Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهم «کارگران فصلی و ساختمانی»در سهام عدالت حدود ۶میلیون و ۱۱۰ هزار و ۳۴۶ نفر است. استان تهران و البرز جزو استان هایی هستند که کمتر از ۴۰ درصد جمعیت آنها مشمول سهام عدالت می شوند. ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷ اقتصادی اقتصاد ایران کار آفرینی و اشتغال نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  هدف از طرح "رتبه بندی جمعیت مشمول(اعضای تعاونی)سهام عدالت دراستان های کشور نشان دادن جایگاه تعاونی های سهام عدالت وتوزیع آن رادرکشور در راستای اجرایی شدن سیاست های کلی اصل44قانون اساسی باهدف خصوصی سازی، توانمندسازی و گسترش سهم تعاون دراقتصاد کشور  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سهام عدالت که با هدف «کاهش فقر» و «توزیع عادلانه ثروت دولت بین قشرهای مختلف جامعه» اعلام شد، مقرر شد تا بین افراد کم توان جامعه به منظور برقراری عدالت بین تمام اقضار توزیع شود.

نتایج بررسی های مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار بیانگر این است که سبد سهام عدالت ترکیبی از 50 شرکت بورس و فرابورس است که برای هر نفر از مجموعه پورتفوی آن،مبلغ یک میلیون تومان سهام اختصاصی داده شده است. بنابراین سهام عدالت متعلق به شرکت خاصی نیست و مجموع سبد سهام در درصدی از حدود 50 شرکت دولتی تعریف شده است که سود و زیان شرکت های علی السویه بین سهامداران تقسیم می شود.

بنا بر اعلام سازمان خصوصی سازی، تعداد مشمولان طرح توزیع سهام عدالت تا پایان سال 96در 19 گروه 49 میلیون و 226 هزار و 193نفر هستند که حدود 5 درصد از این افراد یعنی 2 میلیون و225 هزار و 672 نفر، از مشمولان فوت شده‌اند که سهام متوفیان به وارث آنان تعلق می گیرد.

بررسی سهم مشمولین سهام عدالت هر استان نسبت به جمعیت آن استان نشان می دهد، در مجموع 63 درصد از جمعیت ایرانیان کشور، مشمول دریافت سهام عدالت هستند که در 21استان کشور این سهم بیشتر از سهم کشور و سهم مشمولین سهام عدالت در 10 استان کشور کمتر از سهم کشور است.

بر اساس این گزارش، بیش از 80 درصد جمعیت استان های ایلام، لرستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و همدان مشمول دریافت سهام عدالت هستند. همچنین استان های تهران و البرز نیز جزو استان هایی هستند که کمتر از 40درصد جمعیت آنان از سهام عدالت بهره مند شده اند.

این آمار نشان می دهد، همانگونه که انتظار می رود و با توجه به اهداف توزیع سهام عدالت به اقشار کم درآمد جامعه، سهم مشمولین دریافت سهام عدالت در اکثر استان های محروم و کمتر توسعه یافته به نسبت سایر استان ها بیشتر است.البته به نظر می رسد درصد پوشش جمعیت مشمول سهام عدالت در استان سیستان و بلوچستان در قیاس با درصد پوشش سایر استان های کمتر توسعه یافته جای ارتقا دارد.

خلاصه اطلاعات وضعیت مشمولان طرح توزیع سهام عدالت در 19گروه و تعداد مشمولان در هر گروه حکایت از آن دارد که بیشترین مشمولان به ترتیب در گروه «روستائیان و عشایر»، «کارکنان شاغل و بازنشستگان کشوری، لشگری و تامین اجتماعی» و «کارگران فصلی و ساختمانی» هستند.

 گزارش کامل طرح "رتبه بندی جمعیت مشمول(اعضای تعاونی)سهام عدالت دراستان های کشور را مشاهده کنید.

 انتهای پیام/

 

 

 

R1012189/P1012122/S7,77,82,84/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سهام عدالت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سهام عدالت سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استقلال - پرسپولیس چند؟

  پس از تأیید‌صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصی‌سازی، مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه از صبح دیروز (دوشنبه) در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت.قرار بود در این مزایده ۸۵ درصد از سهام پرسپولیس به شش بانک شهر،ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین و ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال به شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس و چهار شرکت زیرمجموعه آن واگذار شود. در همین راستا بلوک ۸۵ درصدی استقلال و پرسپولیس معامله شدند.
محمود قامت، معاون نظارت و واگذاری سازمان خصوصی‌سازی در مورد مزایده سرخابی‌ها و معامله آن، اظهار کرد: امروز متقاضیان خرید دو باشگاه از طرف شرکت فرابورس اجازه حضور در رقابت پیدا کردند به‌طوری که توسط کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های پتروشیمی هلدینگ خلیج‌فارس، پتروشیمی پارس، پتروشیمی بوعلی، پتروشیمی شهید تندگویان و پتروشیمی بندر امام درخواست خود را برای خرید ۸۵ درصد سهام شرکت استقلال ارائه کردند و این معامله انجام شد.وی افزود: کارگزار خریدار قیمت خرید هر سهم پایه باشگاه استقلال ۳۰۴۶ ریال در سامانه معاملات وارد کرده بود که کارگزاری بانک صنعت و معدن برای فروش سهام این باشگاه از طرف دولت بود و مطابق رویه‌ها و مقررات معاملات فرابورس، این معامله در سامانه معاملات قطعی شد که ارزش کل آن ۲۷۹۳ میلیارد تومان است.
معاون سازمان خصوصی‌سازی در مورد واگذاری باشگاه پرسپولیس نیز گفت: برای خرید ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس نیز کنسرسیومی متشکل از بانک‌های شهر، ملت، صادرات، اقتصاد نوین و بانک رفاه، پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح و ذی‌ربط، به‌صورت مشترک درخواست خرید سهام شرکت پرسپولیس را ارائه کردند.وی افزود: این شش بانک از طرف کارگزار خریدارشان قیمت هر سهم معادل را ۳۵۸۰ ریال در سامانه معاملات درج کردند که کارگزار فروشنده سهام به نمایندگی از طرف دولت، کارگزاری بانک ملی ایران بود و این معامله هم مطابق رویه قطعی شد. قامت کل ارزش معامله ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را حدود ۳۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
   
جزئیات معامله ۶۰۰۰ میلیاردی سرخ‌آبی‌ها 
سید‌احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درخصوص واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش غیردولتی واگذار شد. سال ۱۴۰۰ دولت سیزدهم در شرایطی روی کار آمد که هر دو باشگاه به‌جهت عدم رعایت ضوابط AFC دچار محرومیت شده بودند، در همان سال ستادی برای هماهنگی واگذاری دو باشگاه بین وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بورس به ‌نمایندگی از وزارت اقتصاد دراین ستاد حضور داشتند.وی افزود: دراسفند ۱۴۰۰ اولین گام در این حوزه برداشته شد. این اتفاق در‌حالی انجام شد که در طول سه دولت گذشته و ازسال۱۳۷۶ شاهد تلاشی ناکام بودیم. درسال۱۴۰۰وباحضور۴۰۰هزارنفرازطرفداران افزایش سرمایه دو باشگاه انجام شد.خاندوزی با بیان این‌که در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش خصوصی انتقال مالکیت دو باشگاه انجام شود، گفت: با وجود این، این مزایده‌ها با اقبال خوبی از سوی بخش خصوصی و تعاونی‌ها روبه‌رو نشد. با توجه به پایان مهلت AFC مقرر شد که با مشارکت طلبیدن مجموعه‌های اقتصادی یعنی کنسرسیومی از بانک‌های غیردولتی و کنسرسیومی از صنایع پتروشیمی ذیل عنوان پتروشیمی خلیج‌فارس این اتفاق رخ دهد و این اتفاق امروز صبح در فرابورس ایران محقق شد.وی ادامه داد: تلاش دولت این بود که هم‌زمان با این‌که یک بار برای همیشه موضوع مالکیت را حل می‌کند، بحث شفافیت مالی، اقتصادی و مدیریت را حل‌وفصل کند، به همین دلیل مقرر شده است تا زمانی که مسأله درآمد پایدارناشی ازحق پخش به سرانجام برسد (که مسأله را به‌شکل اساسی‌تری حل خواهد کرد) جریمه آسیایی را به فرصتی برای اصلاح ساختار مدیریت باشگاه‌ها تبدیل کنیم.

دیگر خبرها

  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • سهم پنج درصدی استقلال و پرسپولیس به چه کسانی می‌رسد؟
  • واگذاری 5 درصد از سهام استقلال و پرسپولیس به پیشکسوتان
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟
  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند