Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - بهره برداری یا کلنگ زنی چند پروژه در حوزه آب و برق همچنین سد تامین آب شرب استان کردستان روز پنجشنبه همزمان با سفر وزیر نیرو، مشاور رئیس جمهوری، استاندار کردستان، نمایندگان مردم در مجلس و مسئولان اجرایی استان آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، عملیات اجرایی پست 230،63 کیلوولت اتحاد کامیاران روز پنجشنبه با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو، مرادنیا استاندار کردستان، علوی نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان اجرایی این استان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت برق منطقه غرب کشور در این آیین اظهار داشت: اجرای این پروژه از سال 89 به مناقصه گذاشته شده بود که به دلیل کمبود منابع مالی و تحریم به تعویق اقتاد اما از سال 92 ساخت آن آغاز شده است.
علی اسدی با اشاره به اینکه اعتبار اولیه لازم برای احداث این پروژه 550 میلیارد ریال است، افزود: تاکنون 230 میلیارد ریال برای آن هزینه شده و قرار است تا پایان سال 98 به بهره برداری برسد ضمن اینکه اکنون این پروژه 33 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی هدف از اجرای این پروژه را افزایش اطمینان شبکه انتقال و فوق توزیع کامیاران، رفع افت ولتاژ شبکه در این شهرستان و حومه و کاهش تلفات شبکه اعلام کرد.
اسدی اضافه کرد: تامین بار ایستگاه پمپاژ دهکانان با دیماند 15 مگاوات، تامین بار شهرک صنعتی کامیاران، بهبود تغذیه پست های فوق توزیع کامیاران و موچش و ایجاد زیر ساخت تامین بارهای صنعتی و کشاورزی منطقه از دیگر اهداف ساخت این پست 230 کیلوولتی است.
از مشخصات فنی این پروژه، 2 فیدر خط 230 کیلوولت، 2 فیدر ترانسفورماتور 230 کیلوولت، 2 فیدر ترانسفورماتور 63 کیلوولت، 4 فیدر خط 63 کیلوولت و 4 دستگاه ترانسفورماتور 80 مگاولت آمپر است.

** طرح توسعه پست 63،20 کیلو ولتی در کامیاران
طرح توسعه پست 63،20 کیلو ولتی کامیاران نیز امروز با حضور اردکانیان وزیر نیرو و اختصاص هفت میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
این پست شامل سه فیدر جهت اتصال نیروگاه 25 مگاواتی و 2 فیدر برای توسعه شبکه 20 کیلوولت بوده و با هدف از احداث آن اتصالات شبکه به نیروگاه مقیاس کوچک کامیاران است.

