Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا صادقی، اظهار کرد: ۷۱۸ امامزاده واجب التعظیم در استان وجود دارد که در بین آنها امامزاده سید محمد(ع) هدریجان یکی از امامزادگان شاخص استان محسوب می‌شود و همچنین به یک قطب فرهنگی نیز تبدیل شده است که این امامزاده عظیم الشان شبانه روز موجب هدایتگری مردم می شود و مردم نیز نباید از برکات آن غافل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت: بیش از ۱۵ هزار موقوفه در استان وجود دارد که از این تعداد ۷ هزار موقوفه مسجد، حوزه علمیه و دارالقرآن است و ۸ هزار موقوفه نیز منفعتی هستند که ۶۰ درصد از نیات موقوفات نیز مربوط به تامین هزینه روضه خوانی است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه با اشاره به نقش و جایگاه وقف گفت: سه دسته از پرونده‌های وقفی برای ثواب باز می‌مانند، اول فرزند صالح، دوم علمی که منفعت داشته باشد و سوم صدقه جاریه است.
صادقی در ادامه به فعالیت‌های امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان اشاره و بیان کرد: هزینه‌های قرآنی با توجه به سخن رهبر معظم انقلاب(دامت برکات) که تعداد ۱۰ میلیون حافظ قرآنی باید تربیت کنیم از محل درآمد موقوفات مرتبط تامین می‌شود که متاسفانه تعداد این موقوفات در استان اصفهان کم و ناچیز است.
وی در ادامه به راه اندازی مرکز حفظ مجازی قرآن کریم در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: با تلاش و پیگیری که توسط اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف وامور خیریه استان اصفهان انجام شده مرکز حفظ مجازی قرآن کریم در جوار حرم مطهر علامه مجلسی(ره) اصفهان راه اندازی شده است و در حال حاضر نیز تعداد ۳هزار و۵۰۰ نفر از ارائه خدمات این مرکز استفاده می‌کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: مساجد وقف اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مسئول اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات خراسان شمالی گفت:آزمون سراسری نوزهمین دوره آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور جمعه چهاردهم اردیبهشت ساعت هشت و نیم صبح در مجتمع شهیدین نرسیده به دانشکده علوم قرآنی برگزار می‌شود.
 سید ناصرحسینی افزود: در این دوره ۸۶ نفر از حافظان (۳۴ آقا و ۵۲ شرکت کننده خانم) در ۳ بخش (حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حافظ کل) شرکت کردند که ۱۷ نفر از حافظان اهل سنت و مابقی از اهل تشیع هستند.
وی گفت: افراد شرکت کننده در این آزمون ، هشت نفر با مدرک کارشناسی ارشد، هشت نفر دانشجو ۲۳ نفر کارشناسی، ۱۴ نفر دانش آموز، ۱۵ نفز دیپلم و ۱۸ نفر نیز در مقطع زیر دیپلم هستند.

در خراسان شمالی بیش از دو هزار نفر حافظ قرآن کریم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود