Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمد سعیدی درمراسم گرامیداشت روز دریانوردی که صبح امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی و کی‌تاک‌لیم دبیر کل IMO در تهران برگزار شد، اظهار داشت: امروز با چند چالش جدی در امور بین المللی دریانوردی مواجه هستیم که برای شرکت‌های کشتیرانی وجود این چالش‌ها می‌تواند بسیار پرریسک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه 90 درصد تجارت بین الملل در دنیا از مسیر دریا انجام می‌شود این حوزه اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا سازمان بین‌المللی دریانوردی راهکارهای مناسبی برای ایجاد امنیت و ایمنی در این حوزه خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه یکی از موضوعاتی که امنیت تجارت بین الملل را به خطر انداخته است ایجاد محدودیت در برقراری تجارت بین الملل است که می‌تواند امنیت در عرصه بین المللی را خدشه‌دار کند ادامه داد: اقدامات آمریکا در شش ماه گذشته امنیت بین المللی در حوزه دریانوردی را خدشه‌دار کرده و این آسیب در روزهای آینده بیشتر خواهد شد.

سعیدی ادامه داد: درخواست ما این است که سازمان بین المللی دریانوردی به صورت ویژه به این موضوع بپردازد و اجازه ندهد که یک کشور سیاست‌های خلاف تجارت بین الملل را به وجود بیاورد.

وی با بیان اینکه موضوع بعدی بحث تعهدات مربوط به 2020 است گفت: یکی از تعهدات 2020 ایجاد سیاست‌ها و برنامه‌ها برای تامین سوخت سولفور است که امروز با کمبود تولید این سوخت در پالایشگاه‌ها مواجه هستیم.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: اجرا شدن این تعهدات با شرایط امروز بسیار سخت‌ شده و پالایشگاه‌ها سوخت زیروپوینت 5 را بسیار کم تولید می‌کند حال اینکه این سوخت بسیار گرانقیمت در بازار کم رونق و در حال رکود بسیار کم است این در حالی است که 45 درصد هزینه‌های تجاری شرکت‌های کشتیرانی مربوط به تامین سوخت است.

سعیدی ادامه داد: از سوی دیگر در حالی که در آستانه پایان سال 2018 قرار داریم کمتر از اسکراپر تولید شده است که با این شرایط نمی‌توان تعهدات 2020 را برآورده ساخت.

سعیدی تاکید کرد: تقاضای ما به عنوان دارنده یک ناوگان ملی در حوزه دریانوردی این است که بتوانیم از امکانات بیشتری برخوردار شویم و بتوانیم استانداردهای فنی را بروز کنیم شرط تحقق این شرایط رفع محدودیت‌ها است.

سعیدی ادامه اداد: حال اینکه امروز با محدودیت‌هایی مواجه هستیم که مسائل ایمنی در صنعت دریانوردی را دچار اختلال کرده است و این جزو اهداف سازمان بین المللی دریانوردی است که این مشکلات را حل و امکانات مورد نیاز در اختیار خطوط کشتیرانی قرار دهد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تجارت جمهوری اسلامی ایران صنعت مدیر عامل شرکت امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی می‌تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد نیازمند تسریع تلاش‌ها برای کربن‌زدایی بخش کشتی‌رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال به‌شمار می‌رود که نه تنها از توسعه سوخت‌ها و کشتی‌های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می‌کند.

مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل‌ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ می‌تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان‌های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ را تجزیه‌وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت‌ها و نیازهای انرژی برای کشتی‌هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می‌تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده‌ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت‌های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه‌وتحلیل‌ها مقدار سوخت‌های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل‌سازی استفاده از سوخت‌های جایگزین کربن‌صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی‌هایی برآورده کرده‌اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه‌های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از کشتی‌ها در نظر گرفته شده است.

کربن‌زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی‌ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین‌المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه‌عطف در کربن‌زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه‌راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه‌ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه‌ای هم‌زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به‌عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی شناخته شد.

فعالیت‌های انجام‌شده از طریق کریدورهای کشتی‌رانی سبز می‌تواند موجب کاهش کربن‌زدایی گسترده‌تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت‌های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

کد خبر 746484

دیگر خبرها

  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • دستگیری عامل قدرت نمایی در درمانگاه قدیم دارخوین