Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین همایش بزرگ طب سنتی اسلامی روز پنجشنبه با حضور گسترده خانواده ها و بانوان در سالن تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.

حسین خیراندیش در این مراسم گفت: یکی از رفتارهای گذشته مردم، گرم نگه داشتن اندام میانی بود که این رفتارها جزو سبک زندگی آنها بود و نتایج خوبی داشت.

وی افزود: مردم در گذشته از کودکی کمر و پهلوی خود را می‌بستند که این کار در دوران جوانی به کمربند چرمی تبدیل می شد و در کهنسالی به شالی از جنس پشم تغییر می‌کرد و از فصل پاییز تا اردیبهشت ماه مورد استفاده قرار می‌گرفت و با این رفتارها از ابتلا به بیماری‌هایی همچون بیماری‌های کلیوی پیشگیری می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر طب سنتی اسلامی ایران استفاده از لباس زیر ابریشمی را برای بانوان توصیه کرد و گفت: این روش برای درمان سرطان سینه و کیست تخمدان بانوان موثر است.

خیراندیش ضمن توصیه هایی در خصوص گرم ماندن کلیه ها بیان کرد: برای گرم نگه داشتن کلیه ها، باید آنها را از معرض سرمای شدید در امان نگهداریم و در مناطق کوهستانی که رطوبت بیشتر است از تشک پشم فشرده و نمد به ویژه برای بانوان استفاده شود و در وقت خواب در معرض کولر نباشند.

وی اظهارداشت: می توان به تشک‌های مدرن امروزی یک لایه نازک از پتوی پشمی اضافه کرد و اگر تشک‌های مدرن با پشم طراحی کنند بسیار بهتر می شود و فرش آکرولیک رطوبت را جذب می کند.

پدر طب سنتی اسلامی ایران بیان کرد: رطوبت و سردی، عمر انسان فعال را کاهش می دهد و بهتر است از ماندن طولانی مدت در استخر خودداری شود و توجه به این امر می تواند از رسیدن سردی و رطوبت به پهلوها جلوگیری کند.

خیراندیش یادآورشد: مصرف آب سرد، نوشیدنی ها و خوردنیهای سرد انسان را به بیماری کلیوی نزدیک می کند چرا که غذاها، محلول‌ها و نوشیدنی‌های سرد برای کلیه مضر است و باید انسان پذیرایی های سرد را از وعده غذایی حذف کند؛ اگر بخواهیم بیماران کلیوی را کاهش دهیم باید یخ سر سفره را حذف کنیم.

وی اضافه کرد: بهتر است مصرف آب یخ را حذف و آب خنک را جایگزین آن کنیم و حتی الامکان در بین غذا، آب ننوشید.

پدر طب سنتی اسلامی ایران همچنین به آداب رژیم غذایی اشاره و تصریح کرد: اگر بخواهیم از تمام بیماری ها از جمله بیماری های کبد چرب، فشار خون، دیابت، تیرگی ها و لک های چهره و چاقی های بیهوده پیشگیری کنیم باید غذا را بجویم و بخوریم چراکه غذا باید در ماده بزاقی محلول و وارد بدن شود که در این صورت هضم غذا بهتر و سریعتر صورت می گیرد.

خیراندیش با اشاره به تاثیر خوردن غذا بعد از جویدن آن گفت: چشمه های بزاقی بعد از نوشیدن آب یخ کور می شود و بزاق و آب دهان همچون انسولین سودا زدایی کرده و نقش ترمیمی دارد؛ و هنگامی که آب نوشیده می شود بهتر است بعد از غذا باشد و از غذاهای لطیف مانند خربزه مشهدی استفاده شود.

وی گفت: ۵ نسل خربزه برای کلیه مفید است که یکی از آنها خربزه سوسکی برای درمان بیماری های کلیوی است.

پدر طب سنتی اسلامی ایران، ترب سیاه را برای از بین بردن سنگ کلیه مفید دانست و یادآور شد: اگر بخواهیم شست و شوی سریع کلیه صورت گیرد باید، آب ترب سیاه به همراه مقداری عسل و نمک در روز مصرف شود.

وی بیان کرد:سیاه دانه هم دوست کلیه ها محسوب می شود البته استفاده ازسیاه دانه فشار را پایین می‌آورد که برای رفع این مشکل می‌توان از عسل استفاده کرد و در این میان باید بخشی از اعتبارات انجمن بیماران کلیوی را برای تبلیغ فرهنگ تغذیه هزینه کنیم تا مردم با روشهای درست تغذیه اشنا شوند.

خیراندیش اضافه کرد: از مصرف بستنی و آب یخ خودداری شود و سعی کنیم از آب های سبک همچون چشمه‌های آب مفید که از بیماری کلیه جلوگیری می کند، استفاده کنیم.

پدر طب سنتی اسلامی ایران گفت: اگر آب معدنی در دسترس نبود می توان آب را جوشاند و مصرف کرد که فایده بسیاری دارد و یا اینکه در هر دولیتر آب یک قاشق سرکه ریخته شود.

وی اظهارداشت: مصرف آب به صورت ناشتا در طولانی مدت مناسب نیست اما اگر به اندازه تشنگی مصرف شود ایرادی ندارد.

کد خبر 4395924

منبع: مهر

کلیدواژه: طب اسلامی قزوین مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان مشهد شیراز شهرکرد استانداری سمنان احتکار سانحه تصادف عید غدیر خم بیرجند یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان

 

تغییر اقلیم پدیده‌ای است که بر اثر افزایش دمای کره زمین یا همان گرمایش جهانی ایجاد می­‌شود. گرمایش جهانی خود پدیده‌­ای است که به دنبال صنعتی شدن کشورها و به سبب افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای به‌ویژه گاز دی‌اکسیدکربن در جو به وجود آمده است. شاید در دنیای امروز بتوان گرمایش جهانی و پدیده تغییر اقلیم ناشی از آن را از شرایطی که برای زیست پیرامون ما ایجاد کرده است، بهتر درک کرد. بشر این روزها به دلیل بارش‌های سیل‌آسا، خشکسالی‌های متعدد و آتش‌سوزی‌های جنگلی گسترده، سرما یا گرمای ناگهانی و کاهش بارش برف بیش از هر زمان دیگری طعم تلخ تغییرات اقلیم را چشیده است.

تغییر اقلیم نشان‌دهنده تغییرات غیرعادی در اقلیم درون اتمسفر زمین و پیامدهای ناشی از آن در قسمت‌های مختلف کره زمین است. در محیط های شهری تغییرات اقلیمی مشاهده شده تاثیراتی بر سلامت انسان، معیشت و زیرساخت‌های کلیدی گذاشته است. مخاطرات متعدد اقلیمی و غیر اقلیمی بر شهرها، سکونتگاه‌ها و زیرساخت‌ها تأثیر می‌گذارند و گاهی اوقات با هم همزمان و موجب افزایش خسارت می‌شوند. امواج گرمایی در شهرها با افزایش رویدادهای آلودگی هوا  تشدید و عملکرد زیرساخت‌های کلیدی محدود شده است. پیامدهای مشاهده شده بر ساکنان شهری که از نظر اقتصادی و اجتماعی به حاشیه رانده شده‌اند مانند سکونتگاه‌های غیررسمی متمرکز است. زیرساخت‌هایی مانند سیستم‌های حمل و نقل، آب، فاضلاب و انرژی توسط رویدادهای حدی در معرض خطر قرار گرفته‌اند که منجر به خسارات اقتصادی، اختلال در خدمات و تأثیرات رفاهی می‌شود.

تمامی اثرات نامطلوب اقتصادی منتسب به تغییرات اقلیمی از جمله رویدادهای اقلیمی با شروع آهسته و شدید، به‌طور فزاینده‌ای همچنین برخی از اثرات مثبت اقتصادی در مناطقی با تقاضای انرژی کمتر و بهرمندی از مزیت‌های نسبی در بازارهای کشاورزی و گردشگری شناسایی شده‌اند. آسیب‌های اقتصادی ناشی از تغییرات اقلیمی در بخش‌های در معرض اقلیم، با اثرات منطقه‌ای بر کشاورزی، جنگلداری، شیلات، انرژی و گردشگری و از طریق بهره‌وری نیروی کار در فضای باز شناسایی شده است. برخی از رخدادهای اقلیمی شدید مانند طوفان‌های استوایی رشد اقتصادی را در کوتاه مدت کاهش داده‌اند.

عوامل غیر اقلیمی از جمله برخی الگوهای سکونتگاهی و مکان‌یابی زیرساخت‌ها به قرار گرفتن بیشتر دارایی‌های در معرض خطرات شدید اقلیمی کمک کرده‌اند که منجر به افزایش میزان تلفات می‌شود. معیشت افراد از طریق تغییرات در بهره‌وری کشاورزی، تأثیرات بر سلامت انسان و امنیت غذایی، تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و از دست دادن دارایی و درآمد، با تأثیرات نامطلوب بر جنسیت و برابری اجتماعی تحت تأثیر قرار گرفته است.

بر اساس گزارش سازمان هواشناسی کشور، اقلیم و تغییرات شدید اقلیمی به‌طور فزاینده‌ای باعث مهاجرت در همه مناطق می‌شود. ناامنی غذایی حاد مرتبط با سیل و خشکسالی و سوء تغذیه در آفریقا و آمریکای مرکزی و جنوبی افزایش یافته است. تغییرات اقلیمی از طریق جابجایی و مهاجرت غیرارادی ناشی از رویدادهای شدید (حدی) اقلیمی و اقلیم، آسیب پذیری را ایجاد کرده است و تداوم می‌بخشد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • این غذاهای دوست‌داشتنی دشمن مغزتان هستند؛ فراموشی در ۷۰ سالگی در انتظارتان است
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • فداکاری معلم نمونه استان تهران برای دانش‌آموزی که نارسایی کلیه داشت 
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید