Web Analytics Made Easy - Statcounter

رژیم غذایی سالم حاوی سبزیجات و پرهیز از مصرف  چربی، غذاهای فرآوری شده و کاهش استفاده از قند و نمک به حفظ سلامت کلیه‌ها کمک بسیاری می‌کند، شما با مصرف برخی سبزیجات می‌توانید به پاکسازی، محافظت وبهبود عملکرد کلیه‌ها کمک شایانی کنید.

این سبزی را بخورید تا کلیه‌ای سالم داشته باشید

مارچوبه سبزی است که مصرف آن به سلامت کلیه‌ها و عملکرد این عضو دستگاه دفعی کمک زیادی می‌کند، مارچوبه حاوی ماده‌ای به نام آسپاراژین است که در پاکسازی کلیه‌ها نقش بسزایی دارد همچنین این سبزی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی بوده و فاقد چربی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارچوبه منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها ویتامینC ،‌ فیبر و پروتئین‌های گیاهی است و طعم بسیار خوبی دارد اما تنها عارضه‌ای که مارچوبه ایجاد می‌کند آن است که آسپاراژین موجود در آن که به پاکسازی کلیه‌ها کمک می‌کند، منجر به بروز بوی شدید ادرار می‌شود.

 تضمین سلامت کلیه‌ها با مصرف پیاز

پیاز سبزی است که سرشار از فلاونوئید‌هایی مانند کور‌ستین است که به دفع سموم و مواد شیمیایی به بدن کمک می‌کند، افزون بر این پیاز نقش منحصر بفردی در پاکسازی رگ‌ها و بهبود عملکرد گردش خون  و خاصیت ضد التهابی دارد، اگر به فکر تغییر سبک غذایی خود و تضمین سلامت کلیه‌هایتان هستید حتما پیاز را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

پاکسازی کبد و کلیه از سموم با گل‌ کلم

گل کلم یکی از سبزیجات خوشمزه است که مواد مغذی موجود در آن مشابه کلم است و فواید زیادی برای سلامت کلیه‌ها دارد، این سبزی خوشمزه سرشار از ویتامین C، فیبر و فولیک اسید است، فیبر موجود در گل کلم در تقویت و پاکسازی کلیه‌ها و دفع سموم از بدن به کمک کبد نقش بسزایی دارد.

فلفلی که دوست کلیه شماست

فلفل دلمه قرمز سبزی دوست کلیه شناخته می‌شود زیرا حاوی مقادیر بسیاری پتاسیم، لیکوپن، ویتامین‌ B6، A،C، فولیک است که به حفظ سلامت کلیه‌ها و پاکسازی سموم از این عضو بدن کمک می‌کند.

 سیر آنتی بیوتیک طبیعی برای حفظ سلامت کلیه‌ها

سیر یک داروی طبیعی و باستانی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها محسوب می‌شود این سبزی کاهنده التهاب است و با عفونت‌ها مبارزه می‌کند همچنین موجب کاهش کلسترول خون می شود و بدن و کلیه‌ها را از سموم پاکسازی می‌کند همچنین سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی و قوی شناخته می‌شود به همین دلیل مصرف آن به سلامت افراد کمک شایانی می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قند سلامت سبزیجات مواد شیمیایی رژیم غذایی ویتامین باستانی درمان درمان سبزیجات سلامت قند مواد شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه براساس ردیابی و بازدید‌های میدانی بعمل آمده از باغات هلو، شلیل، گردو و کیوی، پوره زایی نسل اول آفت سپردار سفید توت از نیمه اول اردیبهشت امسال در برخی مناطق گرم استان شروع شد، به لزوم مدیریت و مبارزه تلفیقی با این آفت تاکید کرد.

او با اشاره به اقلیم‌های مختلف استان و دامنه زمان ظهور پوره در این شرایط آب و هوایی به باغداران توصیه کرد قبل از هر اقدامی با تهیه نمونه از باغ و ارائه آن به کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی با دریافت نسخه گیاهپزشکی برای مبارزه با آفت در بهترین زمان و بر اساس بررسی وضعیت بیولوژی آن در باغات اقدام کنند.

بیگی افزود: کاربردی‌ترین روش برای تعیین زمان دقیق مبارزه، بازرسی دقیق تنه درختان آلوده و مشاهده کلنی پوره‌ها روی تنه است و از آنجایی که پوره‌ها سپردار آجری رنگ هستند استقرار آنها روی تنه درختان، منجر به آجری و یا صورتی شدن تنه درختان می‌شود که با مشاهده رنگ صورتی یا نارنجی روی تنه و قبل از تشکیل پودر سفید رنگ قسمت آلوده، مبارزه باید انجام شود.

او با بیان اینکه مبارزه مکانیکی یکی از روش‌های مدیریت آفت در قالب مبارزه تلفیقی با ابن آفت است، پاک کردن تنه و شاخه‌های ضخیم (اصلی) درختان با اسکاچ نرم یا گونی، حذف و هرس سرشاخه‌های شدیداٌ آلوده را به باغداران توصیه کرد و افزود: هرس و از بین بردن قسمت‌های آلوده درخت و پاکسازی پوست درختان از آلودگی می‌تواند تاثیر سموم شیمیایی را افزایش دهد.

بیگی درباره مبارزه شیمیایی با این آفت، گفت: این نوع مبارزه پس از خروج ۶۰ تا ۷۰ درصد پوره‌ها از تخم قبل از تشکیل سپر با سموم توصیه شده ترجیحا سموم خانواده IGR نظیر آپلاود و آدمیرال به میزان ۰.۷۵ در هزار در نسخه گیاهپزشکی توصیه می‌شود.

او افزود: پس از خروج ۷۰-۶۰ درصد پوره‌ها از تخم قبل از تشکیل سپر با سموم توصیه شده، سموم خانواده IGR نظیر آپلاود (بوپروفزین) و آدمیرال (پیری پیروکسی فن) به میزان ۰/۷۵ در هزار و یا حشره کش‌های مجاز در نسخه گیاهپزشکی توصیه می‌شود.

بیگی با اشاره به اهمیت صادرات کیوی، کنترل شیمیایی تحت نظر کارشناس فنی و یا کلینیک گیاهپزشکی با استفاده از سموم مجاز توصیه شده با سمپاش پشتی تلمبه‌ای ترجیحا روی تنه و شاخه‌های اصلی درخت آلوده را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به حساسیت شدید درختان سیاه ریشه به ترکیبات روغنی در فصل رشد، از اختلاط حشره کش‌های توصیه شده با روغن امولسیون شونده خودداری شود.

او با تاکید به اینکه باغداران باید از سمومی که در ظروف اصلی بسته بندی، پلمپ و دارای برچسبی که نشان دهنده مشخصات کامل سم اعم از نام شرکت سازنده، تاریخ تولید، شماره پارت و بچ باشند و از فروشگاه‌های مجاز در قبال اخذ فاکتور خریداری شده برای سمپاشی استفاده کنند، به اطلاع رسانی به زنبورداران منطقه برای رعایت نکات ایمنی و جابجایی کندو‌ها قبل از سمپاشی و توجه به اطلاعات هواشناسی برای اطمینان از عدم بارندگی حداقل به مدت ۲۴ ساعت تاکید کرد و گفت: باغداران و بهره برداران برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر به مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها یا واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و یا کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)
  • سلامت هوای کلانشهر مشهد؛ یک شنبه ۱۶ اردیبهشت
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار