Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار یزد با بیان این‌که در حال حاضر ۲۵ درصد از منابع سفره‌های زیر زمینی بیشتر باقی نمانده است، افزود:‌ در بخش کشاورزی استان یزد ۹۰۰ میلیون مترمربع آب مصرف می‌شود که در هدف گذاری ما قرار شده ۴۲۶ میلیون برداشت از سفره‌های آب زیرزمینی کاهش یابد.

محسن صادقیان با بیان این‌که جلسه و صحبت کردن در مورد مدیریت منابع و نحوه تأمین آب برای استان، ما را راضی نمی‌کند،‌ اظهار کرد: امروز ما می‌دانیم که باید صاحب برنامه باشیم و الان می‌دانیم که در موضوع آب استان یزد چه می‌خواهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تغییر الگوی کشت را یکی از اولویت‌های اجرایی در حوزه کشاورزی دانست و بیان کرد: تاکنون ۸۰۰ کنتور چاه‌ها به کنتور هوشمند مجهز شدند که تجهیز ۱۰۰۰ کنتور دیگر در دستور کار است.

صادقیان، بازچرخانی آب در بخش صنعت را از دیگر ضرورت‌های اجرایی در حوزه مدیریت منابع آبی استان یزد عنوان کرد و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است در بخش آب شرب تا سال ۱۴۰۰، ۱۰ میلیون مترمکعب کاهش مصرف داشته باشیم.

معاون عمرانی استاندار یزد با اشاره به ضرورت تدوین برنامه منسجم برای توسعه صنعت گردشگری استان، خاطرنشان کرد: یزد برخلاف دیگر استان‌های کشور با وجود گردشگر اروپایی هنوز آن طور که باید شاید اقدامات نرم افزاری مطلوبی در این حوزه انجام نداده است.

وی با تصریح بر اینکه نبود برنامه راهبری مدون و منسجم یکی از معضلات و مشکلات موجود در حوزه عمرانی استانداری یزد بوده است، ادامه داد: به همین دلیل  از ۱۹ فروردین ماه امسال تمام وقت و تلاش خود را برای تدوین برنامه منسجم و بلند مدت حداقل تا سال ۱۴۰۰ صرف کردیم.

صادقیان با بیان این‌که در هفته دولت امسال ۴۳۷ طرح افتتاح شده است،‌ تصریح کرد: با وجود مشکلات مالی متعدد ۱۱۳۴ میلیارد تومان برای طرح هفته دولت امسال هزینه شده است.اشتغالزایی برای ۳۰۵۸ نفر  یکی از مهمترین ویژگی‌های هفته دولت سال ۹۷ بوده است. از کل اعتبارات هزینه شده، ۱۷۰ میلیارد تومان از منابع ملی، ۷۰ میلیارد تومان از منابع استانی، ۴۷ میلیارد تومان منابع داخلی دستگاه‌ها، ۱۴ میلیارد تومان از منابع خیری و ۸۳۰ میلیارد تومان از منابع بخش خصوصی و سرمایه گذاری تأمین شده است.

وی ادامه داد: جذب مشارکت بخش خصوصی نگاه این دوره مدیریت معاونت عمرانی استانداری یزد است که امیدواریم بتوانیم با جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف قدمی هرچند کم در راستای کاهش بیکاری و توسعه اقتصادی استان یزد برداریم.

معاون استاندار یزد با اشاره به اقدامات مطلوب انجام شده در حوزه راه،‌ خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که ۴۶۰۰ کیلومتر راه در استان یزد وجود دارد، متوسط سالانه ۱۰۰ کیلومتر راه به ظرفیت راهداری استان یزد اضافه شده است. امروز حتی روستاهای با ۱۰ خانوار در استان یزد راه‌های استاندارد دارند و خوشبختانه امروز ۹۷ درصد جامعه شهری و روستایی استان از نعمت گاز بهره‌مند هستند.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • کامیابی‌نیا: پیروزی در ۶ بازی باقی‌مانده نشدنی نیست
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است