Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت با بیان اینکه مواد غذایی در کارخانه‌ها با انواع مواد شیمیایی و افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز آلوده می‌شود و ما متوجه آن نیستیم، گفت: امروزه تخلیه فاضلاب صنعت در محیط، آب‌های آشامیدنی ما را تهدید می‌کند. ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی‌اصغر فرشاد ظهر امروز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان با اشاره اینکه سلامت تنها به معنای نبود بیماری نیست، اظهار داشت: به طور مثال اگر فردی فقیر باشد، مورد تبعیض واقع شود، یا فردی از نظر اعتقادی اسیر خرافات باشد، سالم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد اهمیت درمان بیماری‌ها با مسائل معنوی افزود: یکی از متخصصان بیماری سرطان اذعان داشت که 50 درصد از بیماران سرطانی را با مسائل معنوی درمان می‌کند.

فرشاد با بیان اینکه درگذشته سلامت انسان‌ها با آلودگی‌های آب به میکروب تهدید می‌شد، گفت: در گذشته تهدیدهای سلامت تهدیدهای سنتی و ساده و کنترل آن‌ها نیز ساده بود.

قائم‌مقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه امروزه توسعه ناهماهنگ با سلامت جامعه و محیط‌زیست باعث گسترده و پیچیده‌تر شدن تهدیدات سلامت شده است، تصریح کرد: : امروزه آب آشامیدنی ما به مواد شیمیایی آلوده است که در مزرعه کشاورز برای مبارزه با آفات استفاده می‌کند و این سموم همراه بارش باران با نفوذ به زیرزمین منابع آب را آلوده می‌کند.

فرشاد با اشاره به اینکه امروزه تخلیه فاضلاب صنعت در محیط آب‌های آشامیدنی ما را تهدید می‌کند، بیان کرد: مواد غذایی در کارخانه‌ها با انواع مواد شیمیایی و افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز آلوده می‌شود و ما متوجه ان نیستیم.

وی با بیان اینکه با وجود استفاده از انواع سموم شیمیایی می‌گوییم چرا میزان سرطان‌ها بالا رفته است، عنوان کرد: موادغذایی آلوده مهم‌ترین علت شیوع و افزایش ابتلا به بیمارهای سرطانی است و توسعه ناهماهنگ با محیط از دیگر تهدیدات سلامتی انسان‌ها است که کنترل این تهدیدات نیازمند همکاری بین بخشی است.

قائم‌مقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه در کشور 85 درصد از بیماری‌ها، بیماری‌های غیر واگیر است اما درگذشته بیماری‌های واگیر بود، ابراز کرد: امروزه بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان‌ها، حوادث، بیماری‌های ریوی و بیماری‌های روانی علل اصلی مرگ‌ومیرها است.

فرشاد با اشاره به اینکه عدم تحرک، تغذیه نامناسب، مصرف دخانیات و نبود فرصت‌های اجتماعی از علل اصلی ابتلا به بیماری‌ها است، مطرح کرد: با بررسی این عوامل متوجه می‌شویم که اکثر این عوامل را می‌شود با یاری مردم کنترل کرد.

وی با بیان اینکه مردم باید باور کنند که بی‌تحرکی عامل اصلی چاقی آن‌ها است و همدان یکی از استان‌های پرخطر در حوزه بی‌تحرکی و چاقی است، اعلام کرد: 4 میلیون نفر استخدام دولت هستند و در قانون ذکر شده که دولت موظف به فراهم کردن سلامت کارکنان خود است.

قائم‌مقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت با تأکید بر ایجاد کانون‌های سلامت در محلات با مشارکت مردم، افزود: با راه‌اندازی این کانون‌ها بخشی از وظایف به این تشکلات و کانون‌های مردمی واگذار می‌شود.

فرشاد با اشاره به اینکه در استان کانون‌های سلامت با کمک شهرداری تشکیل شود، بیان کرد: امیدوارم تا پایان سال شاهد تشکیل این تشکل و کانون‌های مردمی در استان باشیم.

وی بابیان اینکه 69 شاخص عدالت در سلامت مصوب دولت است که از این تعداد تنها 12 شاخص مربوط به وزارت بهداشت و باقی شاخص‌ها مربوط به سایر دستگاه‌ها است،گفت: این شاخص‌ها در کارگروه‌های سلامت معرفی و به تفکیک شهرستان احصاء شود.

انتهای پیام/ن

R41405/P1361/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۴۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند