Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@05:54:51 GMT

پیشنهاد ملی برای مبارزه با احتکار و جرایم سوله‌ای

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۰۶۹۹۶

پیشنهاد ملی برای مبارزه با احتکار و جرایم سوله‌ای

باید بجای دولتی‌سازی مبارزه با فساد اقتصادی به دنبال مردمی‌سازی یا بهتراست بگوییم ملی سازی مبارزه بافساد "احتکار" باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به به نقل از بلاغ،  احتکار کلیدواژ‌ه‌ای که این روزها در مراودات اقتصادی و در صدر اخبار رسانه‌ها مثل یک تیر به قلب مردم ونظام شلیک می‌شود واین درحالیست که مردم چنین صحنه‌هایی را در دوران جنگ 8ساله و دفاع مقدس دردهه60 هم شاهد بودند که محتکران، جنگ را ناجوانمردانه یک فرصت می‌دیدند وامروز هم درشرایطی که دشمن دیروز وامروز، قرارگاه جنگ اقتصادی علیه نظام اسلامی ترتیب داد، بازهم سروکله دو واژه مذموم پیدا شد وتیتر گردید: احتکارـ اختلاس
 
احتکار واختلاس پدیده‌ای است که دو آثارشوم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دردهه60هم بدلیل غفلت کارگزاران به "شبیخون فرهنگی" هم این دو آثار درجامعه اسلامی ایجاد شد که شاخه های فساد امروز هم ریشه در آن دیروزی هاست و اما آثار شوم:
 
1-بواسطه "احتکار" سرعت محرومیت محرومان و تهیدستان زیاد می‌شود وآنها را به نفس نفس زدن می اندازد وانداخت...
 
2-بواسطه "احتکار"، سرعت ثروت اندوزی حرام خواران مفسد ومحتکر هم زیاد می‌شودواین یعنی "فاصله طبقاتی" و باز یعنی اگر10دهک درجامعه وجود دارد، دراندک چشم به هم زدنی بشود 2دهک فقیر وغنی آنهم درشرایطی که دشمن هم با تحریم وتزویر زخم دل محرومان را عمیق ترمی‌کند...
 
-احتکار در شرایط جنگ اقتصادی فقط یک فساد اقتصادی نیست بلکه باید گفت :"فحشای اقتصادی"
 
-پشنهاد: واما راهکار عملی و ساده برای مبارزه ملی علیه محتکران که بدین شرح پیشنهاد می‌شود:
 
باید بجای دولتی‌سازی مبارزه با فساد اقتصادی به دنبال مردمی‌سازی یا بهتراست بگوییم ملی سازی مبارزه بافساد "احتکار" باشیم.
 
پیشنهاد می‌شود که به همراه بسته تعزیری علیه محتکران، یک بسته تشویقی هم تعریف شود، یعنی اینکه برای عمومی کردن فرهنگ "افشاگری"علیه "فساد سوله‌ای"، قانونی وضع شود تا کسی یا کسانی که فساداحتکارکننده خائنی را افشا کردند، سهمی و مشوقی داشته باشند وآنهم اینست که درصدی محدود ومشخصی( به فرض مثال5%) بعد ازعرضه عمومی محصولات احتکارشده به بازار به آنها به عنوان بسته تشویقی یا "بن افشاء" تعلق گیرد وحتی می‌توان برای کسی یا کسانی که خودشان در زمره افرادی هستند که شریک جرم محتکران بودند، ولی دست به افشا زدند هم ازاین بسته و "بُن افشاء" البته پس از تحمل مجازات بهره مند گردند.
 
با این حرکت هوشمندانه بواسطه ایجاد "پلیس مردمی" می‌توان مبارزه با محتکران را تا حد کوچه پس کوچه شهرها هم برد و ریشه آنرا درهم کوبید تا محتکران نه اینکه یک روز بلکه ساعاتی ولحظاتی درامان نباشند
-به نظرم پیشنهاد جذابی است،درسته؟؟

یادداشت از میثم معافی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول مطالبات ۱۱ هزار میلیاردی در پرونده‌های اقتصادی

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: میزان وصول مطالبات در مرحله تحقیق در دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی طی سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی صالحی؛ دادستان عمومی و انقلاب تهران به ارائه گزارشی در رابطه با عملکرد دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در سال 1402 پرداخت و گفت: مجموعاً میزان وصول مطالبات در مرحله تحقیق در دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی طی سال 1402، بیش از 11 هزار میلیارد تومان بود که اکثراً شامل مطالبات برخی بانک‌ها، پرونده‌های مالیاتی و برخی پرونده‌های کثیرالشاکی بود.

دادستان تهران 246 دستگاه کِشنده توقیف شده در گمرک را تعیین تکلیف کرد؛ فرصت 5 روزه مالکان برای ترخیص

وی افزود: میزان وصول جزای نقدی از محکومان در شعب اجرای احکام این دادسرا طی سال گذشته بیش از 184 میلیارد تومان و میزان ردّ مال صورت گرفته نیز بیش از 843 میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل
  • زندانی جرایم غیرعمد با حمایت دادستان اردبیل آزاد شد
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • وصول مطالبات ۱۱ هزار میلیاردی در پرونده‌های اقتصادی
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • وصول بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان در دادسرای جرایم اقتصادی در سال ۱۴۰۲
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • عملکرد دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در سال ۱۴۰۲