Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد رضایی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: راهکارهایی مختلف برای از بین بردن کم اشتهایی کودک وجود دارد که با به کارگیری آن ها می‌توان این مشکل را حل کرد.

این متخصص تغذیه با اشاره به لزوم ایجاد محیط روانی مناسب و شرایط مطلوب برای غذا خوردن کودک، گفت: باید در کنار دیگر افراد خانواده به کودکتان غذا دهید، در آرامش کامل، با صبر و حوصله و بدون اصرار و تهدید به کودک غذا داد ، از غذا دادن به کودک مقابل تلویزیون و زمانی که حواسش پرت است اجتناب کنید و  با صحبت کردن و تعریف داستان‌های جذاب، انگیزه او را برای خوردن غذا زیاد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: به‌لیمو، معجونی برای کودکان بدغذا

حین غذا دادن کودک با او بازی کنید

رضایی ادامه داد: در مقابل غذا خوردن، به کودکتان وعده بازی، رفتن به پارک بردن، فیلم دیدن و گوش دادن به حرف‌هایش را بدهید نه وعده شیرینی، شکلات و خوراکی های غیر مفید. غذا را به فرمی تهیه کنید که مورد پسند او باشد؛ مثلاً اگر غذا به فرم پیتزا دوست دارد، با استفاده از یک تکه نان و کمی پنیر پیتزا همان مواد غذایی را به فرم پیتزا به او بخورانید.

وی افزود: رفتار والدین  مهمترین تاثیر را بر کودکان دارد؛ اگر رفتاری اشتباه دارید نمی توانید از کودک انتظار داشته باشد که این کار را انجام ندهد، پس با رفتار صحیح خود، به شیوه عملی برخورد درست  را به او آموزش‌ دهید.

این متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم همکاری کودک در فعالیت‌هایی مانند خرید مواد غذایی و تهیه غذا، گفت:  اگر چه با این کار کمی زحمتتان زیاد می شود ولی این کار مزیت های زیادی برای شما خواهد بود؛ بطور مثال کودک از زحمت تهیه غذا آگاه می شود و می‌توانید در حین کمک کردن او راجع به خواص مواد غذایی و اینکه برای غذا در بدن چه اتفاقی می‌افتد و چه فایده ای  دارد صحبت کنید. به این ترتیب او تمایل بیشتری برای خوردن غذا پیدا خواهد کرد.

میان وعده را فراموش نکنید

رضایی تشریح کرد: در بین وعده‌های غذایی کودک، میان وعده‌ها را جا دهید؛ مغزهای بادام، گرد، فندق و کشمش بسیار مفید است، همچنین آب میوه و کمپوت میوه، شیر غنی شده با چند قاشق شیر خشک، ماست چکیده، شیرینی‌های تهیه شده با آرد کامل یا با میوه‌ها، یک لقمه نان و پنیر و دیگر مواد غذایی غنی از ویتامین و پروتئین، از دیگر گزینه های مفید است.

بیشتر بخوانید: بد غذایی کودکان زنگ خطر نیست

سبوس گندم موادی مفید برای افزایش انرژی کودک

وی با ذکر فایده میان وعده های مفید به منظور تامین انرژی مورد نیاز کودک در طول روز، گفت: والدین نباید اصرار کنند که کودک در یک وعده بیش از اندازه غذا مصرف کنند، به دلیل کوچک بودن حجم معده کودک، باید غذای کودک را  تقسیم کرده و به او میان وعده داد.

این متخصص تغذیه یادآوری کرد: می توانید سبوس گندم تهیه کنید و در حین پخت غذا به برنج کودکتان بیافزایید تا ویتامین B موجود در آن به افزایش اشتهای کودک کمک کند، جوانه گندم نیز از منابع غنی B است که می توانید آن را در سالاد ریز کنید و به کودک بدهید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا

بنابر گزارش منتشر شده در رسانه‌های بلژیک بیش از ۵۰ هزار کودک بی‌سرپرست که در ۳ سال گذشته به اروپا مهاجرت کرده‌اند، ناپدید شده‌اند.

به گزارش مشرق، سه رسانه‌ بلژیکی در پی انجام مطالعاتی در این باره اعلام کردند از ۵۱ هزار و ۴۳۳ کودک مهاجر که بدون بستگان خود بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ به اروپا رفته‌اند، خبری نیست.

تخمین زده می‌شود که این کودکان ممکن است به دست گروه‌های جنایت سازمان یافته افتاده یا مجبور به کار شده باشند.

بیشترین تعداد کودکان بی سرپرست گمشده در ایتالیا با ۲۲ هزار و ۸۹۹ نفر ثبت شده است.

اتریش نیز با ۲۰ هزار و ۷۷ نفر و بلژیک نیز با ۲ هزار و ۲۴۱ کودک ناپدید شده در رده‌های بعدی قرار دارند.

با این حال تخمین زده می‌شود که تعداد واقعی، بسیار بیشتر باشد زیرا ۱۳ کشور از ۳۲ کشور اطلاعاتی را در محدوده تحقیق ارائه نکرده‌اند.

به گزارش آناتولی، «آخی لیون»، دبیرکل فدراسیون کودکان گمشده در اروپا، یک سازمان غیردولتی مستقر در بلژیک که در ۲۷ کشور اروپایی در مورد کودکان گم شده فعالیت می‌کند، تأکید کرد این ارقام نگران کننده است و گفت: افزایش تعداد گزارش‌های مربوط به ناپدید شدن «خردسالانِ بدون همراه» بسیار نگران کننده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • سه منبع گیاهی و فوق‌العاده امگا۳
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان