Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، شرکت کنندگان در نشست مقدماتی اجلاس تغییرات اقلیمی در بانکوک تلاشهای آمریکا را برای تضعیف مذاکرات بین المللی برای مقابله با تغییرات اقلیمی را محکوم کردند.

شرکت کنندگان در نشست مقدماتی اجلاس تغییرات اقلیمی COP24 کاتوییس (لهستان) روز شنبه در بانکوک، ادامه تلاشهای آمریکا را برای تضعیف مذاکرات بین المللی را به منظور مقابله با تغییرات اقلیمی، به رغم خروج این کشور از پیمان پاریس، محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مذاکرات کنندگان پیشرو در این نشست با اشاره به حضور هیئت آمریکایی در بانکوک با هدف تضعیف بحثهای این نشست مقدماتی گفت:« با این که آمریکا دیگر در این بازی نیست اما باز برای آن قواعد تحمیل می کند».
تاکنون از طرف آمریکا اظهار نظری دراین خصوص نشده است.
به گفته مسئولان و دیگر منابع، واشنگتن قصد دارد که نگذارد کشورها یک چارچوب سختگیرانه مالی برای طرح اقدام جهانی تهیه کنند چارچوبی که آنها را ملزم به شفافیت زیاد می کند.
در پیمان پاریس آمده است کشورها باید جزئیات سهم مشارکت خود را ارائه دهند تا جامعه بین المللی بتواند اطمینان حاصل کند که مبالغ اعلام شده توسط کشورها اعلام صرف نیست.
به گفته این منابع، ژاپن و استرالیا مایل به این شفافیت زیاد نیستند، چرا که کشورهای ثروتمند را که بزرگترین آلاینده ها هستند در برابر تعهداتشان قرار می دهد.
در نشست این هفته بانکوک شماری از هیئتهای نمایندگی کشورهای فقیر فقدان اراده کشورهای ثروتمند برای پیشبرد مسائل را محکوم کردند.
هارجیت سینگ از گروه حفاظت از محیط زیست «اکشن اد»ActionAid گفت:« مذاکره کنندگان آمریکایی حاضر در مذاکرات (بانکوک)، در این برهه مهم، فعالانه مانع هر گونه پیشرتی شده اند.
نزدیک به 200 تظاهر کننده به مناسبت روز جهانی درخواست پیشرفت سریع درباره این موضوع ، در برابر مقر منطقه ای سازمان ملل در بانکوک تجمع کردند.
کشورهای جزیره ای کوچک که به گفته امجد عبدالله، مذاکره کنده ارشد «اتحاد کشورهای جزیره ای کوچک»، گروهی متشکل از 40 کشور کوچک، در خط مقدم خطرات ناشی از تغییرات اقلیمی قرار دارند هم در نشست بانکوک درباره این وضع هشدار دادند.
اجلاس تغییرات اقلیمی COP24 از سوم تا چهاردهم دسامبر ۲۰۱۸ با حضور حدود 190 کشور جهان در کاتوییس (لهستان) برگزار می شود. هدف از این اجلاس نهایی کردن مقررات اجرای پیمان 2015 است که قصد دارد درجه گرم شدن زمین را در زیر دو درجه و حتی یک و نیم درجه نگهدارد.
تنش بین کشورها تاسیس «صندوق سبز» سازمان ملل برای تغییرات اقلیمی را در تابستان امسال دچار مشکل کرد صندوقی که پیشتر هم به علت تصمیم ترامپ برای توقف سهم مشارکت آمریکا با مشکل روبه رو بود. در پیمان 2015 پیش بینی شده است تا سال 2020 سالانه 100 میلیارد دلار به کشورهای فقیر کمک شود که کشورهای ثروتمند را به وابستگی بسیار زیاد به بخش خصوصی متهم می کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بانکوک اجلاس اقليمي امريکا عدم همکاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۴۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود

وزیر خارجه کشورمان ابراز امیداوری کرد با اتخاذ مواضع منسجم و هماهنگ کشورهای اسلامی به‌ویژه در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، رژیم صهیونیستی دست از نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان بردارد و تلاش‌های جمعی منجر به احقاق حقوق ملت فلسطین شود.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارها و رایزنی های دیپلماتیک خود در «بانجول» پایتخت گامبیا و در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، با «رتنو مارسودی» وزیر امور خارجه اندونزی دیدار و گفتگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از دیدار مجدد با همتای اندونزیایی خود، به جدی تر شدن تلاش ها برای توقف جنگ در غزه اشاره و ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ مواضع منسجم و هماهنگ کشورهای اسلامی به‌ خصوص در اجلاس بانجول، رژیم صهیونیستی دست از نسل کشی و کشتار زنان و کودکان بردارد و تلاش های جمعی منجر به احقاق حقوق ملت فلسطین شود.

وی در بخش دیگری از این ملاقات، با اشاره به سفر  مهم ابراهیم  رئیسی رئیس جمهور کشورمان به اندونزی تاکید کرد:  توافقات این سفر مورد توجه و پیگیری جدی ما هست و  در مسیر پیگیری اجرای اسناد پیشرفت های خوبی را مشاهده می کنیم، اما در خصوص برخی بخش‌ها باید تلاش بیشتری را به عمل بیاوریم.

رتنو مارسودی وزیر خارجه اندونزی نیز با ابراز خرسندی از دیدارش با امیرعبداللهیان، ابراز امیدواری کرد: با پیگیری توافقات صورت گرفته در سفر رئیس جمهور کشورمان به جاکارتا، شاهد گسترش بیش از پیش روابط دو کشور باشیم.

وزیر امور خارجه اندونزی با تاکید بر اهمیت موضوع فلسطین برای دولت و مردم این کشور، فلسطین را مهم ترین مساله در دستور کار اجلاس سران اسلامی در بانجول توصیف کرد و با اشاره به ضرورت اعمال فشار بیشتر بر اسرائیل برای توقف چرخه کشتار این رژیم در غزه، ابراز امیدواری کرد شاهد اتخاذ موضعی قوی در حمایت از مردم فلسطین در این اجلاس باشیم.

مارسودی همچنین با تاکید بر اهمیت ثبات و امنیت در منطقه، بر اهمیت نقش ایران در کمک به صلح و ثبات‌ پایدار در منطقه تاکید کرد و اهمیت تمرکز بر تجاوزات اسرائیل در غزه را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: بدون تحول در حل و فصل مساله فلسطین به نفع مردم فلسطین، تغییر در  وضعیت روابط بین کشورهای اسلامی و اسرائیل در راستای منافع جهان اسلام نیست.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد | عکس