Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،‌ آیت‎الله محمد امامی کاشانی، عضو مجلس خبرگان رهبری، امروز، 16 شهریورماه در خطبه  دوم نماز جمعه تهران با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر «جنگ رسانه‏‎ای» گفت: جنگ رسانه‎ای یکی از مسائلی است که دشمن به وجود آورده برای اینکه در مردم اضطراب و التهاب ایجاد کند و مردم را از نظام جدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رئیس‎جمهور بی‎خرد آمریکا می‎گوید؛ «روزی که وارد کاخ سفید شدم گفتم تا چه قدر وقت می‎خواهیم تا خاورمیانه را تسخیر کنیم»؛ خاورمیانه هم تنها ایران نیست بلکه شامل کشورهای دیگر اسلامی می‎شود که به گونه‎ای به سراغ هر کدام می‎روند و تلاش می‎کنند آنها را تسخیر کنند اما همانطور که 40 سال است نتوانسته‎اند توطئه‎های خود را علیه ایران به تنیجه برسانند، در این توطئه نیز به جایی نخواهند رسید.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با مقابله با اشاعه ویروس بدبینی در جامعه و در میان مردم اظهار کرد: این کار رسانه‎هاست که امروز وارد جنگ با ایران شده‎اند تا جو را آلوده کنند؛ در رابطه با اقدامات قوای سه گانه فضاسازی می‎کنند تا این مطلب را القا کنند که باید با نظام جمهوری اسلامی خداحافظی کرد و آن را کنار گذاشت؛ دشمن امروز بر سر این مسئله در حال سرمایه‎گذاری است و تمام تلاشش این است که بتواند این افکار را در اذهان جا بیندازد.

وی تصریح کرد: امروز کارهای بسیار خوبی از سوی سه قوه انجام شده اما ممکن است در جایی مشکلی باشد که مشکل را باید با مطالعه و تلاش شبانه‎روزی و مدیریت قوی و انگیزه بالا رفع کرد.

خطیب جمعه تهران با اشاره به آیه 102 سوره توبه و تلاش قرآن کریم برای ایجاد امید،‌ اعتماد و اطمینان در جامعه گفت: در آیه 17 سوره اسرا نیز خداوند می‎فرماید «چيزى را كه بدان علم ندارى دنبال مكن»؛ این اشاره قرآن برای حفظ جامعه و امت اسلامی است و لازم است به این نکات توجه داشت.

وی ادامه داد: دشمن به دنبال فضاسازی است تا بدبینی را در جامعه گسترش دهد بنابراین باید کاری کنیم که ویروس بدبینی در جامعه کنار گذاشته شود.

آیت‎الله امامی کاشانی اظهار کرد: رئیس‎جمهور امریکا گفته «جمهوری اسلامی در ایران به خاطر اینکه مردم عملکرد دولت را مورد اعتراض قرار می دهند در حال سقوط است»؛ کسانی که احتکار و گران فروشی می کنند ببینند چگونه به کشور و نظام ضربه می‎زنند.

وی با تاکید بر ضرورت انتقاد از عملکرد مسئولان و ارائه راهکار برای رفع مشکلات گفت: انتقاد و نشان دادن را‎حل از سوی فرهیختگان، دانشگاهیان و کارشناسان در این بحران و جنگ اقتصادی دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی یک این وظیفه است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نزدیک شدن به ایام عاشورای حسینی گفت: عاشورا در پیش است و بیایید از عاشورا درس ایثار و فداکاری بگیریم؛ باید همه تلاش و کوشش کنیم و اخلاص داشته باشیم و قوی باشیم و راهی که امام و رهبری پیش روی ما گذاشته‎اند را برویم چرا که این راه، تنها راهی است که باید برویم.

به گزارش ایکنا، آیت الله امامی کاشانی در خطبه اول نماز جمعه تهران ضمن توصیه نمازگزاران به رعایت تقوا، در مورد فساد و مفسد در قرآن کریم،‌ با اشاره به آیه 205 سوره بقره گفت: در این آیه آمده است «وَإِذَا تَوَلَّى سَعَى فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ/ و چون برگردد [يا رياستى يابد] كوشش مى ‏كند كه در زمين فساد نمايد و كشت و نسل را نابود سازد و خداوند تباهكارى را دوست ندارد».

وی افزود: گرچه واژه «حرث» فقط به معنای کشاورزی است اما این مطلب به عنوان نمونه و نمادی از اقتصاد، تولید، صنعت و بالاخره سرمایه مادی و اموال جامعه است؛ «نسل» نیز به معنای فرزند یعنی ازدواج، تشکیل زندگی و آوردن فرزندان است؛ این دو اصل در جامعه است که افرادی می‎خواهند برای اینکه خودشان به جایی برسند بساطی که مربوط به جامعه است را از بین ببرند اما اینها کور خوانده‎اند؛ چرا که خداوند متعال فساد را دوست ندارد و فساد نمی تواند در زمین باقی بماند.

امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: مرحوم طبرسی در مجمع البیان حدیثی ذیل این آیه بیان کرده که اشاره دارد مراد از «حرث» دین است و مفسدان می خواهند دین را از بین ببرند.

وی در مورد ارتباط دین با کشاورزی و تولید گفت: دین برای این است که جامعه حیات مادی داشته باشد؛ اگر هدف زندگی رسیدن به کمال است، بدون ماده و بدون دنیا و وسایل معیشت نمی‎تواند به هدف برسد و تحقق پیدا کند بنابراین اگر تولید و کشاورزی ضربه بخورد، دین ضربه خواهد خورد یعنی مردم دین را رها می‎کنند بنابراین اگر در جامعه کشاورزی و تولید از بین برود، دین از بین رفته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین ادامه داد: منظور از «نسل» نیز انسانیت است و فاسدان می‎خواهند تشکیل زندگی و فرزنددار شدن را از بین ببرند؛ وقتی که تولید، اقتصاد و اشتغال نباشد، تشکیل زندگی و ازدواج صورت نمی‌گیرد و اینجاست که نسل منقرض می شود و با انقراض و پایان نسل، انسانیت تباه می‌شود.

آیت‌الله امامی کاشانی با تاکید بر تلاش برای رفع مشکلات و مبارزه با مفسدان گفت: بخشی از این مشکلات به خاطر فضایی است که دشمن با عنوان «جنگ رسانه‌ای» آغاز کرده است، ولی در فضای دیگری افرادی در جامعه هستند که باید شناسایی شوند و به دست محکمه و دادگاه و دستگاه قضاییه برسند و محاکمه شوند و به سزای اعمالشان برسند.

وی با اشاره به اقدام برخی در گرانفروشی و احتکار کالا گفت: این گرانفروشی، بالابردن قیمت‌ها و احتکار کردن و امثال این خیانت‌ها، انسان را از بین می برد.

خطیب جمعه تهران به خانواده‌ها توصیه کرد، پدران و شوهرانشان که دست به گرانفروشی و احتکار کالا زده اند را نصیحت کنید چرا که پولی که به دست می‎آورند حرام است.‎

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب خطاب به سران سه قوه برای کار شبانه‎روزی گفت: جلوگیری از احتکار، گرانفروشی و برطرف کردن مشکلات مردم با برنامه‎ریزی دقیق و مدیریت قوی و الهی وظیفه تمام قواست تا این کشور را در این تلاطم و ناآرامی به ساحل آرام و مطمئن برسانند.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: مجلس خبرگان رهبری نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۶۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد

ایسنا/خراسان رضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شعار سال ۱۴۰۳ «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و این امر بیانگر این است که اقتصاد اساساً زمینه‌ساز استقلال یک کشور است؛ زیرا وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد و این وابستگی انسان‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و آن‌ها را مزدور می‌کند.

سید صولت مرتضوی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جشنواره امتنان که در سالن تلاش مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهید برونسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خداوند را شاکرم که به بهانه جشنواره امتنان در جوار امام رضا(ع) گردهم جمع شده‌ایم و در هفته کارگر با کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان در میان شما عزیزان هستم. هفته کارگر فرصت مغتنمی است تا مدیران دستگاه اجرایی و دولتمردان به بررسی ابعاد پیدا و پنهان خدمات کارگران بیاندیشند و رسیدگی کنند.

وی بیان کرد: موضوع کار و کارگر دو مقوله‌ای هستند که اساسا عنصر تعالی، پیشرفت و آبادانی هر جامعه‌ای را رقم می‌زنند. در دیداری که در روزهای گذشته مقام معظم رهبری با کارگران داشتند، آیت‌الله خامنه‌ای به تفصیل در خصوص مقام کار و کارگر سخن گفتند و دو مقوله کارگر از منظر اسلام و کارگر از دیدگاه سایر مکاتب را تفکیک کردند؛ که از منظر احکام و آموزه‌های دینی جایگاه کارگر جایگاهی بسیار رفیع است و از آیات و احکام قرآن چنین برداشت می‌شود که جوهره پیشرفت و تعالی کار و تلاش است.

کارگر ستون فقرات تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کارگر در منظر پویای اسلام، ابزاری برای تولید نیست بلکه کارگر خالق است و این خالق می‌تواند تولید را برای صنعت به ارمغان بیاورد. از منظر مقام معظم رهبری تولید ستون فقرات اقتصاد است و کارگر ستون فقرات تولید است و نفس کار و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش است. وابستگی اقتصادی عوامل مختلفی از قبیل عدم ایمان به خداوند و شهوت قدرت را دارا است و اگر امروزه مشاهده می‌کنیم که نظام جمهوری اسلامی ایران قطب‌بندی حاکم و رایج بر جهان را فرو ریخته است به دلیل زحمت‌های کارگران جمهوری اسلامی ایران است که باعث پدید آمدن استقلال مالی در سطح کشور شده‌اند.

مرتضوی ادامه داد: ایرانی که در سال‌های گذشته برای خرید وانت‌تویوتا، سیم‌خاردار و امکانات اولیه دفاعی محتاج بیگانگان بود، امروزه به دست و توان کارگران ایرانی کروز پرتاب می‌کند و موشک‌های نقطه‌زن خاص را پدید می‌آورد؛ که این امور از تلاش و زحمت‌های کارگران جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است. کارگران ایرانی در زمینه‌های مختلفی موفق شده‌اند و برای ایران موفقیت کسب کرده‌اند و این امر به این دلیل است که کار را جهاد می‌دانند و نگاهی خالص به کار دارند که می‌تواند استقلال اقتصادی را که بسترساز اقتصاد سیاسی است، فراهم کند. از سوی دیگر کارفرمایان هم در این امر دخیل بوده و متاسفانه برخی‌ از آن‌ها در جامعه کارگری و کارفرمایی به دنبال دوقطبی‌سازی هستند؛ اما باید توجه کنند که کارگر و کارفرما یکی هستند و رابطه کارگری و کارفرمایی رابطه محب و محبوبی است و طرفین باید همدیگر را دوست داشته باشند.

وی تصریح کرد: اگر توان علمی و اجرایی کارگران ایران اسلامی وجود نداشت، امروزه نمی‌توانستیم در معادلات جهانی اثرگذار واقع شویم. زیرا هیچ معادله‌ای در جغرافیای سیاسی جهان وجود ندارد که بدون در نظر گرفتن سهم جمهوری اسلامی ایران قابل حل باشد. جهش تولید امری است که کارگران و کارفرمایان می‌توانند آن را در جامعه به وجود آورند. زیرا امروزه در زمینه تولید به رشد رسیده‌ایم و انشاالله با همکاری مردم جهش را به ارمغان می‌آوریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: دولت مشتاق است که آحاد مختلف جامعه صاحب سرمایه شوند و در این راستا نیز تلاش‌های بسیاری کرده است. درست است که تورم، حقوق، نیازهای کارگران و ... مسائل بسیار مهمی هستند اما این امر در زمان خود بررسی می‌شود و این فرمایشات به حق است اما باید دلیل این امور هم برای مردم بیان شود. دلیل این مشکلات و معضلات اقتصادی این است که متاسفانه به دلیل پاره‌ای از ملاحظات و نگاه کردن به واکنش بیگانگان؛ کشور ایران یک دهه در رکود بوده است و این امر در جداول رشد به صراحت نمایان شده و رشد حدود نیم درصد بیان شده است؛ زیرا در آن دهه نقدینگی به شدت زیادی افزایش داشته است و تورم با رشد غیرمنطقی افزایش یافته است، لذا این امور باعث رکود جامعه اقتصادی ایران در یک دهه شده است.

افزایش ۱۱۷ درصدی درآمدها در سه سال اخیر

مرتضوی افزود: تمام تلاش دولت ایران این است که به فضل الهی تورم را مهار کند، تولید را افزایش دهد و رشد اقتصادی مطلوبی را کسب نماید. زیرا تورم نقطه به نقطه در اسفند سال ۱۴۰۲ به ۳۵ درصد رسیده است و بر اساس گزارشات مرکز آمار ایران تورم نقطه به نقطه فروردین ۱۴۰۳ به کانال ۲۹ رسیده است و تورم کل فروردین به ۳۸.۸ درصد رسیده است، بنابراین با هدف‌گذاری که دولت انجام داده است، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال نرخ رشد تورم را مدیریت کنیم و به کانال ۲۹ درصد دست یابیم.

وی ادامه داد: البته لازم به ذکر است که از نظر ریالی در سه سال اخیر بالغ بر ۱۷۵ درصد حقوق‌ها افزایش داشته است و از منظر درصدی هم ۱۱۷ درصد افزایش درامد را دارا هستیم که این امر در میانگین سالانه رقم ۴۰ درصد را به خود اختصاص داده است. اما با توجه به این آمار باز هم این افزایش کافی نیست و در تلاش هستیم که با وحدت این امر را افزایش دهیم. باید فردی و گروهی تلاش کنیم و در راستای حق قدم برداریم تا در جامعه تاثیرگذار باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص مسکن کارگران عنوان کرد: از مسئولین استانداری، شهرداری و کارفرمایان درخواست می‌کنم که به حوزه مسکن کارگری توجه ویژه کنند و کارفرمایان محترم در مکان‌های مناسب و در جوار کارگاه‌ها این امر را برای کارگران فراهم آورند. زیرا اگر عشق باشد، بهره‌وری افزایش پیدا می‌کند؛ اگر بهره‌وری افزایش یابد، تولید ناخالص افزایش پیدا می‌کند و اگر این امر افزایش یابد سرانه درآمد افزایش پیدا می‌کند. لذا باید در این راستا قدم برداریم و دولت هم مصمم در این امر قدم بر می‌دارد تا گره از مشکلات کارگران باز کند. بنده از جانب خود شهادت شرعی می‌دهم که رییس جمهور در این امر هوشیار است و به تمامی مسئولین دولت در خصوص معیشت مردم در تمامی جلسات هشدار می‌دهد. بنابراین برای این امور تعابیر مختلفی اندیشدیده شده است که یکی از این تعابیر طرح کالابرگ است که برای عموم مردم جامعه ارائه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • حمایت چهره نزدیک مصباح یزدی از گشت ارشاد و طرح نور
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین