Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@17:05:57 GMT

نکات مهم پرواز برای خانم های باردار

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۸۶۱۰۱

نکات مهم پرواز برای خانم های باردار

زمانی که شما می‌خواهید سفری هوایی باشید، ممکن است در شرایط خاصی اجازه پرواز به شما ندهد؛ یکی از این شرایط در ماه‌های خاصی از دوران بارداری است که بسته به ایرلاین متفاوت است. اما این بدان معنی نیست که پرواز برای خانم‌های باردار به طور کلی ممنوع است بلکه یعنی اگر شما اجازه سفر هوایی را از سوی دکتر و ایرلاین داشته باشید، با رعایت چند نکته ساده می‌توانید سفری امن را تجربه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نکاتی را در رابطه با پرواز برای خانم‌های باردار به شما خواهیم گفت؛ با ما همراه باشید.

با پزشک خود مشورت کنید

شما باید توسط پزشک خود مورد بررسی قرار گرفته و اسناد و مدارک همراه با تاریخ تخمینی زایمان، اطلاعات تماس پزشک و گروه خونی را در هنگام مسافرت با خود داشته باشید. برخی خطوط هوایی مسافران باردار را ملزم به داشتن یک گواهی پزشکی که یک پزشک یا ماما امضا کرده باشند، دارند. مسافران باردار باید یک کپی از سوابق پزشکی و سونوگرافی خود را آورده و آن‌ها را با خود داشته باشند. در صورت مسافرت بین المللی، با پزشک و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها مشورت کننید برای اینکه اگر نیاز است که واکسن یا داروی خاصی را در کشور مقصد به همراه داشته باشید، به شما بگویند.
سبک سفر کنید

تا آنجایی که می‌توانید از سنگین کردن چمدان خود پرهیز کنید. تنها لوازم مورد نیاز خود را در چمدان بگذارید که اگر کسی برای کمک شما نبود، خودتان بتوانید آن را حمل کنید و همچنین ترجیحا از چمدان‌های چرخ دار استفاده کنید. لوازم ضروری خود را در یک ساک دستی کوچک بگذارید و با خود به داخل هواپیما ببرید. برای گذاشتن ساک دستی در بالای سر از مهمانداران کمک بخواهید و سعی کنید خودتان این کار را انجام ندهید.
  هوشمندانه صندلی خود را انتخاب کنید

صندلی کنار راهرو انتخاب کنید، راحتتر بلند می‌شوید، به آسانی می‌توانید راه بروید و هر موقع که بخواهید به سرویس بهداشتی خواهید رفت بدون اینکه بخواهید شخص کناری خود را بلند کنید. برخی از ایرلاین‌ها به مسافران باردار اجازه نمی‌دهد که در کنار در‌های اضطراری بنشینند. خانم‌های باردار ممکن است درخواست دهند که جایشان را در صندلی‌هایی که جای پای بیشتری قرار دارد بگذارند (بهتر است به هواپیمایی که انتخاب می‌کنید هم توجه کنید که ببینید چقدر فضای پا دارد).

اگر نمی‌توانید از قبل صندلی خود را رزرو کنید، بهتر است زودتر از همه به سمت گیت بروید تا یک صندلی در جایگاه مناسب، مثلا در کنار پارتیشنی که به bulkhead معروف است، بگیرید. این پارتیشن جایی است که بخش اکونومی و بیزینس از هم جدا می‌شود که ناخودآگاه جای بازتری خواهد داشت. خجالت نکشید، زمانی که می‌خواهید کارت پرواز خود را بگیرید، بگویید که باردار هستید و مطمئن باشید که کادر پرواز هر کمکی از دستشان بر بیاید را انجام خواهند داد.  
بلند شوید و راه بروید

هیچ چیز بدتر از نشتن یک جا برای چند ساعت نیست. در طول پرواز پیاده روی کرده و کمی حرکات کششی انجام دهید، پای خود را روی زمین نگه دارید و از روی هم انداختن پا‌ها جلوگیری کنید. دکتر جنت استراتی (Janette Strathy) می‌گوید: «زنان باردار می‌توانند به سرماخوردگی و ویروس‌ها حساس باشند. با تنظیم دریچه هوا روی صندلی، درست جلوی‎شان، باید امیدوار باشند که ویروس‌های افرادی که در هواپیما هستند، از آن‌ها دور بماند».
آب، آب و آب را از یاد نبرید

برای از دست نرفتن آب بدن در پرواز برای خانم‌های باردار آن‌ها باید قبل، در طول و بعد از پرواز حتما به مقدار کافی آب بنوشید و از نوشیدنی‌های گازدار دوری کنید. با این کار دهیدراته نخواهید شد و از عوارض آن نظیر سرگیجه، افزایش ضربان قلب، ضعف و … جلوگیری خواهید کرد.
تعادل در خوردن را نگه دارید

از زیاده روی در خوردن و همچنین مصرف غذا‌های چرب و شور پرهیز کنید. میوه‌هایی که ویتامین‌های مناسب را دارند بسته بندی کنید تا در طول پرواز آن‌ها را به جای خوراکی‌های مضر میل نمایید. انگور، آلو، پرتقال و زردآلو خشک شده گزینه‌های سفر دوستانه‌ای هستند.
  کمربند ایمنی فراموش نشود

هر زمان که نشسته اید، کمربند ایمنی خود را ببنید چرا که این کار ریسک آسیب دیدن در برابر چاله‌های هوایی غیر قابل انتظار را بسیار کم خواهد کرد؛ کمربند را زیر شکم خود ببنید.
عاشق پوستتان باشید

پوست در دوران بارداری حساس‌تر است و اشعه‌های UV در ارتفاعات بالاتر قوی‌تر هستند، بنابراین کرم ضد آفتاب و ترجیحا عینک دودی فراموش نشود.

آرام باشید

از تمام وقتی که قرار است قبل از به دنیا آمدن کودکتان تجره کنید، لذت ببرید؛ البته، سفر با نوزاد می‌تواند یک ماجراجویی کاملا جدید باشد، اما آرامش هرچه بیشتر هم در روی زمین و هم در پرواز، برای خانم‌های باردار مهم است.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه دانستنی های سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی

عضو شورای عالی کار گفت: بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما متخصص ایمنی و بهداشت محیط استخدام نمی‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از اصلی ترین مطالبات کارگران ایجاد شرایط بهداشتی در محیط های کاری به منظور کاهش حوادث ناشی از شغل است.

 متأسفانه هر ساله تعداد زیادی از کارگران به دلیل عدم ایمنی در واحدهای تولیدی و کاری خود آسیب می بینند که این حوادث شغلی علاوه بر اینکه اثرات تخریبی زیادی اعم از اقتصادی, درمانی,روحی برای کارگر دارد, به همان میزان اثر مخربی را برای کارفرمایان به همراه دارد.

برخی آمارها حکایت از این دارد که  سالانه 13000حادثه ناشی از کار در کشوررخ می دهد.

علی حسین شهریور, معاون روابط کار وزارت کار بهمن ماه سال 1402  گفت:در زمان شروع به کار این دولت، آمار فوتی‌های ناشی از کار 800 نفر بود که با تلاش انجمن‌های صنفی ایمنی، کارگاه‌های حفاظتی و بازرسان کار، این آمار در پایان سال 1401 به 711 نفر رسید که کاهش 11 درصدی را نشان می‌دهد.

رعیتی‌فرد داشتن محیط کار سالم و ایمن را یکی از حقوق بنیادی نیروی کار عنوان و ابراز امیدواری کرد: با اجرای مقاوله‌نامه ایمنی و بهداشت شغلی، فضای سالمی برای محیط و نیروی کار فراهم شده و با کمک شرکای اجتماعی و دستگاه‌های مربوط در مسیر کاهش بیماری‌های شغلی گام برداریم.

به گزارش تسنیم، بارها وقتی وارد اداره یا شرکتی شده ایم, مشاهده کرده ایم که روی دیوار تابلوی اخطار و کپسول آتش نشانی نصب شده اند, گویای یکی از دلایل اصلی این کار فرار از مسئولیت برای رعایت واقعی بهداشت ایمنی کار است.

 در همین راستا محمدرضا تاجیک،عضو شورای عالی کار و رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران در وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار با اشاره به مشکلات کارگران در محیط‌های کار سخت و زیان آور گفت: ما در زمینه استخدام متخصصین بهداشت حرفه‌ای و ایمنی شغلی در محیط کار مشکل داریم. بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما کارشناس و متخصص ایمنی و بهداشت حرفه‌ای استخدام نمی‌کنند و در بسیاری از موارد آنان را مضر به کسب و کار خود می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه وزارت کار متولی بحث ایمنی و بهداشت محیط کار است، گفت: پس از مدتی متولی بحث بهداشت حرفه‌ای وزارت بهداشت شد، اما در این وزارتخانه کار به خوبی پیش نرفت. بسیاری از کارفرمایان معتقدند رعایت بهداشت و ایمنی به سرمایه گذاری آنان آسیب می‌زند. اما با رعایت اصول بهداشت و ایمنی می‌توانیم برای بسیاری خسارات دارای پیامد برای تولید و کارفرما جلوگیری کنیم. زیرا تاکنون بسیاری از کارفرمایان به دلیل عدم رعایت ایمنی خود بخش زیادی از سرمایه خود را از دست دادند.

تاجیک تصریح کرد: بارها دیدیم که کارفرمای صاحب جرثقیل به دلیل عدم رعایت ایمنی با برخورد به اشیاء و کابل‌ها و انحراف حرکت وسایل با خسارت بزرگ مواجه شدند. کارفرما باید هزینه‌های بالای درمانی یا دیه کارگری را بپذیرد و هزینه غیبت نیروی کار را بپردازد زیرا هزینه استخدام کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را نداده است.

عضو هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگری با اشاره به عدم جدیت دولت و اکتفا به دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، گفت: قطعا برای یک مهندس، بهداشت و ایمنی اولویت نیستو لذا باید از کارشناسان آکادمیک بهداشت حرفه‌ای و ایمنی استفاده کنیم تا شرایط را برای مالکین و متولیان کار تبیین کنند. ما نباید در این حوزه تک بعدی وارد شویم و باید هدف ما در نهایت استخدام بیشتر نیروی واجد الشرایط دارای تحصیلات آکادمیک در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای باشد. یکپارچه سازی و ایجاد یک سازمان مستقل قدرتمند مانند سازمان محیط زیست در حوزه ایمنی داشتیم که هم مشکلات وزارت کار را نداشته باشیم و هم مشکلات وزارت بهداشت در این حوزه رفع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل