Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: حملات اسرائیل به سوریه نشان می‌دهد که امریکا، اسرائیل و سعودی مانع آزادسازی سوریه و بازگشت به این کشور به محور مقاومت هستند. حسن هانی زاده کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص سفر‌های هفته اخیر وزرای دفاع و امور خارجه کشورمان به سوریه و تاثیر آن در عملیات پیش رو در آزادسازی ادلب گفت: طی هفته‌های اخیر و در آستانه پاکسازی استان ادلب از وجود گروه‌های تروریستی دو اتفاق در روابط ایران و سوریه رخ داد اتفاق نخست سفر استراتژیک وزیر دفاع کشورمان سردار حاتمی به سوریه بود که در راستای تامین امنیت این کشور و کمک ایران به بازسازی نیرو‌های مسلح و بازسازی شهر‌های مختلف سوریه توافق نامه‌هایی بین طرفین امضا شد و وزرای دفاع دو کشور به ضرورت همکاری نظامی بین تهران و دمشق صحه گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این نوع توافق نامه‌ها می‌تواند در تحکیم مناسبات آینده دو کشور و تقویت محور مقاومت موثر باشد خاطر نشان کرد: از این رو سفر وزیر دفاع کشورمان به سوریه و امضای تفاهم نامه بین طرفین از اهمیت زیادی در عرصه استراتژیک برخوردار است.

هانی زاده موضوع دیگر را که از اهمیت بالایی در مناسبات منطقه‌ای برخوردار است سفر وزیر خارجه کشورمان به سوریه دانست و گفت: این سفر نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چون سوریه در آستانه پاکسازی استان ادلب است و به نظر می‌رسد جریان سازی‌های سیاسی گسترده‌ای علیه دولت سوریه آغاز شده است و حتی ایالات متحده اعلام کرد یک نشست فوق العاده در چارچوب سازمان ملل برای آزادسازی ادلب تشکیل خواهد داد و هدف از تشکیل آن نشست این است که ادلب کماکان در کانون بحران سوریه باقی بماند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: حملات اسرائیل به سوریه نشان می‌دهد که امریکا، اسرائیل و سعودی مانع آزادسازی سوریه و بازگشت به این کشور به محور مقاومت هستند.
وی با اشاره به اینکه دولت سوریه از لحاظ سیاسی و نظامی از سوی سه راس مثلث شوم امریکا اسرائیل و عربستان در فشار است گفت: از این رو مسئولین این کشور نیازمند رایزنی مستمر با ایران هستند تا بتوانند در حوزه سیاسی و نظامی در برابر این مثلث شوم ایستادگی کنند لذا سفر وزیر دفاع و وزیر امور خارجه کشورمان به دمشق می‌تواند در بهبود شرایط نظامی و سیاسی سوریه مثمرثمر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هانی زاده سوریه محور مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۵۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی

وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه هوایی در یک کشور آفریقایی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به نیجر واکنش نشان داد.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا امروز جمعه پس از اینکه منابع خبری از ورود نیرو‌های روسی به پایگاه هوایی در نیامی پایتخت نیجر خبر دادند، به این موضوع واکنش نشان داد و گفت که مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: روس‌ها در مکانی جدا هستنند و نمی‌توانند به تجهیزات یا نیرو‌های ما برسند. همواره بر سلامت نیروهایمان و حمایت از آن‌ها تمرکز داریم. با این حال مشکلی بابت حمایت از نیرو‌های ما وجود ندارد.

یک مقام آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کرد که روسیه تعدادی از نیروهایش را در حالی به یک پایگاه هوایی در کشور آفریقایی نیجر منتقل کرده که هنوز تعداد اندکی از نیرو‌های آمریکایی در آنجا حضور دارند. بیشتر نیرو‌های آمریکایی قبلاً از این پایگاه در شهر نیامی، پایتخت نیجر خارج شده بودند.

ورود مستشاران نظامی روسی به این کشور در غرب آفریقا حدود سه هفته پیش و در پی تصمیم نیجر مبنی بر خروج تمام نیرو‌های آمریکایی صورت گرفت. این فرمان به طور قابل توجهی بر تلاش‌های نظامی ایالات متحده در منطقه موسوم به «منطقه ساحل» تأثیر گذاشت.

پنتاگون اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی از این کشور خارج خواهند شد، اما جدول زمانی دقیقی برای آن ارائه نکرده است.

زمانی که نیرو‌های روسی ماه گذشته میلادی وارد نیجر شدند، مشخص نبود که در کجا اقامت دارند. یک مقام آمریکایی گفت که آن‌ها اکنون در طرف دیگر پایگاه نیامی، معروف به (پایگاه هوایی ۱۰۱) قرار دارند و نزدیک نیرو‌های آمریکایی نیستند. این پایگاه در کنار فرودگاه بین‌المللی دیوری هامانی است، جایی که سایر نیرو‌های بین‌المللی - مانند آلمانی‌ها و ایتالیایی‌ها - نیز در آن ساکن هستند.

این مقام به شرط ناشناس ماندن درباره تحرکات این نیرو‌ها صحبت کرد. دقیقاً مشخص نیست که چه تعداد از نیرو‌های آمریکایی در پایگاه نیامی باقی مانده‌اند. حضور روسیه در این پایگاه در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین واشنگتن و مسکو بر سر حمایت مستمر ایالات متحده از ارتش اوکراین همچنان بالا است.

حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی هنوز در نیجر هستند، اما بخش اعظم آن‌ها به پایگاه هوایی ۲۰۱ در نزدیکی اغادیز در ۹۲۰ کیلومتری پایتخت نقل مکان کردند.

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس