Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت 7 هزار پیش دبستانی غیرمجاز از اول مهر متوقف می‌شود چند روز پیش رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش اعلام کرد، حدود 7هزار پیش دبستانی غیرمجاز که هم‌اکنون مشغول فعالیت هستند از اول مهر فعالیت نخواهند کرد. هدی هاشمی خبرنگار    مجتبی زینی‌وند همچنین اظهار داشته که بیش از ۱۵ هزار مرکز پیش دبستانی از دیگر دستگاه‌ها به غیر از آموزش و پرورش مجوز فعالیت گرفتند که مدیران ۸ هزار مرکز به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کرده و مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند، اما همچنان ۷ هزار مرکز پیش دبستانی بدون مجوز و به‌صورت غیر قانونی مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مؤسسات نیرو‌های گزینش نشده و استفاده از محتوای آموزشی تأیید نشده از جمله تخلفات عمده این مراکز است. موضوعی که البته معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش هم به آن اشاره کرد و گفت: برخی از مؤسسات مجوزشان را از وزارت آموزش و پرورش نگرفتند بلکه سازمان بهزیستی و دیگر سازمان‌ها هم این کار را می‌کردند. بر اساس ابلاغیه مجلس در سال 95 مجوزهای مراکز پیش دبستانی فقط باید از سوی آموزش و پرورش داده شود، بر این اساس مراکزی که هنوز با مجوزهای دیگر سازمان‌ها مراکز پیش دبستانی تأسیس کرده‌اند باید مجوزشان را بر اساس استانداردهای آموزش و پرورش بگیرند و تحت نظر ما باشند. رضوان حکیم‌زاده با اشاره به اینکه کودکان 4 تا 6 سال باید دوره‌های پیش‌دبستانی را پشت سر بگذارند اظهار داشت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، شورای عالی آموزش و پرورش و برنامه‌ریزی درسی وزارت آموزش و پرورش موظف است استانداردهای لازم را در زمینه توسعه پیش دبستانی در مدارس خود داشته باشیم. البته بعد از دستورالعمل وزیر آموزش و پرورش از مهرماه امسال الزاماتی برای پیش‌دبستانی‌ها گذاشته‌ایم. بر‌اساس این دستورالعمل، ایجاد و اداره کلاس‌های پیش‌دبستانی ویژه کودکان 4 و 6 ساله به دو شیوه دولتی با مشارکت مردم و سازمان غیردولتی طبق قانون انجام می‌شود و رعایت اصول و چارچوب برنامه و فعالیت‌های آموزشی و پرورشی دوره بر‌اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در همه کلاس‌های پیش‌دبستانی الزامی است. حکیم‌زاده افزود: در این دستورالعمل به استناد اسناد بالادستی ارائه خدمات به نوآموزان پیش‌دبستانی‌ در مناطق محروم، روستایی، عشایر، دو زبانه و لازم‌التوجه به‌شیوه دولتی با مشارکت مردم و در سایر مناطق با استفاده حداکثری از ظرفیت مدارس و مراکز غیردولتی انجام می‌شود. تعیین میزان مشارکت مردم در دوره پیش‌دبستانی دولتی با رعایت مفاد قانونی برعهده شورای آموزش و پرورش شهرستان است و تمام مدارس دولتی موظف هستند از امکانات خود برای برپایی کلاس‌های پیش‌دبستانی استفاده کنند. در مناطق محروم مرزی و حاشیه شهرهای پر جمعیت باید اعتبارات دولتی مدارس پیش‌دبستانی را راه‌اندازی کنند و همچنین مسئولیت همه امور آموزش و پرورش دوره پیش‌دبستانی برعهده مدیرکل استان است و همه واحدهای مربوط باید برای تعمیم دوره پیش‌دبستانی با تأکید بر مناطق محروم همکاری لازم را انجام دهند. وی با اشاره به اینکه مدارس مکلف هستند از فضاهای مازاد مدارس دولتی برای تشکیل کلاس‌های پیش‌دبستانی استفاده کنند، گفت:هدف ما این است که حداکثر نوآموزان کشور در پیش‌دبستانی حضور داشته باشند و در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب آمده است که از مهد کودک تا دانشگاه اهمیت دارد.همچنین در سند تحول بنیادین اولین راهکار در پیشرفت آموزش را تحقق پیش‌دبستانی دانسته‌اند و اینکه باید دولتی باشد. حکیم‌زاده با اشاره به اینکه در سال گذشته 900 هزار نوآموز در کشور وجود داشته است اظهار داشت: هم‌اکنون بیش از ۷۰ درصد به پوشش پیش‌دبستانی رسیده‌ایم البته در برخی از استان‌ها مثل ایلام و خوزستان ما این نرخ پوشش را به بالای ۹۰ درصد رسانده‌ایم. تنها شاخص در امر آموزش که در سیستان و بلوچستان از شاخص کشوری بالاتر است، نرخ پوشش پیش‌دبستانی است که ۸۰ درصد است یا در خراسان شمالی این نرخ از ۸ درصد به ۸۰درصد رسیده است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین، دولت و مجلس در طرحی به دنبال تغییر زمان بازگشایی مدارس هستند و بر این اساس ممکن است زمان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور باشد.

تسنیم در خبری نوشت: تغییر تقویم آموزشی مدارس در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد. این طرح با پیشنهاد ۲۶ نماینده تدوین شده و در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مصوب شده است و هم اکنون در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

طبق گفته‌های مهدی یزدان‌پناه؛ معاون حقوقی و مجلس سازمان اداری و استخدامی قرار است با توجه به شرایط اقلیمی و البته مجوز مجلس، تقویم آموزشی مدارس در اختیار دولت قرار بگیرد بر این اساس برای استان‌های سردسیر همچون آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و زنجان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور و برای مناطق گرمسیر کشور از ۱۰ مهر باشد.

به اذعان کارشناسان یکی از نگرانی‌ها این است که طبق این طرح، تقویم آموزشی در تمام مناطق کشور دستخوش تغییر شود و در استان‌هایی همچون تهران، البرز، مازندران و ... سال تحصیلی از ۱۰ شهریور آغاز شود، این موضوع دهه ۷۰ هم تجربه شد که با موفقیت همراه نبود و در نهایت با ورود مجلس، آغاز سال تحصیلی از اول مهر به عنوان قانون مصوب شد.

بر اساس این گزارش، موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره این طرح گفته است: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ۱۴۰۳ زمان آغاز سال تحصیلی از شهریورماه است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898573

دیگر خبرها

  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند