Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@00:56:16 GMT

افزایش نرخ کالاهای اساسی علیرغم وعده دولت

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۰۰۷۰۷

افزایش نرخ کالاهای اساسی علیرغم وعده دولت

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، تغییرات قیمتی ۲۴ قلم کالای اساسی در مرداد ماه سال جاری که از سوی مرکز آمار ایران منتشر شده، حکایت از افزایش بی رویه نرخ این کالاها دارد.

 

این در حالی است که رئیس کل بانک مرکزی چندی پیش از عدم تغییر قیمت کالاهای اساسی تا پایان فروردین سال ۹۸ خبر داده بود.

 

عبدالناصر همتی گفته بود: «نرخ کالاهای اساسی تا پایان فروردین ۹۸ بدون تغییر باقی خواهد ماند و البته ارز هم تا همان زمان به نرخ ۴۲۰۰ تومانی در اختیار آنها قرار می‌گیرد؛ البته نظارت کافی نیز صورت می گیرد که انحراف در این زمینه وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس وزرا قول داده اند که این موضوع را به عنوان یک وظیفه اولیه و اصلی خود در دستور کار قرار دهند که نظارت کافی داشته باشند و رئیس جمهور نیز روزانه این موضوع را پیگیری خواهد کرد.»

 

بر این اساس؛ طبق آمار رسمی، نرخ یک کیلوگرم برنج ایرانی درجه یک در مردادماه ۱۴ هزار و ۱۴۴ تومان بوده که نسبت به تیرماه ۱.۴ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۶.۵ درصد رشد داشته است.

 

هر کیلوگرم برنج خارجی درجه یک نیز با رشد ۴.۸ درصدی نسبت به تیرماه و ۴۳.۶ درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل با نرخ ۸ هزار تومان به فروش رفته است.

 

نرخ یک کیلوگرم گوشت گوسفندی ۵۲ هزار و ۴۲۸ تومان بوده که نسبت به تیرماه ۶.۱ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۲.۶ درصد افزایش قیمت داشته است.

 

هر کیلوگرم گوشت گاو یا گوساله نیز با رشد ۸.۴ درصدی نسبت به تیرماه و ۲۷.۲ درصدی نسبت به مردادماه سال قبل، یا نرخ ۴۶ هزار و ۷۰۰ تومان عرضه شده است.

 

هر کیلوگرم مرغ ماشینی نیز با نرخ ۹ هزار و ۸۹۳ تومان به فروش رفته است که نسبت به تیرماه ۲۸.۷ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۲.۳ درصد با رشد مواجه شده است.

 

همچنین یک لیتر شیر پاستوریزه با قیمت ۳ هزار و ۱۷۵ تومان عرضه شده که نسبت به تیرماه ۹.۴ درصد و نسبت به مردادماه سال گذشته ۱۸.۰ درصد رشد داشته است.

 

ماست پاستوریزه نیز با افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به تیرماه و ۲۵.۷ درصدی نسبت به مرداد ماه سال قبل با نرخ ۴ هزار و ۶۵۷ تومان به فروش رفته است.

 

یک کیلوگرم تخم مرغ ماشینی نیز با قیمت ۱۰ هزار تومان به فروش رفته که نسبت به تیرماه ۲۱.۹ درصد و نسبت به مرداد ماه سال قبل ۵۳.۷ درصد رشد قیمت داشته است.

 

 

هر کیلوگرم موز با افزایش ۸.۳ درصدی نسبت به تیرماه و ۸۲.۹ درصدی نسبت به مردادماه سال قبل با نرخ ۷ هزار و ۷۵۷ تومان به فروش رفته است.

 

همچنین سیب درختی زرد با نرخ ۷ هزار و ۷۳۷ تومان عرضه شده که نسبت به تیرماه ۳۸.۶ درصد و نسبت به مردادماه سال قبل ۸۳.۷ درصد افزایش قیمت داشته است.

 

پرتقال محصول داخل با افزایش ۲۹.۸ درصدی نسبت به تیرماه و ۸۵.۸ درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل با نرخ ۹ هزار و ۵۹۷ تومان به فروش رفته است.

 

خیار نیز با رشد ۰.۹ درصدی نسبت به تیر ماه و ۸۴.۱ درصدی نسبت به مردادماه سال قبل با قیمت ۳ هزار و ۵۹۵ تومان عرضه شده است.

 

همچنین گوجه فرنگی با نرخ ۲ هزار و ۶۷۶ تومان به فروش رفته است که نسبت به تیرماه ۱۴.۶ درصد و نسبت به مردادماه سال قبل ۳۹.۷ درصد رشد قیمت داشته است. 

مهر

110

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پاستوریزه کالا موز شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها