Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی با اعلام این مطلب با تاکید بر اینکه آماری جزئی از تعداد دانشجویان بازداشتی ندارم، اظهار کرد: پرونده‌های کمتر از یک دهم دانشجویان بازداشتی وقایع اخیر هنوز بلاتکلیف است و مسئله آنها بطور جدی حل نشده است و وضعیت مابقی دانشجویان تا حدودی روشن شده است. در واقع برای اینکه در اعلام آمار جزئی دانشجویان بازداشتی اشتباهی رخ ندهد، اعلام نمی‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه در پاسخ به این سئوال که نهاد نمایندگی رهبری تا چه اندازه پیگیر وضعیت دانشجویان بازداشتی دانشگاه‌ها بوده است، گفت: این موضوع بطور کلی از طریق دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها پیگیری می‌شود؛ چرا که نهاد وظیفه خود می‌داند مسائل دانشجویان را پیگیری کند؛ ضمن اینکه حرمت قانون و مقررات در این موضوعات باید حفظ شود و ما ارتکاب جرم را در جامعه تشویق نمی‌کنیم.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: تاکید ما در فضای دانشگاه‌ها این است که تا حد ممکن فضای طرح آزادانه و نقد نظرات برای دانشجویان وجود داشته باشد، ضمن اینکه دانشگاه محیطی است که متعلق به نظام، انقلاب، جامعه و مردم است، نه فضایی برای حضور دشمنان کشور. اما معتقدیم مجموعه فعالین در دانشگاه‌ها باید فضای آزادی در این مکان‌ها را برای طرح نظرات و انتقادات فراهم کنند. اما موضوعاتی که در بیرون از دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد، مربوط به متولیان خود است. اما بطور کلی تلاش دفتر نهاد رهبری این است که دانشجویان با کمترین مشکل مواجه شوند.

حجت‌الاسلام رستمی با تاکید بر اینکه بیشترین آمار مربوط به پرونده‌های دانشجویان بازداشتی به دانشجویان دانشگاه تهران مربوط می‌شود، خاطر نشان کرد: تلاش ما این است که وضعیت پرونده‌های دانشجویان بازداشتی تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید روشن شود؛ ولی یک‌سری تخلف و جرایم بیرون از محیط دانشگاه و غیر دانشگاهی بوده است که رخ داده و ما نمی‌توانیم به این مسایل ورود کنیم و دست ما در وقوع موضوعاتی که بیرون از دانشگاه باشد، بسته‌تر است اما آنچه را که در داخل دانشگاه اتفاق بیفتد، تلاش می‌کنیم رفع شود.

وی در پایان در خصوص نحوه پیگیری پرونده‌های دانشجویان بازداشتی نیز گفت: ما نماینده‌ای از دفتر رهبری در دادگاه‌هایی که برای این دانشجویان برگزار می‌شود، نداریم؛ اما پیگیری‌های دفتر نهاد را از طریق ارتباطات و تعامل خوبی که با قوه قضاییه و سایر مسئولان داریم، انجام می‌دهیم؛ خوشبختانه قوه قضاییه هم برای حل این موضوع رویکرد مثبتی دارد و کاملا متوجه حساسیت موضوع هستند و تا حد ممکن نیز همکاری داشتند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت انقلاب جرم قانون قوه قضاییه نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • افزایش دانشجویان بازداشتی حامی فلسطین در آمریکا به ۱۳۰۰ نفر
  • رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌: بعد از حمله به اسرائیل دلار تسلیم شد و افزایش نیافت
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد