Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش­ خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ ­­در این نمایشگاه که­ با حضور مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت، مقامات اتاق بازرگانی ایران و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گشایش یافت ­­بیش از 120 شرکت داخلی و خارجی از ایران و کشورهای ترکیه، چین و تایوان نوین ترین تولیدات خود را در معرض علاقه مندان قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایشگاه فرش های ضدلک، ضدمیکروب و فرش های با عرض بلند که در کارخانه های ایرانی تولید شده برای نخستین­­ بار به نمایش عموم گذاشته می شود، همچنین معرفی فرش آنتی باکتریال صددرصد آکریلیک از دیگر برنامه های ویژه این نمایشگاه است.

دهمین نمایشگاه بین المللی کف پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته در فضایی به مساحت بیش از 32 هزار مترمربع و در سالن های 6، 7، 8، 9، 10، 11، 25a­و 27 و همچنین فضای باز محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

داود کاشفی فرد رئیس ستاد اجرایی دهمین نمایشگاه بین المللی کف پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته گفت: در این نمایشگاه انواع فرش های ماشینی، صنایع و تجهیزات وابسته، واحدهای تولیدکنندگان نخ، انواع پارکت، واحدهای طراحی فرش، دستگاه های خط تولید، انواع کف پوش، موکت، قطعات و ماشین آلات مربوطه، مواداولیه و همچنین نوآوری در عرضه تولید و خدمات این حوزه به نمایش گذاشته می شود.

وی اضافه کرد: برگزاری جشنواره و کارگاه های آموزشی طراحی فرش ماشینی، بازیافت فرش و کف پوش، نخ فرش و مواداولیه، برگزاری نشست هم اندیشی روسای اتحادیه ها و هماهنگی برای حضور دو هیئت تجاری و بازرگانی خارجی برخی از برنامه های جانبی دهمین نمایشگاه بین المللی کف پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته است.

کاشفی فرد همچنین افزایش بهره وری ­­تولید، توجه به توسعه این صنعت، یافتن بازارهای جدید صادراتی، افزایش صادرات، آشنایی با نوین ترین صنایع و تجهیزات صنعت فرش ماشینی، موکت و کف پوش در جهان، اشتغالزایی، توجه مسئولان به این صنعت و افزایش و بالارفتن سطح اطلاعات و دانش عمومی، علمی و فنی بازدیدکنندگان را مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان کرد.

گفتنی است صنعت فرش ماشینی یکی از صنایع تاثیرگذار در صنعت نساجی کشور است که در­­سال های اخیر رشد و توسعه مناسبی داشته و تنها در منطقه کاشان، آران و بیدگل بیش از هزار واحد تولیدکننده فرش ماشینی ایجاد و این منطقه را به قطب تولید این محصول در کشور و حتی منطقه تبدیل کرده است.

صنعت فرش ماشینی حدود 50 درصد از ارزش صادرات سالیانه صنایع نساجی را به خود اختصاص داده و علاوه بر اشتغال زایی مناسبی که در کشور ایجاد کرده، سالانه حدود 350 میلیون دلار ارزآوری به همراه دارد.

ظرفیت نصب شده صنعت فرش ماشینی در کشور بالغ بر 120 میلیون مترمربع است و تولید سالیانه آن به 80 میلیون مترمربع می رسد که حدود 50 میلیون مترمربع آن در داخل کشور مصرف می شود. به عبارت دیگر، مصرف سرانه فرش ماشینی در کشور حدود 2،3 مترمربع است و مازاد آن نیز به بازارهای جهانی صادر می شود که در صورت تامین نقدینگی مورد نیاز و تسهیل تجارت خارجی، امکان تولید سالانه تا مرز 100 میلیون مترمربع و صادرات 50 میلیون مترمربع دور از ذهن نیست.

دهمین نمایشگاه بین المللی کف پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته از امروز تا 18 شهریورماه هر روز از ساعت 10 تا 18 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آغاز بکار موکت فرش ماشینی اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مراکز علمی و فناوری در نوآوری صنایع چیست؟

ایرج رهبر، رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی تهران در پاسخ به این پرسش که باوجود حضور بالای بخش خصوصی در ساخت مسکن در کشور چرا این بخش از حضور دانش‌بنیان‌ها به منظور ایجاد بهره‌وری بالاتر در عرصه ساخت بهره نگرفته است، اظهار کرد: فعالان بخش ساخت و ساز مسکن تمایل زیادی دارند تا از حضور این شرکت‌ها بهره بگیرند. ایده‌های نوآورانه و خلاقانه دانش‌بنیان‌ها می‌تواند کمک مهمی به صنایع مرتبط با بخش مسکن داشته باشد.

وی افزود:‌این دانش توسط دانش بنیان‌ها قابل خریداری است و می‌تواند یکی از زمینه‌های سرمایه‌گذاری در این صنعت باشد، اما لازم است که ارتباط لازم میان دانش‌بنیان‌ها در بخش مسکن با فعالان یا متقاضیان این دانش و نوآوری فراهم باشد.

نقش مهم مراکز علمی و فناوری در ایجاد ارتباط میان دانش‌بنیان‌ها و صنعت

رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: مراکز علمی و فناوری نقش مهمی در ایجاد این ارتباط دارند و باید دانش‌بنیان‌ها را به صنعت معرفی کنند تا زمینه استفاده از دانش و فناوری و نواوری توسط آنها فراهم باشد.

رهبر عنوان کرد: اکنون در برخی از نمایشگاه‌های ساختمان دانش‌بنیان‌ها خود را به صاحبان صنعت معرفی می‌کنند و قرارداد‌هایی را نیز با سرمایه‌گذاران منعقد می‌کنند البته باید سرعت عمل بیشتری به این همکاری‌ها داده شود.

وی با بیان اینکه اغلب دانش‌بنیان‌ها توان مالی بالایی ندارند، تصریح کرد‌: توان دانش‌بنیان‌ها بر دانش، توانایی و تخصص آنها در ایجاد نوآوری و فناوری‌هایی است که حاصل آن بهره‌وری و استفاده درست‌تر از منابع و تسهیل ارایه خدمات است.

رهبر گفت: کمک‌هایی که به این دانش‌بنیان‌ها صورت می‌گیرد یکی تقویت بنیه مالی با ارایه تسهیلات دولتی و ایجاد ارتباط میان صنایع و صاحب ایده و فناوری است.

وی گفت: درصورت ایجاد ارتباط میان دانش‌بنیان‌ها و صاحبان صنعت در تمامی بخش‌های اقتصادی از جمله مسکن، صنعتگران یا فعالان هر رشته صنعتی باید به این یقین برسند که کاری که قرار است آغاز شود باید به نتیجه برسد و به عبارتی ریسک بالایی نداشته باشد همکاری میان آنها شکل خواهد گرفت.

ورود دانش به روز در صنایع با ایجاد ارتباطات بین‌المللی

رهبر گفت:‌ایجاد ارتباطات بین‌المللی میان دانش‌بنیان‌ها و نهاد‌های مرتبط در عرصه خارجی کمک می‌کند تا دانش به روز وارد صنایع شود.

به گفته رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی تهران، فرصت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع فراهم شده و اکنون در برخی از نمایشگاه‌های ساختمان دانش‌بنیان‌ها خود را به صاحبان صنعت معرفی می‌کنند و قرارداد‌هایی را نیز با سرمایه‌گذاران منعقد می‌کنند البته باید سرعت عمل بیشتری به این همکاری‌ها داده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی در نمایشگاه بین المللی قرآن
  • نقش مراکز علمی و فناوری در نوآوری صنایع چیست؟
  • برگزاری مانور رویداد صنعت مالی ایران در مرداد
  • نمایشگاه نوروزی صنایع دستی درپیرانشهر
  • هنر‌های قرآنی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی در میاندوآب
  • حضور بیش از ۲۵۰ شرکت خارجی در بیست‌وهشتمین نمایشگاه صنعت نفت
  • حضور بیش از ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در بیست‌وهشتمین نمایشگاه صنعت نفت
  • صنعت نساجی با پیشینه‌ای ۴ هزار ساله در کاشان
  • برپایی نمایشگاه عکس‌های صنعت نفت در مترو