Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو – ایرنا – وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان مجموع سرمایه گذاری ژاپن در اقتصاد این کشور را هفت میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 30 شرکت ژاپنی در حوزه های بازرگانی، خدمات ، کشاورزی ، ساختمان و صنعتی جمهوری آذربایجان فعال هستند.

به گزارش ایرنا به نقل از وزارت اقتصاد جمهوری آذربایجان ،شاهین مصطفی اف روز پنجشنبه در دیدار با «کازوهیکو تاناکا» مدیر اجرایی بانک همکاری بین المللی ژاپن افزود: تاکنون 9 نشست بین کمیسیون های دولتی دو کشور برگزار شده و به تقویت روابط اقتصادی تحرک بخشیده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی ، ژاپن تا به حال بیش از 100 میلیون دلار در حوزه های غیر نفتی جمهوری آذربایجان سرمایه گذاری کرده است.
مصطفی اف، همچنین سفرهای متقابل مقامات جمهوری آذربایجان و ژاپن را برای توسعه روابط فیمابین موثر دانست و با اشاره به تلاش دولت باکو برای توسعه حوزه های غیر نفتی اقتصاد ، گفت : در جمهوری آذربایجان برای توسعه این حوزه ها ظرفیت های خوبی وجود دارد .
وی همچنین همکاری دو طرف در حوزه مالی را موثر خواند و گفت : بانک همکاری بین المللی ژاپن از سال 1996 میلادی با جمهوری آذربایجان کار می کند و وام های درازمدت برای اجرای برخی طرح های اقتصادی اختصاص داده است .
بنا به این گزارش تاناکا بانک همکاری بین المللی ژاپن نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر به جمهوری آذربایجان، گزارشی درباره فعالیت این بانک ارایه کرد .
در این دیدار در باره چشم انداز گسترش همکاری های طرفین تبادل نظر شد .
تارو کونو وزیر امور خارجه ژاپن در قالب یک سفر شش روزه به منطقه قفقاز جنوبی دیروز در راس یک هیات وارد باکو شد و با رئیس جمهوری و همتای آذربایجانی خود دیدار و گفت و گو کرد .
وی پیش از باکو از گرجستان دیدار کرده بود و قرار است پس از پایان سفرش به جمهوری آذربایجان راهی ارمنستان شود.
خاورم ** 337** 1579

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد جمهوري آذربايجان سرمايه گذاري ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد