Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرگزاری برنا از فارس، دکتر «حمید آموزگار» با تاکید بر اینکه تشخیص اغلب بیماری های قلبی به کمک اکوکاردیوگرافی جنین از هفته هفدهم جنینی امکان پذیر است و اقدامات درمانی و در صورت لزوم انجام اینترونشن قلب جنین در سن ۲۰ تا ۳۰ هفتگی می ‌تواند یک زندگی سالم را برای او رقم بزند، افزود: هم‌ اینک از هر ۱۰۰هزار تولد نوزاد سالم، یک مورد به مشکل قلبی مبتلاست که امروزه تیم جراحی جنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ‌عنوان یک از معدود مراکز درمانی در دنیا قادر است اینترونشن قلب جنین را با موفقیت انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات علمی دانشگاه  با تاکید بر اینکه هرچند عمل جراحی‌ اقدامی دشوار است،بیان کرد:  انگیزه و دانش پزشکان تیم جراحی جنین در دانشگاه علوم پزشکی آنان را در این مسیر مصمم کرده و باعث شده این مرکز به‌ عنوان تنها مرکز درمانی ایران، مجری دوره ‌های آموزش فلوشیب پزشکی قلب کودکان باشد. وی افزود:  این‌ گونه جراحی پیشرفته، در برخی مراکز درمانی کشور‌های آمریکا، انگلیس و برزیل و هم ‌اینک در شیراز انجام می ‌شود. عضو تیم جراحی جنین دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به انجام اعمال اینترونشن قلب جنین در شیراز، گفت: این جنین ها، دچار تنگی شدید دریچه ریوی یا آیورت بودند و بطن راست یا چپ کوچک ‌تر از حد طبیعی داشتند که در صورت انجام نشدن جراحی، تا پایان عمر از مشکل قلبی رنج می ‌بردند. دکترآموزگار ادامه داد: این عمل جراحی به‌ صورت گشاد کردن دریچه ریوی یا آیورت، با استفاده از بالون است و تیم جراحی جنین شیراز توانست زمینه رشد بطن راست یا چپ جنین را برای داشتن یک زندگی عادی پس از تولد فراهم کند. این پزشک متخصص با بیان اینکه انجام جراحی قلب جنین در سن ۲۰ تا ۳۰ هفتگی می‌ تواند توام با یک زندگی طبیعی برای نوزاد پس از تولد باشد، اضافه کرد: در صورت انجام ندادن این عمل، خطر بروز مشکل قلبی تا پایان زندگی نوزاد وجود دارد. عضو تیم جراحی جنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ادامه داد: نخستین عمل جراحی قلب جنین در سال ۹۱ به ‌عنوان نخستین عمل در کشورهای منطقه، در شیراز با موفقیت انجام و جنین با سلامت کامل متولد شد؛ در حال حاضر نیز با تشخیص به ‌موقع پزشکان و غربالگری مادران باردار قادر هستیم ۹۰ درصد این بیماران را با استفاده از روش ‌های مختلف درمان معالجه کنیم و حتی تمهیداتی در نظر بگیریم که نوزادان نیاز به جراحی باز نداشته باشند. وی با اشاره به پیشرفت و توان علمی متخصصان داخلی، گفت: درمان های دارویی برای بی نظمی قلب جنین، پیشگیری از عوارض بیماری های روماتیسمی مادر بر روی قلب جنین، درمان نارسایی قلب جنین، استفاده از اکسیژن برای افزایش رشد بطن چپ در جنین هایی با کاهش رشد بطن چپ از جمله مداخلات و اقداماتی است که می تواند جلو مشکلات جنین را بگیرد و باعث کاهش مرگ و میر جنین شود. عضو تیم جراحی جنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز به جراحی اینترونشن برای نوزاد با «هیپرپلازی» بطن چپ برای نخستین بار در کشور، به همت پزشکان دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: این نوزادان تا چندی پیش به علت نبود این فناوری در کشور، جان خود را از دست می دادند. این فوق تخصص بیماری‌ های مادرزادی قلب، راه ‌اندازی مرکز ژنتیک جنوب کشور در دانشگاه علوم پزشکی شیراز را نیز به ‌عنوان یک امر مهم در زمینه تشخیص به ‌موقع بیماری‌ های ژنتیکی جنین دانست و گفت: انجام غربالگری‌ های مادران باردار امر مهمی است که باید در هفته‌ های نخست انجام شود تا در صورت تشخیص جنین ناسالم بتوانند به‌ صورت قانونی در ۱۸ تا ۱۹ هفتگی جنین خود را سقط کنند و یا اقدامات درمانی مناسب را به موقع انجام داد. دکتر «آموزگار» یادآور شد: چنانچه بتوانیم با تشخیص به‌ موقع، مادران را به انجام آزمایش‌ های غربالگری تشویق کنیم از مرگ ‌و میر نوزادان بیمار جلوگیری می شود و جامعه‌ ای سالم ‌تر خواهیم داشت.  بر اساس آمار‌ها نیمی از افرادی که به ناهنجاری ‌های ژنتیکی سندروم داون مبتلا می شوند، از داشتن قلب سالم محروم هستند و به همین منظور با تشخیص به ‌موقع از تولد جنین‌ های مبتلا به سندروم داون جلوگیری می شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیماری های قلبی جراحی دانشگاه علوم پزشکی درمان مرگ و میر نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید