Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@02:06:36 GMT

مطالبه گری راه اصلی تحقق توسعه پایدار است

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۰۴۳۷۸

مطالبه گری راه اصلی تحقق توسعه پایدار است

به گزارش ایرنا حسین ادبیان، روز پنجشنبه در ' نشست توسعه پایدار و مسیر توسعه '، که به همت اداره جهاد کشاورزی خوی و سازمان های مردم نهاد 'دعوت' و 'پارپاق' در این شهرستان برگزار شد، افزود: توسعه دارای 2 بعد سیاسی ـ اجتماعی و اقتصادی است و باید هر 2 بعد به صورت یکجا اجرا شود.
وی بر اصلاح و تغییر الگوهای توسعه ای در ایران تاکید کرد و افزود: متاسفانه توسعه در ایران فردی و نهادی نبوده است و باید فرد، محور توسعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مدرس جامعه شناسی، هویت یابی افراد در جامعه را بر احساس مسئولیت آنان موثر عنوان کرد و گفت: این کار باعث مطالبه گری اعضای جامعه شده و به مطالبه عدالت منجر می شود.
هادی حکیمی، استادیار برنامه ریزی شهری دانشگاه تبریز، دیگر سخنران این نشست هم گفت: توسعه باید رشد پایدار اقتصادی و رونق اقتصادی را به همراه داشته باشد و به رونق رو به رشد در جامعه منجر شود.
وی نبود توسعه یافتگی واقعی در شهرها را علت پایدار نبودن آنها عنوان کرد و افزود: جهت رسیدن به توسعه واقعی و پایدار باید پایه های اصلی توسعه همگون صنعتی و اقتصادی در شهر فراهم باشد.
به گزارش ایرنا نقش سازمان های مردم نهاد در نهادینه کردن رفتارهای فرهنگی از جمله فرهنگ سازی درباره پرهیز از رهاسازی زباله در طبیعت و گسترش فرهنگ کتابخوانی در مکان های عمومی در سال های گذشته غیرقابل انکار است و اهمیت تداوم فعالیت های سمن ها در جامعه را بیش از پیش نشان می دهد.
شهرستان خوی دارای 20 سازمان مردم نهاد فعال است که اعضای آنها در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ایثارگران، امور خیریه، آموزش زنان روستایی، اهدای عضو، محیط زیست و امور جوانان فعالیت می کنند.
7132/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اجتماعی و اقتصادی امور خیریه توسعه پایدار زباله طبیعت رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی