Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کانون عکاسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره همایش آشنایی با جذابیت‌های علم نجوم و فناوری فضایی گفت: این همایش به‌منظور آشنایی علاقه‌مندان به علم نجوم توسط انجمن علمی فیزیک و کانون عکاسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش ایسنا، بهنود بندی درباره همایش آشنایی با جذابیت‌های علم نجوم و فناوری فضایی گفت: این همایش به‌منظور آشنایی علاقه‌مندان به علم نجوم توسط انجمن علمی فیزیک و کانون عکاسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برای آشنایی عموم مردم با فناوری فضایی و اخترشناسی از استادان برتر دانشگاه خواستیم که در این همایش حضور پیدا کنند و علاوه بر این، سردبیر ماهنامه نجوم نیز دعوت شد تا اطلاعات لازم به حاضران در همایش داده شود.

دبیر کانون عکاسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: سال گذشته این همایش با حضور ۱۵۰ نفر برگزار شد که در کنار رویداد، مسابقه عکاسی نجوم را داشتیم و مردم از آن استقبال مناسبی کردند؛ امسال عکس‌های مسابقه سال گذشته را در قالب گالری در معرض دید عموم قرار دادیم.

دبیر همایش «آشنایی با شگفتی‌های جهان»، آشنایی با علوم کهکشانی را منجر به زدودن خرافه‌ها از نجوم دانست و گفت: این همایش با هدف زدودن کج‌فهمی‌های برخی افراد از علوم کیهان‌شناسی برگزار می‌شود.

وی افزود: اخترشناسی، رصد آسمان و صور فلکی، منظومه شمسی، چرخه زندگی ستاره‌ها و کاوش‌های رباتیک از دیگر محورهای این همایش است.

دبیر همایش آشنایی با شگفتی‌های جهان یادآور شد: آشنایی دانش‌آموزان و یا دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر علمی را دارند، از دیگر اهداف این همایش است تا آنان را جذب علوم فیزیک، نجوم و کیهان‌شناسی کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، بندی گفت: حدود ۲۰۰ نفر در این همایش حضور داشتند که نسبت به سال گذشته استقبال بهتری انجام شد و توانستیم برنامه‌های جانبی از جمله مسابقه علمی را برگزار کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه اميركبير کیهان شناسی نجوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۶۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.

وی خاطر نشان کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.

به گفته محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.

دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.

وی افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت: دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری

الکترومغناطیسی تقویت کننده های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی های این تحقیق بوده است.

گفتنی است، اساتید راهنمای این پروژه دکتر احد توکلی و دکتر پریسا دهخدا از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده اند.

کد خبر 6086516

دیگر خبرها

  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • ماهگرد ششم تهران
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • اصفهان به رنگ نجوم