Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛محمدباقر کشفی در این یادداشت آورده است:اگر دنیای اطراف و فضای پیرامونی خود را به خوبی دریابیم و بررسی و واکاوی دقیق از محیط زندگی و کار و فعالیتمان به عمل آوریم، متوجه می شویم پیرامون ما سرشار از نعمات و موهبت های بی شماری است که از آن برخورداریم اما معمولا تراکم کارها، مشغله های ذهنی و گرفتاری های روزمره موجب می شود، نسبت به آنها غفلت ورزیده و بی توجه باشیم و درست زمانی که این نعمات، داشته ها و دارایی ها از دست می روند به اهمیت آنها پی می بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک نگاه واقع بینانه و عاری از شعار و اغراق، داشته هایی از جمله سلامت جسم و روح و کارآیی اعضا و جوارح تا داشتن خانواده سالم و دوستان خوب همگی نعماتی هستند که اگر به اهمیت آنها وقوف یابیم هرلحظه شکر را واجب می دانیم. در حیطه وظایف و امور محوله در فضای کار نیز باید بدانیم فرصت ها نعمت است و مسئولیت ها موهبت.

قدردانی از این همه برخورداری و نعمات ارزشمند موجب امیدواری، انگیزه و تلاش بیشتر، احساس خوب، رضایت و افزایش نعمات می شود.

قدرشناسی از نیروی انسانی شایسته نیز در همین راستا قابل بحث است و مقوله ای مهم درتحقق اهداف مدیریت مطلوب به شمار می آید، با توجه به این که نیروی انسانی محور و عامل انجام تمام امور در همه دستگاه ها و سازمان ها محسوب می شود، قدردانی به موقع از آنها موجب افزایش انگیزه، کارآیی و ایجاد نشاط لازم برای انجام ماموریت ها و وظایف می گردد.

قدرشناسی به شکل کلامی و عملی، انگیزه ای مضاعف برای کارکنان به دنبال دارد و روحیه نشاط در مجموعه را ارتقاء می بخشید.

اگر فرهنگ قدرشناسی در سطوح مختلف جامعه تعمیم یافته و نهادینه شود، انسان ها متوجه خواهند شد که کارهای خوب آنها مورد توجه قرار می گیرد. تشویق و قدردانی از دیگران بابت زحمات، تلاش ها و انجام کارهای خوب و بجای آنان موجب دلگرمی، ایجاد انگیزه، تقویت روحیه و ترویج فعالیت های مثبت در جامعه می گردد.

قدردانی و شکرگزاری بابت هزاران دارایی ارزشمند و بزرگ پیرامون ما موجب افزایش این مواهب می شود و با تلاش برای استفاده بجا و مناسب از توان، امکانات و نعمت های در اختیار، می توان شکرگزاری عملی را به جا آورد.

تجلیل و قدردانی از خوبان و خوبی ها، ترویج معروف ها محسوب می شود که سعادت و تعالی و رشد جامعه را در پی خواهد داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه رشد و تعالی سلامت شکر هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۱۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: درباره همکاری‌های فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم‌های سینمایی مشترک و برگزاری هفته‌های فرهنگی دو کشور پیش‌بینی و مذاکره شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اسماعیلی افزود: ‎سریلانکا کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

وی همچنین گفت: گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های ‎دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم و این اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی و کتابخانه‌ای را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است.

اسماعیلی همچنین گفت: هم در پاکستان و هم در سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سالهای گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزییات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور روسای جمهور امضا شد، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفت‌های چشمگیری به دست آمد.

با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

همچنین دستگاه دیپلماسی_فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش پدافند_فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال می کند.

استقبال  مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان تراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

این اقبال بی‌نظیر نشان داد که سرمایه_معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است."

 

دیگر خبرها

  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • جایگاه شایسته اردبیل در کشتی فرنگی احیا شود
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • عملیات وعده صادق از مصادیق امید به آینده بود
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • مارکوس تورام پس از قهرمانی اینتر: تیری آنری بهترین عموی منه؛ اگه من به اینجا رسیدم به خاطر زحمات اونه / زیرنویس فارسی
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست