Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

در انتخابات سال 96 که با حضور حداکثری ملت ایران برگزار شد، 21 نفر از شرکت کنندگان در پنجمین دوره انتخابات شورای شهر تهران توانستند با کسب اکثریت آرای عمومی به شورای شهر تهران راه پیدا کنند تا  آن طور که وعده داده بودند به نمایندگی از مردم صدای آنها باشند و با تمام توان خود و به کار بستن همه دانش و تخصصی که دارند، در مسیر رشد و بالندگی شهر تهران قدم بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آغاز شهریور ماه و برگزاری هشتادمین جلسه شورای شهر،  یک سال از حضور اعضای شورای پنجم شهر تهران در این مسئولیت گذشت. بر همین اساس گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران تلاش کرده تا با ارائه  آماری از فعالیتهای اعضای شورا در زمینه نطق های پیش از دستور، تذکرات، غیبت در جلسات، غیبت در رای گیری ها، شرکت در بررسی دستور جلسات، ارائه گزارش در صحن، پیشنهاد طرح و پیشنهادات عادی گامی موثر در مسیر شفافیت و کمک به تحقق شورای شیشه ای بردارد.

نمودارهایی که در ادامه مشاهده می شود، حاصل بررسی و مطالعه دقیق صورت جلسات شورای شهر تهران طی یک سال گذشته است.

اولین جدول مربوط به نطق پیش از دستور جلسات است که هر یک از اعضا می توانند با کسب اجازه از رئیس شورا هر مسئله ای را، در هر حوزه ای اعم از شهری و غیر شهری در مدت 10 دقیقه عنوان و نظرات خود را بیان کنند.

در این نوع از فعالیت اعضا،  الهام فخاری با 7 نطق پیش از دستور بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده و آقایان هاشمی، الویری، مسجد جامعی، امینی و خلیل آبادی هیچ نطق پیش از دستوری نداشته اند.

رئیس شورا (محسن هاشمی) به دلیل جایگاهی که دارد، در غالب جلسات یک نطق آغازین دارد که نظرات و دغدغه های خود را بیان می کند و شاید از همین جهت دلیلی برای ارائه نطق پیش از دستور از سوی او در این مدت نبوده است.

جدول دوم مربوط به تذکرات اعضای شواری شهر به مدیران شهری و یا سایر بخشهایی است که با مدیریت شهر در ارتباط هستند.

اعضا باید تذکر خود را در چند بند مکتوب کرده و پس از قرائت در صحن علنی به ریاست شورا دهند تا برای پیگیری و اقدام به مرجع دریافت کننده ارسال شود و مرجع دریافت کننده تذکر هم موظف است در صورت داشتن پاسخ، عضو تذکر دهنده را نسبت به کار خود قانع کرده و یا اگر پاسخی ندارد، اقدام به تغییر رفتار مطابق قانون کند.

زهرا نژاد بهرام با 31 تذکر بیشترین تذکرات را به مسئولین مرتبط با مدیریت شهری داده است و بهاره آروین و ابراهیم امینی هم در این یک سال کسی را مستحق تذکر ندیده اند و از نگاهشان هیچ کجای مدیریت شهری لنگ نمی زده است.

سومین جدول مربوط به غیبت در جلسات علنی شوراست. الهام فخاری از بین هشتاد جلسه شورای شهر که در سال اول برگزار شد، با 12 جلسه غیبت بیشترین آمار غیبت در جلسات را به خود اختصاص داده است و آروین، رسولی و سالاری هم در تمام جلسات حضور داشته اند.

چهارمین جدول مربوط به غیبت اعضا در حین رای گیری است. اعضای شورای شهر در هر جلسه چندین طرح، لایحه و یا دستور را بررسی می کنند که در پایان هر بررسی نسبت به تصویب آن از اعضا رای گیری می شود و اعضای حاضر می توانند رای خود را اعلام کنند، اما برخی از اعضا به دلیل عدم حضور در هنگام رای گیری رای نمی دهند. در یک سال گذشته بیش از 500 رای گیری در صحن شورای شهر انجام شده است که هر یک از اعضا به تعداد ذیل در رای گیری ها غیبت داشته اند.

در این بین مرتضی الویری و محسن هاشمی در بیش از یک پنجم رای گیری ها غیبت داشته اند و شهربانو امانی و بهاره آروین تقریبا در تمامی رای گیری ها حاضر بوده اند.

 

پنجمین جدول مربوط به تعداد بررسی دستور جلسات است که هر یک از اعضا در حین بررسی آن دستور نظرات خود را ارائه کرده اند و در بحث ها شرکت داشتند.

سید حسن رسولی با شرکت در بررسی 179 دستور جلسه، بیشترین میزان مشارکت را در طول هشتاد جلسه شورای شهر پنجم در سال اول به خود اختصاص داده و آرش حسینی میلانی هم با شرکت در بررسی 14 دستور جلسه در طول یکسال کمترین میزان مشارکت را کسب کرده است.

در بخش شرکت در بررسی دستور جلسات، به دلیل اینکه ریاست شورا (محسن هاشمی رفسنجانی)  مسئولیت اداره جلسات را به عهده داشته و سخنان خود را همواره در حین گفتگو با سایر اعضا ایراد می کرده است، آمار آن قید نشده است.

ششمین جدول مربوط به طرحهای پیشنهادی، پیشنهادات عادی و گزارشاتی است که اعضا در صحن ارائه کرده اند. مسجد جامعی و امانی با 31 پیشنهاد در صدر هستند و در خصوص طرحهای پیشنهادی هم علی اعطا با ارائه 12 طرح پیشتاز است.

در این قسمت ناهید خداکرمی، محسن هاشمی، مرتضی الویری و زهرا صدراعظم نوری هیچ پیشنهادی برای بهبود شرایط شهر تهران نداشته اند.

 

 

در جدول هفتم که آخرین جدول است، کارنامه اعضای شورای شهر در یک نگاه قابل بررسی است .

اعضای شورای پنجم شهر تهران طی یک سال گذشته توانسته اند به لحاظ کسب تجربه در مدیریت شهری خود را بارور کرده و به آرایشی جدید در شورای شهر برسند. لذا انتظار عمومی این است که هر یک از اعضا با نگاه کردن به کارنامه اعمال خود اعم از آنچه انتشار یافته و یا به دلیل در دسترس نبودن اطلاعات منتشر نشده، برای سال آینده کارنامه ای درخشان تر داشته باشند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شورای شهر شورای شهر تهران محسن هاشمی الویری الهام فخاری مسجد جامعی امانی حق شناس اعطا نژاد بهرام فخاری صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود

علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوز‌های مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال ۱۳۷۵ به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد. 

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله ۱۲۰ کیلومتری تهران ارائه شود. 

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • سارق دامهای سنگین در دام پلیس نور
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • از «جهانبخش امینی» چه می‌دانیم؟