** بهره برداری از سد عباس آباد بانه
همزمان با سفر وزیر نیرو به کردستان، سد عباس آباد با هدف تامین آب شرب شهر بانه و روستاهای اطراف با حضور حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهوری، بهمن مرادنیا استاندار، نمایندگان مردم در مجلس و مدیران استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.
به گزارش ایرنا، این سد در 18 کیلومتری جنوب شرقی شهر بانه و بر روی رودخانه ننور واقع و عملیات اجرایی آن از سال 88 شروع شده که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان است.
حجم مخزن این سد 14 میلیون مترمکعب، ارتفاع آن از پی 52 متر، طول تاج آن 535 متر و عرض آن 10 متر است.
تاکنون از محل اعتبارات بودجه عمومی کشور و صندوق توسعه ملی، 114 میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده و اعتبار مورد نیاز برای اتمام سد 17 میلیارد تومان، اعتبار مورد نیاز جهت اجرای حدود 11 کیلومتر خط انتقال به منظور انتقال آب به تصفیه خانه موجود شهر بانه حدود 25 میلیارد تومان و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل تصفیه خانه شماره 2 شهرستان نیز 55 میلیارد تومان است.
اثرات مثبت و هدف از اجرای سد عباس‌آباد، تامین آب شرب و صنعت شهر بانه و شهرهای بویین، کانی سور، آرمرده و روستاهای اطراف در افق طرح 1420 با جمعیتی بیش از 200 هزار نفر به میزان 16.5 میلیون مترمکعب، تامین نیاز حق آبه بران کشاورزی و جلوگیری از هدر روی آب از طریق مرز، ذخیره سیلاب‌های رودخانه ننور از سرچشمه‌های رود کلاس (زاب)، تامین حقابه 300 هکتار اراضی کشاورزی محل و ایجاد تفرجگاه و تفریحگاه برای اهالی منطقه است.
** وزیر نیرو از طرح‌های آب و خاک کردستان بازدید کرد
وزیر نیرو روز پنجشنبه در ادامه سفر به استان کردستان از طرح‌های آب و خاک در شرق این استان بازدید کرد، در این بازدید حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهوری نیز حضور داشت.
رضا اردکانیان از طرح سد و سامانه انتقال آب ژاوه، سد آزاد و سامانه انتقال سد شهید کاظمی و سد چراغ ویس که به منظور تامین حقابه‌های شرب، صنعت و کشاورزی شهرهای شرق این این استان تکمیل و یا در دست اجراست، بازدید کرد.
طرح سد و سامانه انتقال آب ژاوه که در 20 کیلومتری شهر سنندج واقع شده است و بهمن ‌ماه سال جاری آبگیری خواهد شد. این سد برای تامین بخشی از آب مورد نیاز نواحی اطراف دریاچه سد و پایین‌ دست آن و همچنین دشت قروه و ‌دهگلان از طریق سامانه انتقال آب در دست اجرا است.
وزیر نیرو همچنین از طرح ارتقای کمی و کیفی تصفیه‌ خانه فاضلاب سنندج که توسط مجری طرح سد ژاوه در دست اجراست، بازدید کرد.
سد آزاد و سامانه انتقال آب آن نیز برای تامین کمبود آب شرب شهر سنندج در افق دراز مدت و تامین آب شرب روستایی و آبیاری بخشی از اراضی واقع در مسیر سامانه انتقال این اجرا شده است.
سد چراغ ‌ویس نیز با 87 میلیون مترمکعب گنجایش، برای تامین آب شرب، کشاورزی و صنعت در 40 کیلومتری شهر سقز در استان کردستان احداث شده است.
این سد قرار است 30 میلیون مترمکعب آب برای شرب شهر سقز و 10 میلیون مترمکعب آب برای بخش نعت فراهم کرده و آب مورد نیاز 6 هزار هکتار از اراضی کشاورزی را تامین کند.
به گزارش ایرنا، رضا اردکانیان وزیر نیرو روز پنجشنبه 15 شهریور همراه با معاونان خود به منظور کلنگ زنی و افتتاح چند پروژه در حوزه آب و برق به استان کردستان سفر کرده است.
در سفر اردکانیان، 11 پروژه در حوزه توزیع برق با اعتبار 339 میلیارد و 845 میلیون ریال در کردستان به بهره برداری می رسد.
در حوزه های انتقال برق هم 5 پروژه با اعتبار 81 میلیارد و 120 میلیون ریال افتتاح می شود که از آن جمله می توان به پروژه های توسعه و افزایش ظرفیت پست 63/20 کیلو ولت ناظم آباد (قروه 2) و توسعه پست 63/20 کیلوولت مریوان اشاره کرد ضمن اینکه پروژه های پست 230 کامیاران و سیم کشی دو مدار خط 63 مریوان نیز در این سفر کلنگ زنی می شود.
پروژه یادمان شهدای عملیات والفجر 4 هم که توسط شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان و شرکت توانیر از سال گذشته کار ساخت آن آغاز شده بود، با حضور وزیر نیرو افتتاح می شود.
در حوزه آب نیز پروژه های سد عباس آباد بانه و آبرسانی به این شهر با اعتبار بیش از یک هزار و 229 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
بازدید از سد ژاوه و بازدید هوایی از سامانه انتقال آب از سد آزاد، نشست با استاندار کردستان و مجمع نمایندگان استان و دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان از دیگر برنامه های وزیر نیرو در سفر به این استان است.
628 هزار مشترک از خدمات شرکت برق کردستان بهره مند هستند که 95 درصد آن ها را مشترکان خانگی و تجاری تشکیل می دهند؛ ضمن اینکه بخش صنعت و کشاورزی استان نیز به ترتیب حدود 4 و 1 درصد مشترکان را شامل می شوند.
ظرفیت تولید روزانه برق در کردستان 460 مگاوات بوده و ضریب نفوذ برق در بخش شهری و روستایی این استان 100 درصد است و تمام روستاهای زیر 10 خانوار هم از نعمت برق برخوردار هستند.
9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي آب و برق وزير نيرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره جزئیات یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار اظهار کرد: پروژه‌های بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض مسیر کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری، همزمان با یکصد و هجدهمین رویداد امید و افتخار در روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳- تحویل شهروندان خواهد شد.

حق‌بین با اشاره به اهمیت بهسازی آسفالت معابر بزرگراهی شهر تهران به ویژه بزرگراه آزادگان یادآور شد: طی سالیان گذشته روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا عدم صدور مجوزهای ترافیکی با کندی پیش می‌رفت تا اینکه مدیریت شهری در سال گذشته تصمیم گرفت ضمن انتخاب یک گزینه اجرایی مناسب‌تر، علاوه بر تسریع روند بهسازی، جریان ترافیک در هنگام اجرای عملیات عمرانی را تسهیل کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و از این حیث در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.

وی با اشاره به اهمیت بهسازی بزرگراه آزادگان به عنوان کمربندی جنوبی و غربی تهران و وسعت پروژه بهسازی بزرگراه آزادگان، گفت: در سال ۱۴۰۲ مساحتی بالغ بر ۲۱۶ هزار مترمربع از این بزرگراه با اجرای ۵۱ هزار تن آسفالت و هزینه ۲۵۲ میلیارد تومان بهسازی شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص دومین پروژه قابل بهره‌برداری در محدوده بزرگراه آزادگان، یادآور شد: عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح لوپ‌های منتهی به آن از فرودین سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمن‌سازی و تحکیم کوله پل‌های ۳ گانه بزرگراه شهید لشگری و اجرای دیواره‌ها از دیگر اقداماتی است که به عنوان پیش نیاز عملیات تعریض و در قالب این پروژه انجام شد و مجموعه اقدامات یادشده علیرغم دشواری‌های اجرایی به دلیل مجاورت با ترافیک سنگین بزرگراه آزادگان طی یکسال به اتمام رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران. هزینه پروژه تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان در محدوده پل شهید لشگری را نیز ۴۳ میلیارد تومان عنوان کرد و بر این اساس، از مجموع هزینه انجام شده ۲۹۵ میلیارد تومانی برای پویش امید و افتخار آتی خبر داد.

کد خبر 6087603

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو طرح راهسازی در بندرعباس
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران