Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن آترواسکلروز ایران، دکتر بابک شریف کاشانی در آستانه برگزاری بیستمین همایش ببن المللی تازه‌های قلب و عروق ایران با بیان اینکه سالانه شمار بسیاری از بیماران نیازمند به قلب در لیست انتظار پیوند جان خود را از دست می‌دهند، افزود: آمار پیوند اعضا در ایران مطلوب است، اما باید تلاش کنیم با فرهنگ سازی این آمار را ارتقاء دهیم و مانع مرگ بیماران نیازمند در لیست انتظار پیوند اعضا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به اینکه آمار پیوند قلب در استان تهران بیش از سایر استان‌ها است، گفت: به صورت میانگین سالانه ۷۵ تا ۱۰۰ پیوند قلب در ایران انجام می‌شود.

متخصص قلب و عروق افزود: اکنون برای نجات جان بیماران در لیست انتظار پیوند می‌توان از قلب مصنوعی استفاده کرد، اما متأسفانه به دلیل گرانقیمت بودن این جراحی عمده بیماران قادر به انجام آن نیستند.

وی گفت: بیمارانی که قلب مصنوعی دریافت می‌کنند گاه دیگر نیازی به پیوند قلب نخواهند داشت، اما باید همانند بیماران پیوندی تحت نظر پزشک باشند.

رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه امروزه به دلیل شیوع تصادفات و سکته‌ها آمار مرگ مغزی نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است، افزود: علم پزشکی این امکان را فراهم کرده که از اعضای بدن فردی که دچار مرگ مغزی شده و امکان حیات برایش وجود ندارد جان بیمار دیگری را نجات داد، اما متأسفانه برخی مواقع به دنبال تمایل نداشتن خانواده‌های افراد مرگ مغزی به اهدای اعضا بیماران نیازمند در لیست انتظار جات خود را دست می‌دهند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تمام افراد برای ترویج فرهنگ اهدا می‌توانند کارت اهدای عضو دریافت کنند، گفت: این اقدام موجب می‌شود تا هنگام وقوع حادثه تصمیم گیری برای اعضای خانواده نیز آسان‌تر باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به سختی رضایت خانواده‌ها برای اهدا و جراحی پیوند قلب، افزود: بیماران پیوندی پس از جراحی باید تحت نظر پزشک باشند و دارو مصرف کنند که گاه تهیه این دارو‌ها برای آن‌ها سخت می‌شود و این امر موجب می‌شود بیماران درمان را رها کنند.

وی گفت: متأسفانه رها کردن درمان موجب می‌شود بیمار به دلیل دریافت نکردن دارو‌های ضروری جان خود را از دست بدهد پس ضروری است انجمن ها، وزارت بهداشت و دولت بسته‌های حمایتی برای بیماران پیوندی تعریف کنند تا آن‌ها پس از جراحی دچار مشکل نشوند.

شریف کاشانی با بیان اینکه حمایت نکردن از بیماران پس از پیوند موجب هدر رفت عضو پیوندی، جان بیمار، تلاش گروه‌های پیوند و تیم جراحی می‌شود، افزود: علاوه بر دارو یکی از مهم‌ترین مشکلات بیماران پیوندی اشتغال است، متأسفانه مدیران ادارات و شرکت‌ها وقتی متوجه می‌شوند فرد متقاضی تحت جراحی پیوند عضو قرار گرفته به بهانه کارایی نداشتن از استخدام وی چشم پوشی می‌کنند که همین امر مشکلات اقتصادی بیماران را دو چندان می‌کند.

بیستمین همایش بین المللی تازه‌های قلب و عروق ۲۰ تا ۲۳ شهریور در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پیوند قلب ایران حمایت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • انجام ۱۰ عمل اهدای اعضا در خوزستان در ۵ روز، جهشی بی سابقه
  • انجام ۱۰ عمل اهدای اعضا در خوزستان جهشی بی سابقه
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران