Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی در هشتمین جلسه شورای اسلامی فارس گفت: در حال حاضر حدود ۲ و نیم میلیون واحد مسکونی خالی از سکنه در کشور وجود دارد و مجلس اخذ عوارض برای شهرداری‌ها از منازل مسکونی خالی از سکنه را تایید کرده است. دکتر رضایی کوچی افزود: هرسال نیاز است ۸۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته شود، ولی در حال حاضر به طور میانکین ۴۰۰ هزار واحد در سال ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: این کمبود ساخت و ساز نه تنها باعث شده که حدود هزار شهرداری کشور از مجموع هزار و ۳۰۰ شهرداری در آستانه ورشکستگی قرار گیرند، بلکه در تهران افزایش قیمت املاک تا ۶۰ درصد و در شهر‌های دیگر از جمله شیراز تا ۴۰ درصد افزایش یافته است. رضایی افزود: دولت برای حل مشکلات شهرداری‌ها در حال ارائه لایحه درآمد شهرداری و مدیریت واحد شهری به مجلس است. وی افزود: بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد تومان طرح عمرانی در شهر‌ها و روستا‌های کشور نیمه تمام مانده است و بعضی از این طرح‌ها بیست سال از شروع به کارش گذشته، ولی هنوز تمام نشده است.
رضایی بیان کرد: مشکلات کم شدن ساخت و ساز در شهر‌ها و روستا‌ها باعث شده که حدود ۶۰ درصد از درآمد شهرداری‌ها که از طریق عوارض ساخت و ساز ساختمانی تامین می‌شد، محقق نشود.
وی همچنین افزایش قیمت‌ها را ناشی از افزایش دلار و ارز دانست و در خصوص افزایش قیمت قیر گفت: طبق مصوبات مجلس، دولت موظف شد ۳ میلیون تن قیر رایگان معادل ۴ هزار میلیارد تومان را به شهرداری‌ها اختصاص دهد که با افزایش قیمت‌ها مشکلاتی در این زمینه ایجاد شده است.
در این جلسه اعضای شورای اسلامی استان خواهان افزایش بودجه شورای اسلامی استان و همچنین ارائه راهکار‌های اساسی برای کاهش فشار‌های اقتصادی بر مردم شدند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: شورای اسلامی فارس شیراز خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس کمبود اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد

پاسخ آیت‌الله مکارم شیرازی به استفتاء پیرامون «حکم وضو گرفتن و نماز خواندن و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد» منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت الله مکارم شیرازی به استفتاء درباره «حکم وضو گرفتن و نماز خواندن و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد» منتشر شد.

متن پرسش و پاسخ مطرح شده به این شرح است:

پرسش: حکم وضو گرفتن و نماز خواندن و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد، چیست؟

پاسخ: اگر یقین ندارید خانه یا غذای او از پول غیر مخمس تهیه شده، تصرف در آن مانعی ندارد و اگر یقین دارید، ما به شما اجازه می‌دهیم تصرف کنید و معادل خمس آن را که تصرف کرده‌اید به سادات نیازمندی بپردازید و اگر تمکن ندارید بر ذمه بگیرید و هر موقع که توانستید بپردازید.

 

نظر مراجع تقلید درباره خمس زمین و مبلغ رهن خانه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شد/ موارد ردصلاحیت حسن روحانی متعدد است/ برخی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • اجاره خانه در رباط کریم چند؟
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