Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر نبی پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات نرخ تخم مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری 7 هزار و 400 تا 7 هزار و 500 و شانه ای 15 هزار تومان است.

به گفته وی هم اکنون هر شانه تخم مرغ 30 عددی با نرخ 15 هزار و 800 تومان در میادین میوه و تره بار توزیع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبی پور قیمت تخم مرغ در بازار را پیش بینی کرد و افزود: اگر مشکل خاصی در بحث بیماری نداشته باشیم، قیمت تخم مرغ در بازار تغییری نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: کارتن و شانه تخم‌مرغ نایاب شد/ مرغداران سردرگم هستند

این مقام مسئول از افزایش 85 تا 90 درصدی نرخ کنجاله سویا و ذرت و 300 تا 350 درصدی سایر نهاده ها از ابتدای سال تا کنون در بازار خبر داد.

وی در شهریور سال گذشته نرخ هر کیلو ذرت 760 تومان، کنجاله سویا یک هزار و 380 و مکمل 6 هزار تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که امسال قیمت هر کیلو ذرت یک هزار و 200،کنجاله سویا 2 هزار و 500 و مکمل ها 21 هزار تومان است.

نبی پور با اشاره به اینکه مشکلی در تولید تخم مرغ وجود ندارد، بیان کرد: در توزیع ذرت و کنجاله سویا هیچ گونه کمبودی وجود ندارد و تنها نوسان شدید قیمت ذرت و کنجاله سویا و سایر نهاده ها طی ماه های اخیر، صدای مرغداران را درآورده است و آنها را با مشکلات متعددی روبرو کرده است.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران ادامه داد: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی قیمت تمام شده هر کیلو تخم مرغ 6 هزار و 500 تومان بوده که با احتساب 10 درصد سود مرغدار،نرخ واقعی هر کیلو تخم مرغ 7 تا 7 هزار و 300 تومان است.

وی در پایان با انتقاد از افزایش چشمگیر قیمت جوجه یکروزه در بازار تصریح کرد: سال گذشته، قیمت جوجه یکروزه با بیمه 3 هزار و 200 تا 3 هزار و 500 تومان بود که امسال با افزایش 100 درصدی به 7 هزار و 100 تا 7 هزار و 300 تومان رسیده است.

انتهای پیام/

افزایش 100 درصدی قیمت جوجه یکروزه در بازار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مرغداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف

علی ابراهیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل