Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان دامغان گفت: با تلاش های انجام شده در مجموعه جهاد کشاورزی و همکاری بهره برداران در حال حاضر بیش از ۲۰ درصد از ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی این شهرستان مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار شده است. ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۰ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دامغان، علی اصغر مجد در آئین افتتاح همزمان دو هزار هکتار سامانه های آبیاری تحت فشار شهرستان دامغان که با حضور استاندار و جمعی از مدیران کل استان سمنان، نماینده مجلس، فرماندار و جمعی از مدیران و مسئولان این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: قریب به هفت هزار و 697 هکتار از اراضی کشاورزی و باغات این شهرستان از سیستم های آبیاری تحت فشار بهره مند شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دامغان با اشاره به اینکه این شهرستان بیش از 14 هزار کیلومتر مربع وسعت و بیش از 100 هزار نفر جمعیت دارد و کشاورزی شغل قریب به 35 درصد جمعیت شهرستان دامغان است، افزود: از مجموع 30 هزار اراضی کشاورزی شهرستان 19 هزار هکتار را باغات تشکیل می دهند که از این رقم بیش از دو هزار هکتار باغات میوه است.

وی با بیان اینکه باغات پسته مرغوب دامغان قریب به 17 هزار هکتار از وسعت اراضی باغی این شهرستان را به خود اختصاص داده و 12 هزار هکتار از این باغات بارده هستند، خاطر نشان کرد: اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار راندمان تولید باغات پسته را افزایش و میزان هدر رفت آب را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است.

مجد اضافه کرد: براساس سیاست های دولت از سال 96 تاکنون بیش از 14 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در زمینه اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار و استخرهای ذخیره آب به کشاورزان و باغداران شهرستان دامغان اعطا شده است و درصدد آن هستیم تا با مشارکت بخش خصوصی این میزان را افزایش دهیم.

فرماندار دامغان با اشاره به اینکه براساس بررسی ها از 122 حلقه چاه کشاورزی شهرستان 100 میلیون متر مکعب آب استحصال می شود، اظهار داشت: با اجرای طرح تعادل بخشی، برداشت آبهای منفی تا حد بسیار زیادی متوقف شده است و اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار در مناطق مختلف شهرستان دنبال می شود.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۸۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید