Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد آیتی:

در حالی این روز‌ها دادگاه افرادی تحت عنوان مفسدان اقتصادی در حال برگزاری است که عده‌ای بر این باورند که این جلسات، با اصل موضوع که مبارزه با دانه درشت‌های اقتصادی است، فاصله دارد و همچنان سودجو‌ها و رانت‌خوار‌های اصلی در حال مال‌اندوزی هستند.

با توجه به شرایط نابسامان اقتصادی کشور و فقدان یک برنامه مدون اقتصادی از سوی دولت که باعث شده دیوار بی‌اعتمادی بین مردم و مسئولان بلندتر از همیشه شود تنها، شفافیت و صداقت دستگاه‌های مختلف است که می‌تواند این فضای ناخوشایند را بشکند و دوباره مردم را با سیاست‌های کشور همراه کند؛ موضوعی که همچنان مغفول مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از ارکان نظام که در این بین نقش بسزایی را ایفا می‌کند، قوه قضاییه است. مدتی است که این قوه حرکت در مسیر مبارزه با مفسدان اقتصادی را آغاز کرده، اما سوال جدی همگان این است که آیا افرادی که امروز محاکمه می‌شوند همان کسانی هستند که با عملکرد خود، نظام سیاسی - اقتصادی کشور را با چالش روبرو کردند؟

غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی در گفتگو با رویداد۲۴ و در ارزیابی خود از دادگاه مفسدان اقتصادی که در حال برگزاری است، گفت: چندی پیش آقای اژه‌ای به فراکسیون مستقلین مجلس آمدند و در این رابطه توضیحاتی دادند. ایشان گفتند ما نظر رهبری برای ورود به موضوع برخورد با مفسدان اقتصادی را گرفتیم، از این‌رو به سراغ مجلس نیامدیم، چون فرایند مجلس طولانی است. البته من این را نمی‌پذیرم، چون ایشان می‌توانست به مجلس بگوید ما عجله داریم و نمایندگان هم فوری موضوع را بررسی و قانون آن را تصویب می‌کردند.

او در ادامه افزود: در خصوص مفاسد اقتصادی، آقای اژه‌ای خیلی از مطالب را عنوان کرد و توضیحاتی مفصلی داد، ولی حقیقتاً نمایندگان خیلی اقناع نشدند، زیرا نمی‌توانیم بگوییم همه تقصیر‌ها متوجه دولت است. در مباحث اقتصادی که در کشور بوجود آمد هر سه قوه مقصر بودند. حتی ما نمایندگان اگر نقش نظارتی خود را درست انجام می‌دادیم و اشکالات را در زمان خود حل می‌کردیم شاهد بروز چنین چالش‌هایی نمی‌بودیم.

نماینده رشت در پاسخ به اینکه این دادگاه‌ها را چقدر جدی می‌بینید، گفت: این دادگاه‌ها و برخورد‌های اخیر را اصلاً شفاف‌سازی و مبارزه جدی با مفسدان اقتصادی نمی‌دانم و بیشتر یک نمایش سطحی است. اکنون بازخورد جامعه هم مشخص است و مردم اصلاً این نوع رسیدگی و برخورد را قبول ندارند و فکر می‌کنند این پرونده هم قرار است مثل پرونده‌های قبلی بسته شود.

جعفرزاده‌ایمن آبادی در خصوص اینکه نزدیکان متخلفان گفته‌اند عده‌ای پشت این پرونده‌ها بودند و به آن‌ها گفتند نگران نباشید، خاطرنشان کرد: معمولاً همین شکلی است. در مباحث قاچاق کالا و مواد مخدر هم همیشه افرادی که دم دست هستند مورد برخورد واقع می‌شوند و افراد بالادستی خیلی مشکلی برایشان پیش نمی‌آید. انتظار ما این است که همیشه با پشت صحنه‌ها برخورد جدی شود که متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد. وقتی آقای اژه‌ای می‌گویند که سردسته این افراد یک جوان ۲۷ ساله بود بدانید که چقدر آدرس ما غلط است.

وی با اشاره به اینکه مجلس قدرت لازم را برای برخورد با مفسدان اقتصادی ندارد، گفت: ما در مجلس دیوان نداریم و نهایتاً کمیسیون اصل نود می‌تواند موضوع را رسیدگی کند که آن‌ها هم خیلی اختیارات قانونی ندارند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان اظهار داشت: اگر امروز به کف جامعه برویم مردم به نوع برخورد‌ها می‌خندند. اینکه ۱۶ نفر دستگیر شوند و بگوییم مجموعاً ۳۰۰ میلیارد تومان فساد اقتصادی صورت گرفته بعد از طرفی هزاران هزار میلیارد تومان پول جابجا شود و مشخص نشود چرا، نشان از این دارد که خیلی اقدامی جدی و جامعه‌پسندی رخ نداده است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جعفرزاده ایمن آبادی مجلس قوه قضاییه مفسدان اقتصادی دادگاه اژه ای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۶۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمود حافظی با اشاره به اینکه جلوگیری از فعالیت مؤسسات غیرمجاز ضامن سلامتی مردم است، اظهار کرد: پلیس در راستای تحقق برنامه‌های پیشگیرانه و مقابله با اقداماتی که سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه مأموران پاسگاه انتظامی لاکان به همراه نماینده اداره بهزیستی از یک مرکز ترک اعتیاد در سطح حوزه استحفاظی بازدید کردند، افزود: طی بررسی‌های صورت گرفته غیرمجاز بودن فعالیت این مرکز برای پلیس محرز و با هماهنگی قضائی نسبت به پلمب و جلوگیری از ادامه فعالیت آن اقدام شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از انتقال ۱۰ معتاد که به اجبار در این مکان نگهداری می‌شدند به مرکز بازپروری و ترک اعتیاد مجاز خبر داد و بیان‌داشت: متصدی ۴۸ ساله این مرکز به دلیل انجام موارد متعدد تخلف و پذیرش بدون مجوز افراد پس از تشکیل پرونده به منظور سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام انتظامی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری خوب مردم با پلیس و با تاکید بر نظارت مستمر پلیس بر واحدهای صنفی و برخورد قانونی با متخلفان از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه فعالیت غیرقانونی و مجرمانه در اماکن عمومی از سوی افراد فرصت‌طلب و قانون‌گریز، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به برخورد قانونی با خاطیان اقدام شود.

کد خبر 6088608

دیگر خبرها

  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • کارگر و کارآفرین دو همکارند در خطّ مقدّم نبرد اقتصادی + فیلم
  • لشگرکشی روز گذشته گارد مسلح ایالتی تگزاس برای برخورد با دانشجویان حامی فلسطین+ فیلم