  • امنیت در مرزهای ایران اسلامی حاکم است
  • روایت فرزند صیاد شیرازی از علت اختلافش با بنی‌صدر
  • استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید
  • ارتشی‌ها در صف اهدای خون
  • بسیج مردمی عراق: انفجار در کالسو در اثر حمله بوده است
  • ارسال مواد غذایی برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان توسط نیروی هوایی