Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های نرمی هستند که برایموفقیت شغلی مورد نیازند. خبر خوب این است که این مهارت‌ها را می‌توان با تمرین و تکرار ارتقا بخشید،  بنابراین اگر در ارتباط با مردم چندان موفق واقع نمی‌شوید، احتمالا در این مهارت‌های اجتماعی دچار فقدان یا کمبود خاصی هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مردم همه‌جا هستند و برای ادامه زندگی ناگزیر به برقراری ارتباط با آنها هستید. اگر نتوانید نقاط مشترکی را با آنها پیدا کنید، حتی ممکن است شغل‌تان را از دست بدهید. پس هرچه سریع‌تر مهارت‌های اجتماعی زیر را در زندگی روزمره خود اعمال و پیاده‌سازی کنید تا بتوانید در محیط کار و زندگی‌تان موفق شوید.

 

1- همدلی

در دنیای امروز، یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها، برقراری ارتباط با دیگران و درک احساسات آنها است. اگر به  نگرانی‌ها و احساسات مردم گوش داده و خودتان را به جای آنها قرار دهید، به واقع می‌توانید آنها را درک کنید. با این روش برای مشکلات راه‌حل‌های بهتری پیدا می‌کنید؛ چراکه می‌دانید بقیه چه می‌خواهند و به چه چیزی نیاز دارند. علاوه‌بر این، باید به خاطر داشته باشید با مردم همان‌گونه رفتار کنید که دوست دارید با خودتان رفتار کنند. این طرز فکر همواره نتایج مثبتی را برایتان خواهد داشت.

 

2- گوش کردن

فقط شنونده نباشید بلکه به شکلی فعال گوش کنید. این مساله به معنای درگیری کامل با فردی است که صحبت می‌کند. با او ارتباط چشمی برقرار کنید، در صورت توافق سر تکان دهید و هنگامی که به شفاف‌سازی نیاز دارید، سوال بپرسید. وسط حرف دیگران نپرید و با دقت همه‌چیز را گوش کنید و هنگامی که سوالی از شما پرسیده شد، کمی فکر کنید و سپس پاسخ دهید، بدون فکر جواب ندهید. دفعه بعد که به این شیوه به حرف‌های دیگران گوش دادید، خودتان متوجه تغییرات خواهید شد.

 

3- مثبت بودن

هر روز صبح هنگامی که سرکار حاضر می‌شوید، با لبخند با همکاران‌تان سلام و احوال‌پرسی کنید. از تعداد لبخندهایی که در بازگشت دریافت خواهید کرد، تعجب می‌کنید. اگر مثبت باشید و مثبت رفتار کنید، دیگران هم با شما مثبت رفتار خواهند کرد. از استفاده کلماتی نظیر «لطفا» و «متشکرم» ابایی نداشته باشید. رفتار خوب و متناسبی داشته باشید. مشخصا نباید اجازه دهید دیگران از رفتار خوب‌تان سوءاستفاده کنند. محدودیت‌های خود را شناخته و مرزها را مشخص کنید.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: موفقیت شغلی مهارت های اجتماعی همدلی گوش کردن گوناگون جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند

دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه افزود: گاهی والدین عکس‌هایی را که با سونوگرافی از جنین گرفته‌اند، در پیج اینستاگرام می‌گذارند و بعد هم که به دنیا می‌آید و نوزاد می‌شود، عکس‌های نوزادی را در آن پیج می‌گذارند.

وی ادامه داد: در این شرایط با یک کودک نسل آلفا مواجه هستیم که در پیج اینستاگرام که والدینش قبل از به دنیا آمدنش برایش ساخته‌اند، عکس‌های جنینی (سونوگرافی) منتشر شده و هنگامیکه از قالب جنین به نوزاد تبدیل می‌شود، عکس‌های نوزادی او را می‌گذارند و بعد این کودک در حین رشد و هنگامی که به سن عقل می‌رسد، متوجه می‌شود که پیجی دارد و تصاویری از او در پیج کودک وجود دارد. اینجا بحث حقوق فردی پیش می‌آید یعنی والدین به گونه‌ای یا یکی از آنها، حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.

آلفایی‌ها تعامل با دیگران را از سن خیلی پایین از طریق فضای مجازی یاد می‌گیرند

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انسانی که به عنوان جنین شکل گرفته و از هیچ جا خبر ندارد و نمی‌داند پیجی برای او تشکیل شده است، ممکن است در آینده راضی به اطلاعاتی که در او در پیجی به نام خودش منتشر کرده‌اند نباشد. حریمی برای کودک بوده که اکنون والدین یا یکی از آنها، این حریم را شکسته و برخی اطلاعات تصویری، صوتی و سایر انواع اطلاعات را در فضای مجازی منتشر شده و در دسترس قرار گرفته است.

خرازی‌ها تصریح کرد: البته برعکس آن هم است یعنی ممکن است هنگامی که کودک بزرگتر شد و متوجه فضای مجازی شد، خیلی هم از این قضیه و اینکه پیش از به دنیا آمدنش، والدینش او را به جهانیان شناسانده‌اند، خوشحال شود.

وی ادامه داد: البته مسائل مربوط به نسل آلفا صرفا پیج اینستاگرام نیست، مسائل دیگری هم وجود دارد به طورمثال هنگامیکه مغز کودک کم کم رو به تکامل می‌رود و این مغز رشد مناسب خود را طی می‌کند، کودک ممکن است در مراحل مختلف از تکامل مغزی، تعامل کردن با دیگران از طریق فضای مجازی را خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، در سن خیلی پایین یاد بگیرد و نحوه تعامل او با دیگران تحت تاثیر قرار بگیرد.

نسل آلفا، کودکانی هستند که در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۲ شمسی -به میلادی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴- متولد شده‌اند یعنی کودکانی که کمتر از ۱۵ سال دارند؛ این امر به آن معنا است که کودکانی که امروز متولد می‌شوند بخشی از نسل آلفا محسوب خواهند شد. این نسل به دلیل بزرگ شدن با فناوری‌های پیشرفته و رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۸ اردیبهشت/طرح جدید پلیس به عابران پیاده رسید
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان