Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، دکتر ابراهیم صادقی فر درباره برگزاری دومین جشنواره تفریحی ورزشی فرهنگی خانوادگی کارگران به میزبانی مجموعه ورزشی سنگاچین اظهار داشت: بسیار خوشحالم که شروع موفقی در این برنامه داشته‌ایم. سال گذشته اولین دوره برگزار شد وهدف ما از کنار هم قرار گرفتن این عزیزان گسترش نشاط اجتماعی است.

او ادامه داد: با بررسی نظر کارشناسان و صاحب نظران جامعه کارگری برگزاری این جشنواره بازخوردهای مثبتی داشته واز روز گذشته که حدود ۸۰ خانواده به انزلی آمده‌اند ما سعی کردیم بخش‌های به روزتر و جدیدی هم در این دوره داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی فر با بیان اینکه در دومین دوره ما روی موضوعات اجتماعی و فرهنگی هم تمرکز بیشتری داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: به هر حال جامعه کارگری نمونه کوچکی از اقشار کشور ماست و تصمیم گرفتیم برای جلوگیری از تهدیدها این بار تست اعتیاد و نحوه جلوگیری از این اتفاق تلخ را صریح تر توضیح بدهیم.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی درخصوص برنامه‌های آینده گفت: به دنبال برگزاری چنین جشنواره‌هایی در بخش‌های کوچک تر و محلی کردن آن هستیم. البته جشنواره انزلی هم فرصت مناسبی است تا اقشار مختلف با آداب و رسوم یکدیگر آشنا شوند.

او افزود: سعی کرده‌ایم روی ورزش قهرمانی هم تمرکز داشته باشیم. از هر کارخانه استعدادهای برتر را شناسایی کنیم و بسیار خوب است که تیم هایی  کامل و پویا برای افتخارآفرینی جامعه ورزش کارگری داشته باشیم. تا پایان سال جاری دو جشنواره دیگر به همین صورت خواهیم داشت که با استان ها نامه نگاری شده در صورت قبول شرایط میزبانی اعلام آمادگی کنند.

صادقی فر درباره احیای ماده 154 قانون کار عنوان کرد: خرسندیم که پس از چند سال این ماده را زنده کردیم. در ابتدای امر شاید چشمگیر نباشد اما افق روشنی دارد. با همین سرمایه‌ها می‌توانیم اماکن زیادی تاسیس کنیم که تا بخش زیادی هم موفق بودیم و چندین ورزشگاه ساخته ایم و برخی از آنها هم در دست ساخت هستند.

معاون فرهنگی ورزشی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: توصیه بنده به کارفرمایان کارخانه‌ها و کارگاه‌ها این است که حداقل 20 دقیقه برای زنگ ورزش و سلامت کارکنانشان وقت در نظر بگیرند چرا که نشاط و سلامتی تاثیر مستقیمی در بازدهی روند کاری خواهد داشت. معتقدیم ماده 154 در درجه اول به خود کارخانه‌ها کمک می‌کند و امیدواریم در آینده این چنین باشد.

صادقی فر در پاسخ به این سوال که بودجه چنین برنامه‌هایی با همت کدام واحدها تامین می‎‌‌شود گفت: اداره کل ورزش وزارت و فدراسیون ورزش های کارگری رابطه بسیار صمیمی وقدرتمندی با یکدیگر دارند و حتی همین جشنواره هم با همکاری فدراسیون برپا شده است. در واقع بودجه مشخصی برای ورزش کارگری مشخص نشده است اما مانند سایر حوزه‌های ورزش سعی می‌کنیم در کنار حمایت معنوی برای این عزیزان مبحث اسپانسرینگ را اعمال کنیم تا مشکل خاصی از این نظر پدید نیاید.

او در پاسخ به این سوال که حضور دکتر پزشکیان، نایب رئیس مجلس چقدر می‌تواند در چنین جشنواره ای تاثیرگذار باشد، گفت: جناب پزشکیان در حوزه ورزش کارگری اطلاعات قوی دارند و طی یک روزی که در سنگاچین حضور دارند حتی طرح های خلاقانه‌ای را به بنده توضیح دادند. البته که مجلس شورای اسلامی می‌تواند در مرتفع کردن برخی مشکلات کمک حال ما باشد و بسیار خرسندیم که جناب پزشکیان با علاقه خاصی نحوه برگزاری جشنواره را پیگیری می‌کنند.

دومین جشنواره تفریحی ورزشی خانوادگی کارگران که با حضور کارگران استانهای منطقه ۶ از دیروز آغاز شده روز جمعه با برگزاری مراسم اختتامیه  به پایان می رسد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ورزش کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۲۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟

دولت اعلام کرده از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده، منابع ریالی برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فراهم آمده است.

به گزارش خبرآنلاین، براساس حکم قانون بودجه، قرار است منابع ریالی برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده فراهم شود و حالا دولت اعلام کرده در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد حدود ۴۴۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این درآمد علی‌القاعده صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد، اما یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان کارگری، می‌گوید: باید مشخص کنند سهم بازنشستگان کارگری از این منابع چقدر است.

او افزود: آیا بازهم قرار است این بودجه صرف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق‌های دولتی شود و حکم کنند که تامین اجتماعی با منابع داخلی خود متناسب‌سازی را اجرا کند؟

به گفته فرجی، اگر چنین حکمی صادر کنند بازهم دست بازنشستگان کارگری در حنا خواهد ماند چرا که صندوق تامین اجتماعی با منابع خود متناسب‌سازی را اجرا نمی‌کند.

این فعال صنفی بازنشستگان ادامه داد: تامین اجتماعی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان را اجرا نکرد حالا چطور قرار است یک متناسب‌سازی عادلانه را اجرایی کند؛ سهم ما کارگران بازنشسته از متناسب‌سازی چقدر است و چه زمانی قرار است نصیب‌مان شود؟

دیگر خبرها

  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • جبلی: مسعود اسکویی مصداق بارز نشاط و سرزندگی بود
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • استرس از فضای کارگری برداشته شود