Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی عصر چهارشنبه در جلسه بررسی و گفتگو با کارآفرینان و سرمایه‌گذاران استان کرمان با حضور رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: انتقال آب از خلیج فارس یک پروژه مهم و حیاتی برای استان کرمان است.

وی مشکلات بازپرداخت تسهیلات را بین بسیاری از واحد‌های اقتصادی مشترک دانست و بیان کرد: در شرایط خاص اقتصادی خاصی قرار داریم که اولویت اجرای دقیق و کامل سیاست‌های ارزی به شکلی مثل لنگر کشور محسوب می‌شود و لذا باید اقدامات مناسبی را در این راستا ایفا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان و راور از وجود همدلی در استان کرمان سخن به میان آورد و اظهار کرد: برای آنکه سطح فعالیت‌های بنگاه‌ها مثل قبل باشد انتظار داریم سریعا تصمیماتی اتخاذ شود.

وی یادآور شد: در حوزه حمایت از بنگاه‌های اقتصادی هفته آینده در اولین نشست خود این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و احتمالا موافقت آن را خواهیم گرفت و در دو هفته آینده در دستور کار قوا قرار می‌گیرد.

پور ابراهیمی گفت: از محور‌های که امروزه دغدغه فعالان اقتصادی است افزایش منابع لازم به ویژه سرمایه در گردش برای صادرات بخش کشاورزی است.

پسته به عنوان کالایی استراتژیک مورد حمایت قرار گیرد

وی یادآور شد: لذا باید صندوق توسعه ملی به عنوان مطالبه گر از این موضوع دفاع کند و پسته به عنوان کالایی استراتژیک مورد حمایت قرار گیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: با توجه به ظرفیت جذب سرمایه‌گذار در کرمان سقف مشخص جذب ظرفیت اختصاص دادیم و سهمیه دو میلیارد دلاری مشخص از محل صندوق توسعه ملی برای استان کرمان داریم تا در هر حوزه‌ای که مایل باشند مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: برای کاهش نرخ سود تسهیلات سرمایه در گردش، تمدید اقساط وام‌های صندوق توسعه برای بنگاه‌هایی که دچار مشکل شده اند از صندوق توسعه ملی درخواست می‌شود.

پورابراهیمی اظهار داشت: یکی از طرح‌های جدیدی که در استان در حال اجرا هستند، طرح مقابله با بحران آب است که برای استان کرمان یک بحران جدی است. در جهت مقابله با این بحران پروژه انتقال آب از خلیج فارس که از پروژه‌های بزرگ کشور است و در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: میزان اعتبار مورد نیاز این پروژه حدود دو هزار میلیارد تومان است که از طریق سندیکا تامین می‌شود و تا حدود دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

خط دوم انتقال آب از خلیج فارس کلید می‌خورد

پورابراهیمی یادآور شد: خط دوم انتقال آب در کنار خط اول طی هفته آینده کلید می‌خورد که حدود ۸۰۰ یورو منابع برای آن در نظر گرفته شده است و ۲۵۰ میلیون متر مکعب آب انتقال خواهد داد شرکت خط انتقال دوم از چند روز آینده تشکیل خواهد شد و از نیمه دوم سال کار خود را آغاز می‌کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در حال حاضر استان کرمان قطب فولاد ایران محسوب می‌شود در حالی که هنوز صنایع پایین دستی کار خود را آغاز نکرده‌اند.

وی افزود: امروز در استان شاهد بهره‌برداری سالانه ۳۰ میلیون تن سنگ آهن، ۲۲ میلیون تن ظرفیت گندله سازی و شش میلیون تن آهن اسفنجی هستیم که به بزرگترین تکنولوژی‌های پیشرفته اروپایی تنه می‌زند.

پورابراهیمی ادامه داد: امروز نمی‌دانیم که برخی چه درد و مرضی دارند که یاس را در بین مردم ترویج می‌دهند در حالی که در این شرایط سخت اقتصادی شاهد توسعه صنعت فولاد در استان هستیم که با شتاب پیش می‌رود و جای تقدیر و تشکر از مدیران آن‌ها دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: در راستای فعالیت‌های اقتصادی، ظرفیت بهره گیری از صندوق توسعه ملی باید هر سال باید ظرفیت توسعه استان را فراهم کند و این ظرفیت باید تاثیرات بیشتری بر اقتصاد استان بگذارد.

وی ابراز داشت: مس چند سالی است که عقب افتاده و ظرفیت تولید آن نه تنها افزایش نیافته بلکه کاهش یافته است که باید طرح‌های توسعه آن هر چه زودتر محقق شود.

پورابراهیم بیان داشت: اتفاق مثبتی که در هفته جاری بعد از دو سال پیگیری افتاد تصویب منطقه تجاری در مرکز استان بود این در حالی است که در گذشته مناطق بم، رفسنجان و سیرجان منطقه اقتصادی بودند.

وی افزود: دومین منطقه ویژه گردشگری شهداد تصویب شد که هواپیمایی ماهان مسئولیت اجرای آن را برعهده گرفت و تصمیم گرفته شد در سایر شهر‌ها انار، گل گهرسیرجان، منطقه ریلی زرند منطقه اقتصادی ایجاد شود که باعث توانمندی استان کرمان خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار باران شدید در ۲۱ استان کشور

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز سه‌شنبه (۴ اردیبهشت) در اکثر مناطق کشور به‌جز غرب و جنوب غرب رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

امروز بارش‌ها در استان‌های البرز، تهران، قم، مازندران، گلستان، سمنان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد، کرمان و شمال فارس شدید است.

فردا چهارشنبه (۵ اردیبهشت) این شرایط در بیشتر مناطق مرکزی و نیمه شرقی کشور روی می‌دهد.

روز پنجشنبه (۶ اردیبهشت) در استان‌های کرمان، مناطقی از یزد، شمال و شرق فارس و سیستان و بلوچستان رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید و در استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

روز جمعه (۷ اردیبهشت) در ارتفاعات کرمان و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده روی می‌دهد. همچنین روزهای جمعه و شنبه هفته آینده در نوار شرقی کشور وزش باد و احتمال خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست و در سایر مناطق کشور جو آرامی پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از روز پنجشنبه (۶ اردیبهشت) به‌تدریج روند افزایش دما در کشور آغاز می‌شود. همچنین امروز و فردا دریای خزر، خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج است.

توصیف سامانه: تقویت فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی (به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب)

زمان پایان: چهارشنبه (۵ اردیبهشت)

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد گردوخاک و ریزش تگرگ و کاهش نسبی دما.

منطقه اثر:

سه‌شنبه (۴ اردیبهشت) مرکزی، قم، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، شمال شرق فارس، یزد، نیمه شمالی کرمان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و دامنه و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و گلستان.

چهارشنبه (۵ اردیبهشت) سمنان، اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، شمال هرمزگان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی و شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و دامنه و ارتفاعات استان‌های گلستان و چهارمحال و بختیاری.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ.

توصیه: احتیاط در سفرهای بین‌شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • هشدار باران شدید در ۲۱ استان کشور
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • واگذاری سهام سرخابی‌ها به بانک‌ها و هلدینگ خلیج‌فارس؛ خوب یا بد؟
  • رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • از یافته‌های نوین رادیو دارویی در تراز جهانی رونمایی می‌شود
  • اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت
  • دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای به‌زودی رونمایی می‌شود
  • افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران