Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@13:38:26 GMT

آزمایش موفق سامانه موشکی باور 373

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۹۹۱۲۶

سردار قاسم تقی‌زاده ظهر امروز در حاشیه آیین افتتاح مرکز فرهنگی، آموزشی و بصیرت افزایی الغدیر سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران با اشاره به پرتاب ماهواره‌های ایرانی به فضا اظهار کرد: در برنامه 10 ساله فضایی کشور قرار است که هر دو تا سه سال یک بار، برنامه پرتاب ماهواره ساخت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی صورت بگیرد، در این راستا برنامه ریزی کردیم که یک ماهواره را در سال جاری پرتاب کردیم،

وی ادامه داد: آزمایش ماهواره در سال جاری یک برنامه دانشگاهی و تحقیقاتی است و در صورت موفقیت پرتاب این ماهواره، پرتاب ماهواره‌های دیگر در زمینه هواشناسی را در دستور کار خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: یکی از موفقیت‌های این وزارت خانه، آزمایش موفق سیستم سلاح موشکی پدافند هوایی موسوم به باور 373 بود. برد این سیستم 200 کیلومتر و سقف پروازی موشک آن 27 کیلومتر است، موشک این سیستم، ورزیده، چابک و با تکنولوژی نوین ساخت داخل است.

تقی زاده با اشاره به ساخت جنگنده بومی در داخل اظهار کرد: جنگنده بومی کوثر به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شده است و ساخت تمام زیرمجموعه‌های این جنگنده داخلی بود. برخلاف تبلیغات واهی رژیم صهیونیستی، با تکیه بر سازمان افزار، نرم افزار و سخت افزارهای داخلی جنگنده کوثر را با فناوری بومی ساختیم.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب به درستی فرمودند که آمریکا با ما نخواهند جنگید، چون توان و قدرت تسلیحات و سلاح موشکی کشورمان را به خوبی فهمیده است، البته برخی از فناوری‌های دفاعی را به اطلاع عموم نرساندیم و برای روز مبادا نگه داشتیم که در صورت هر گونه تهدید، مقابله بسیار قوی و محکمی را داشته باشیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ماهواره هواشناسی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ارتش جمهوری اسلامی تبلیغات نرم افزار فناوری رهبر معظم انقلاب وزیر دفاع آزمایش موشک باور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد

ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی پاتریوت در اراضی اشغالی در مواجهه با حمله پهپادی-موشکی ایران موجب تصمیم مقامات این رژیم برای از رده خارج کردن آنها شده است.

به گزارش مشرق، در طول دو ماه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سامانه های قدیمی‌تر پاتریوت را با سامانه‌های پدافندی جدیدتر اسرائیلی از جمله گنبد آهنین تعویض خواهد کرد.

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به اراضی اشغالی اتخاذ شده است. حمله ای که در نوع خود بزرگترین رزمایش برای سامانه‌های پدافندی رژیم اسرائیل به شمار می‌رود.

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که قرار است نیروهای هوایی این رژیم در ماه‌های آینده با سیستم‌های دفاع موشکی قدیمی پاتریوت خود خداحافظی کرده و سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌تری را جایگزین کند.

در ماه فوریه، نیروی هوایی رژیم اسرائیل اعلام کرد که شماری از سامانه‌های پدافندی پاتریوت را از مدار خارج خواهد کرد و پرسنل این نیرو برای کار با سامانه پدافندی گنبد آهنین آموزش‌های لازم را خواهند دید.

بر اساس مقاله‌ای که در وب سایت ارتش این رژیم به زبان عبری منتشر شد، عنوان شده است که سامانه‌های قدیمی پاتریوت ظرف دو ماه آینده برای همیشه غیرفعال خواهند شد.

فرمانده گردان ۱۳۸ پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرده است که ما در شرایط کنونی در حال کاهش دادن تعداد سامانه‌های پدافندی پاتریوت و در نهایت جمع‌آوری کلی آنها هستیم.

سامانه پدافندی پاتریوت در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی و در بحبوحه جنگ خلیج فارس، به تقابل با برخی موشک‌های شلیک شده از سوی عراق به سمت اسرائیل پرداخته بود.

استفاده از این سامانه پدافندی از دهه ۱۹۹۰ میلادی از سوی ارتش رژیم اسرائیل عملیاتی شد؛ با این حال این رژیم، نخستین عملیات رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ و علیه یک پهپاد پرتاب شده از سوی حماس از نوار غزه انجام داد.

پس از آن از این سامانه علیه برخی پرتابه‌های سوری نیز استفاده شد. در جریان جنگ کنونی غزه نیز شاهد به کارگیری سامانه پدافندی پاتریوت بوده‌ایم که در اغلب موارد رهگیری‌ها بر اساس شناسایی نادرست صورت گرفته‌اند.

اکنون ارتش رژیم اسرائیل از اراده خود برای جایگزینی سامانه‌های قدیمی‌تر پاتریوت با سامانه پدافندی جدید اسرائیل خبر داده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه؛ خسارت سنگین روس‌ها + ویدئو
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد